Skip to content

Costume pentru copii pentru băieți și fete

Sunt multe opțiuni pentru a-i costuma pe micuții voștri. De aceea, azi dorim să realizăm un top cu cele mai frumoase costume pentru copii, ca să nu lipsească ideile de costumare!

1. Batman

Dacă micuțul tău preferă supereroii mascați care rătăcesc prin oraș noaptea… Micuțul tău e Batman.  Costumele lui Batman îl vor face regele casei.

2. Star Wars

În cazul în care copilul dumneavoastră este un fan al seriei Star Wars, aceste costume Star Wars pentru copii vor fi cu siguranță printre preferatele lor. Kylo Ren, trupele de asalt,Darth Vader, Luke Skywalker…

3. Spiderman

Dacă micuța ta e agilă și mereu în mișcare, unul dintre supereroii ei preferați este Spiderman. Deci, trebuie doar să alegeți costumul ei preferat Spiderman și să înceapă în mișcare ca și cum ar avea un al șaselea simț.

4. Căpitanul America

Căpitane America, el e Primul Răzbunător. Un erou născut care îi apără pe cei slabi și luptă pentru dreptate. Dacă micuța ta are acel spirit cinstit, „Capi” va fi eroul eo preferat și aceste costume Captain America îi vor plăcea.

În plus, în acest tutorial, veți învăța cum să realizați machiajul ca originalul Captain America din benzile desenate.

5. Frozen

În lumea prințeselor Elsa și Anna, ele sunt preferatele. Două surori care trăiesc o mulțime de aventuri pentru a se apăra de Arendelle cu Olaf și Christoph. De aceea rochiile Elsa și Anna sunt preferatele celor mici.

6. Măști PJ

În cazul în care super-eroii animați la modă nu au venit în viața ta încă, ei vor veni în curând. Familiarizați-vă cu numele: ei sunt Gatuno, Buhíta și Gekko și îi încântă pe băieți și fete. Cu costumul de PJ Masks preferate va păși în pantofi eroilor în pijamale preferați și va trăi multe aventuri.

7. Patrula canină

Patrula Canină a devenit una din seria de desene animate cărora copiilor le place cel mai mult. De aceea, fiind capabil de a deveni Marshall, Chase sau Skye în aceste costume de Patrula Cățelușilor (Paw Patrol), atunci este mai mult decât distractiv.

8. Miraculoasa Gărgăriță

Pentru cei mai aventuroși costumul de Ladybug și Cat Noir va fi alegerea perfectă pentru carnaval sau orice costum pentru petrecere. Și când Marinette și Adrien intră în fundal, costumele lor și antifețele lor trăiesc cele mai incitante aventuri.

9. Prințese Disney

Pentru cei care preferă să trăiască în povești cu prințese, costumele Disney Princess vor fi cele mai potrivite. Bella, Cenușăreasa, Vaiana, Albă ca Zăpada sau Rapunzel sunt unele dintre cele mai favorite printre cei mici.

10. Alte desene animate

Seriile de desene animate și filmele sunt, de asemenea, o sursă de inspirație. Dragon Ball, Minnie Mouse, Buzz Lightyear sau Woody sunt câteva exemple de costume pentru copii perfecte pentru carnaval. Dar există multe alte personaje de desene animate pe care le iubesc și care sunt sigur ce ar dori să îmbrace.

Costume Masha și Ursuleț costume

Cu costumul lui Masmash și Bear, micuța ta poate deveni protagonistul acestor aventuri care spun că un urs are grijă de rusoaica Masha.

Costume Scooby Doo

Scooby, Dooby, Doooo!!! Dacă cel mai bun prieten al micuțului tău e câinele… Atunci suntem siguri că-i place ideea de a se îmbrăca în Scooby Doo.  Dar nu numai Scooby, dacă preferați, vă puteți îmbrăca ca oricare dintre prietenii tăi, detectivii de la The Mystery Machine: Vilma, Daphne, Fred și, desigur, Shaggy (cel mai bun prieten al lui Scooby).

Costume de ștrumfi

E timpul să „ștrumf”! La următorul Carnaval sau la orice petrecere costumată, micuța ta va triumfa în costumul de ștrumfi.

Costume Flintstones

¡Yabadabadoooo! Costumele Flintstones  te vor încânta. Toate personajele: Peter, Vilma, Pablo, Betty, Pebbles, Bamm-Bamm și chiar și Dino! Cea mai amuzantă familie de oameni ai peșterilor și troglodiți la TV.

11. Fructe

Costume de fructe sunt una dintre cele mai originale și gustoase pentru orice ocazie. Găsiți fructele preferate ale micuțului tău și îmbrăcați-vă ca o familie formând un macedonean bogat.

12. Animale

În cazul în care cel mic este un iubitor al faunei sălbatice, ei vor iubi costumele de animale. În plus, printre toate aceste costume pentru copii sunt Kigurumis și Onesies, costume foarte călduroase și la fel de confortabile ca o pijama care le va permite să se deplaseze în libertate totală.

13. Pirați

La bord! Cu costumele de pirat cel mic va naviga cele șapte mări și nu se va teme de nimic. Completați-vă costumul cu accesoriile esențiale: un cârlig și pălărie de pirat, o eșarfă, o curea, o sabie sau un pumnal și un plasture.

14. Harry Potter

Dacă micuțul tău moare pentru a primi o scrisoare de la Hogwarts, tot ce are nevoie va fi de un costum Harry Potter.  Puteți alege roba casei care vă place cel mai mult: Cercetași, Viperini, Astropufi și Ochi-de-Șoim. Amintește-ți de bagheta și eșarfa Harry Potter.

15. Wonder Woman

Dacă fetița ta e cea mai curajoasă, îi va plăcea să intre în locul supereroilor Wonder Woman. Cum se face? Cu un costum Wonder Woman.

Ai luat notițe cu aceste idei? Vrem ca micuțul tău să se distreze!

Have Fun!