Skip to content

Costume de Crăciun

În acest post vom revizui unele dintre cele mai originale idei pentru un costum de Craciun , care nu va lăsa pe nimeni indiferent: personaje din Bethlehem, idei pentru petrecera din Ajunul Anului Nou, costume pentru a merge eleganți la cina de Crăciun a companiei… acordați o atenție deosebită!

Costume de Crăciun din Betleem

Am început această listă cu câteva costume pentru a recrea o scenă a nașterii Mântuitorului.  Nu va lipsi nici Sf. Iosif sau Fecioara Maria, nici îngerul, nici păstorii și desigur, nici steaua.

Costume de Revelion

Ajunul anului nou devine una dintre cele mai amuzante zile de pe parcursul tuturor sărbătorilor. De aceea nu am putut găsi un moment mai bun pentru a sugera un costum de Revelion distractiv pentru a întâmpina noul an.

Paiete si fanioane, purpurina si nu pot lipsi accesoriile de aur si argint.

Opposuits de Crăciun

Pentru cei care doresc să poarte un  costum diferit , dar fără a renunța la eleganța acestor sărbătoru, originalele opposuits de Crăciun deven cea mai bună opțiune. Uitați ce aspect distins pentru festivitățile de Crăciun. O să vă taie respirația!

Mos Craciun si mama Noel costume

Sunt personaje care nu pot lipsi de Crăciun. Moș Crăciun este unul dintre ele, astfel încât costumele  lui Moș Crăciun și rochiile mamei Noel sunt una dintre cele mai populare cu ocazia acestor sărbători.

Din costumele clasice ale lui Moș Crăciun:

Pentru a mult mai multe versiuni originale și distractive:

Și întotdeauna însoțită de mama Noel.

Și animalul tău de companie:

Costume de Crăciun Elf

Dar dacă există ceva mai distractiv decât costumul lui Moș Crăciun și împărțirea cadourilor… e costumarea în elf de Crăciun.  După ce a lucrat pe tot parcursul anului pentru a face cadouri… Ajutoarele lui Moș Crăciun trebuie să profite de Ajunul Crăciunului să se distreze în timp ce Moș Crăciun împarte cadouri pentru copii, petrecereeeeee!

Întreaga familie se poate îmbrăca în familia completă a elfului de Crăciun: mama, tata, cei mici și chiar și animalul tău de companie.

Pijamale Kigurumi și maimuțe Onesie pentru un Crăciun călduros

De Crăciun este foarte rece (bine, dacă îl petreceți în Hawaii Nu, desigur). Deci, dacă sunteți friguroși vă recomandăm aceste costume Kiguruimi și Onesies să vă bucurați de niște zile distrative, dar calde.

Costume de om de zapada

Costumul de om de zăpadă nu poate lipsi din această listă de costume de Crăciun. Calzi, dolofani și foarte simpatici,cum ar fi OLAF.

Pulovere de Crăciun: pulovere urâte

Nu lăsa nimic să îți strice spiritul de Crăciun și lasă să știe toată lumea că sunteți un iubitor de Crăciun cu aceste pulovere de Crăciun.   Bine ati venit toată lumea în ziua de Crăciun cu aceste pulovere, gata pentru felicitări de Crăciun, cu un aspect confortabil și familiar și, astfel bucurați-vă de petrecerea de Crăciun.

Sau, în cazul în care spiritul de Crăciun este scufundat în tehnologie, puteți purta acest model digital cu care puloverul va fi mai realist decât oricând.

Costume cu brazi de Crăciun

De Crăciun ne decorăm casele noastre cu decoratiuni de Craciun si ornamente, în timp ce în fundal cântă, timp în care montăm ieslea Betleemului și bradul de Crăciun… Bradul! Da, bradul este, de asemenea, unul dintre protagoniștii casei în acest moment. Împreună cu el, Moș Crăciun și cei trei înțelepți își lasă darurile, alături de el ne petrecem serile cu familia noastră și copiii se distrează cu globurile, beteala și Steaua de sus… Deci, de ce nu un costum cu brad de Craciun?

Accesorii de Crăciun pentru costumul tău

Dar, ca pentru gustul culorilor, de Crăciun, accesorii. Dacă sunteți unul dintre cei cărora nu le place să poarte un costum , dar doresc să participe la festivitatea de Crăciun, puteți purta întotdeauna pe unul din aceste accesorii de Crăciun: căciuli de Moș Crăciuncăciulițe elf și coronițe de Crăciun… sunt unele dintre cele mai populare și cele mai găsite pe străzi, deoarece se apropie de 25 decembrie. Uită-te la mine!

Accesorii Moș Crăciun

În primul rând, în cazul în care în acest an va trebui să deveniți Moș Crăciun, este esențial să vă completați costumul cu cele mai bune accesorii de Moș Crăciun, și de aceea vom face o listă mai jos, astfel încât să nu omiteți niciunul.

Niciodată nu poate lipsi de la Crăciun căciula de Moș Crăciun, căciula clasică roșie și albă pentru că acesta este accesoriul definitoriu al acestui personaj. Dar ca să nu vă obișnuiți cu ceva comun, vă oferim idei diferite pentru a avea cea mai originală căciulă de Moș Crăciun.

Deși barba groasă a lui Moș Crăciun și părul este invidia multora! Completează-ți costumul în cel mai bun mod cu o barbă bine creață, cu perucă asortată.

Cum a putut citi Moș Crăciun atât de multe scrisori fără a-și pierde vederea? Veți avea nevoie de niște ochelari!

Cu frigul din Laponia, este normal ca mâinile lui Moș Crăciun să fie înghețate, și cu lucrarea de a pregăti milioane de cadouri pentru toată lumea, Moș Crăciun trebuie să-și protejeze mâinile. Mama Noel nu ar trebui să își facă griji, pentru că avem mănuși speciale pentru ea!

Acest om bătrân nu ar fi atât de adorabil, fără „figură curbată” pentru care el este caracterizat, o burtă mare, care ne face să se simtă chiar mai drag pentru Moș Crăciun.

Și pentru a se potrivi bine costumul tău la burtă… veți avea nevoie de o curea neagră care dă acest costum o notă serioasă.

Veți avea nevoie de o pereche de cizme negre pentru a se potrivi centura, dar dacă ale dvs. negre, atunci vă pot fi foarte utili.

Și ce ar fi Moș Crăciun fără sacul lui magic pentru a putea transporta toate darurile? Este cel mai important detaliu pentru a deveni un adevărat Moș Crăciun!

Coronițe de Crăciun

Ceva foarte popular pentru simplitatea sa, eleganța și amuzamentul său sunt coronițele. Avem o mulțime de feluri, de la Moș Crăciun pe Horn la cei care pretind a fi un pom de Crăciun. Cu ele nu va lipsi dramul de umor care vă caracterizează întotdeauna.