Skip to content

Funidelia magazinul tău Marvel pentru cadouri și merchandising

Bine ați venit în lumea fantastica de super-eroi! Bine ați venit la cel mai uimitor magazin Marvel pe care vi l-ați imaginat vreodată!

Astăzi vom deschide secțiunea pe care fiecare fan Marvel a așteptat-o. Aici veți găsi cele mai bune cadouri și marvel merchandising pentru a le dărui prietenilor tăi cei mai geeky sau pentru a crea propria colecție de produse cu care să impresionezi pe toată lumea.

Cadouri Ideal Marvel pentru cei mai mari fani

În magazinul nostru Marvel veți găsi sute de produse de merchandising  din personajele celor mai apreciate filme și benzi desenate ale celei mai renumite companii din lumea tocilarilor. Și, desigur, cele mai bune elemente cu logo-ul Marvel.

Puteți lua acasă orice, de la tricouri, hanorace sau șepci, la căni, chei sau rucsacuri de toate tipurile. Desigur, avem, de asemenea, cel mai amuzant Marvel Funko Pop! și cele mai impresionante figuri și replici ale obiectelor personajelor tale preferate.

Tot ce vă puteți imagina poate fi găsit aici, și, de asemenea, pentru toate gusturile, vârstele și sexul, deoarece avem produse pentru femei, bărbați și copii de toate vârstele. Nimeni nu va fi alungat, ca Thor, de pe planeta noastră Marvel.

Deadpool, super-eroul cel mai hilar

Unul dintre supereroii cu care ne distrăm cel mai mult este, fără îndoială, Deadpool, mai ales că nu este un supererou obișnuit, nici măcar el nu se consideră un erou adevărat.

Dacă vă place acest personaj, puteți obține acum tot felul de cadouri de la Deadpool, Marvel cel mai faimos „antierou” care trebuie să plătească omagiu la bogatul chimichangas. De la jachete uimitoare cu culorile costumului Deadpool, la capace originale în diferite culori și formate, cu caracterul, logo-ul său, etc.

Nu lipsesc nici distractivele tricuri cu Deadpool sau cele mai cunoscute snaps sau scene cu cea mai mare funko pop! , unele foarte speciale, cum ar fi Deadpool lupta prin cablu.

Căpitanul America, primul Răzbunător

La Funidelia veți găsi, de asemenea, cele mai bune produse Marvel de la Captain America, unul dintre supereroii noștri preferați și considerați primul Avenger. Dacă vă place, de asemenea, Captain America, acestea vor fi nu mai puține produsele lor de cumpărat, ideal pentru orice fan al eroului cel mai mare american care a existat vreodată.

Poți alege cadouri de la Captain America din benzile desenate originale, acel supersoldat care s-a luptat cu naziștii în al doilea război mondial, ca acest prețios breloc. Sau căutați obiecte cu un Steve Rogers mai nou în Războiul Civil sau Endgame Avengers, cum ar fi Funko Pop! esențial în colecția dumneavoastră.

Luptă pentru visul american cum numai Captain America ar face-o, cu hoodies cu scutul lor, rucsaci și mult mai mult.

Spiderman

Pregătiți-vă pânzele de păianjen pentru a sări peste tot în oraș cu produsele originale ale lui Spiderman, unul dintre cele mai apreciate măști pentru fani. În magazinul nostru Marvel puteți lua acasă cele mai bune elemente de „Spider-Man” și să faci cadouri dintre cele mai originale pentru prietenii tăi cei mai geeky.

Activează-ți simțul arahnidelor și alege elementele care vă plac cel mai mult, deși va fi dificil, pentru că vă va plăcea totul! Puteți cumpăra una dintre pălăriile uimitoare spider-man sau Venin, căni de la The Amazing Spiderman sau numeroase Spiderman Funkos și unii dintre răufăcătorii lor ca Mysterio.

Avem, de asemenea, rechizite școlare pentru cei mici din casă, cum ar fi rucsaci, carcase și chiar punzi pentru prânz cu capul lui Spiderman, astfel încât capul spiderman va proteja întotdeauna.

Cumpărături de la Avengers

Hulk, Iron Man, Thor și restul Răzbunătorilor sunt gata să salveze lumea în orice moment și numai tu îi poți regrupa. Dacă ești un fan al răzbunătorilor, te vom frapa. Avem produse de Avengers legate de toate filmele acestui grup super-erou minunat: Infinity War, Avengers Endgame …

În magazinul nostru veți găsi rechizite școlare și papuci pentru copii cu Avengers, pijamale pentru adulți și chiar eșarfe Avengers.  Și, desigur, un număr mare de tricouri cu modele originale și uimitoare, care nu vă vor dezamăgi.

Puteți găsi, de asemenea, o colecție mare de Răzbunători Funkos.  Puteți crea o colecție mare cu toți supereroii care alcătuiesc The Avengers, și, de asemenea, cu Thanos și slujitorii săi răi. Îl avem chiar și pe Funko Pop! cum ar fi Marvel Studios „funkos.

Replici Marvel uimitoare pentru colecționari

În cele din urmă, în secțiunea Marvel a magazinului nostru puteți găsi replici uimitoare pentru fanii cei mai încăpățânați de benzi desenate și filme din această fabrică.

Figuri incredibile și obiecte la fel de impresionante ca Mănușa Infinitului lui Thanos, cu cele șase pietre prețioase ale infinitului. Pregătiți-vă toată puterea să vă despărțiți cu o singură pocnire de degete!

Dar poți obține și Iron Man Gauntlet, și mai impresionant, cu culorile maroniu și auriu, din costumul caracteristic al iubitului nostru erou Tony Stark.

Have fun!