Skip to content

Funidelia, magazinul Star Wars favorit al fanilor

Începem călătoria noastră intergalactică prin univers cu o primă vizită la magazinul nostru Star Wars. Aici veți găsi tot felul de caduri Star Wars, de la tricouri și cupe până la aparate de sandwich-uri și lămpi originale, care vă vor exploda mintea.

În magazinul nostru veți găsi tot ceea ce v-ați dorit întotdeauna, dacă sunteți un geek al acestei mari saga. Și dacă doriți să faceți un cadou pentru un fan Star Wars, vă vom oferi o mulțime de idei. Fie ca inspirația să fie alături de tine pentru a alege cadoul perfect!

Pulovere și tricouri Star Wars

Ce este mai bine decât să începeți cu colecția noastră de tricouri și pulovere. Este unul dintre cadourile care funcționează cel mai bine de ziua de naștere sau de Crăciun. Avem tricouri Star Wars foarte variate, cu multe dintre personajele principale, Darth Vader, Prințesa Leia, Han Solo, Chewbacca sau Yoda, dar și cu fraze celebre și imagini iconice precum sărutul lui Han Solo și Leia. Desigur, nu puteți rata tricourile cu sigla Star Wars în diferite culori și tipologii.

Dar subliniem, de asemenea, geci noastre din Star Wars, cu modele foarte originale. În plus față de diferite tipuri de tricou, cu glugă, fără ea, cu fermoare sau nu și tip baseball, care sunt din ce în ce mai la modă. Cea mai mare problemă va fi alegerea careia vă place mai mult!

Figurile și funk-urile Star Wars

Dacă sunteți unul dintre cei care adoră să colecționeze articole, nu există o opțiune mai bună decât distractivul Funko Pop! din Star Wars. Cu toate personajele, Luke Skywalker, Han Solo, Leia sau dragul nostru Chewy. De asemenea, personaje din noua trilogie precum Finn sau Kylo Ren. Desigur, de asemenea, Darth Vader, soldați imperiali și gărzi pretoriene. Dar dacă sunteți un mare fan al acestei saga interesante, vă propunem o idee originală, una dintre aceste figuri impresionante ale Star Wars. Figuri foarte realiste de 30 și 45 cm cu soldați imperiali, puternicul căpitan Phasma sau marele Poe Dameron.

Rucsacuri și rechizite școlare de la Star Wars

Pentru școală, liceu, colegiu și chiar muncă, aceste rucsacuri din Star Wars îți vor plăcea. Avem modele pentru copii, adulți, rucsacuri sport, genți pentru umăr și sacoșe. În magazinul nostru Star Wars veți găsi, de asemenea, modele uimitoare de Darth Vader, Han Solo și Skywalker. De asemenea, modele de rucsacuri care imită uniformele soldaților Rebel și Rezistență sau cu forma căștii lui Darth Vader.

Lucruri din Star Wars pentru casă

Unul dintre cele mai faimoase serii de film din istorie și care a durat mai mulți ani, merită să aibă tot felul de produse, spre deliciul celor mai mari fani ai săi. De aceea, la Funidelia am vrut să colectăm cele mai reușite produse Star Wars pentru cămin. Prin urmare, vă oferim câteva idei pentru a vă alege favoritul:

    • Lămpile Star Wars: avem o colecție impresionantă de lămpi 3D cu care veți avea halucinații! Va părea că aveți marile personaje ale serieicare ies din propriul tău zid. De la temutul Darth Vader și Boba Fett până la iubiții C3PO și R2D2. Și desigur Yoda, Leia, Luke și chiar Falconul Mileniului.
  • Electrocasnice Star Wars: Vrei să-ți faci propriul toast cu fața lui Darth Vader sau cu logo-ul Star Wars? Ți-ar plăcea să faci puține floricele care să semene cu Steaua Morții? Ai noroc! În magazinul nostru Star Wars avem cele mai bune toastere și mașini de floricele pe care ți le-ai imaginat vreodată. Avem, de asemenea, aparate de waffle în formă de casca răului Darth Vader sau Steaua morții. Și, în sfârșit, puteți lua acasă niște solnițe originale de sare și piper, în formă de săbii de lumină.

Lasă-te sedus de partea întunecată a magazinului nostru inspirat din Star Wars!