Skip to content

Costume de Halloween

Costume clasice de Halloween

Deși, în noaptea morților, se vorbește uneori și despre tendințe și în fiecare an există atuuri care devin din cele mai căutate și așteptate, există costume clasice de Halloween care au succes întotdeauna: clovni, vrăjitoare, zombi, vampiri, demoni, schelete, vârcolaci, fantome, dovleci …

S-ar putea să nu doriți cu adevărat să schimbați și preferați să optați pentru costumele de Halloween clasice, sau poate sunteți o persoană tradițională care, când se gândește la frică, nu-i vine în minte decât contele Dracula sau Salem, sau ți se pare că moda și tendințele trec și îți place să rămâi pe clasic …

Oricare ar fi motivul, aici mergem pe câteva idei pentru a găsi costumul înfricoșător perfect, care va fi întotdeauna un succes de Halloween.

Costume de clovn de Halloween: cea mai periculoasă nebunie

Deși în ultimul timp vedem aceste costume din motive care nu au nicio legătură cu Halloweenul, tot pariem pe costumul de clovn ucigaș, ca o ținută distractivă de speriat în timpul acestei sărbători. Întotdeauna suntem pe „vibrații bune” …

Costum de vampiri: sââââââânge !!

Costumul vampirului este unul dintre cele care întotdeauna prind bine în noaptea de Halloween. Puteți deveni vampirul sau vampirița care vă place cel mai mult, dar nu uitați de colțurile ascuțite, accesoriile de sânge false și, bineînțeles, un machiaj bun de vampir în tonuri de negru, alb și gri pentru un ten închis la culoare.

Disfraces de Zombie: creiereeeeeeeeee!!

Ce ar fi Halloweenul fără zombi? Există multe moduri de a-ți proiecta costumul de zombie: cu o mască oribilă și cu hainele obișnuite, dar pătate de sânge sau poți cumpăra direct unul dintre aceste costume macabre și îngrozitoare ale morților mergători.

Nu uitați că costumul dvs. va fi mult mai realist dacă adăugați proteze, răni făcute cu latex lichid și sânge fals. Să nu lipsească detaliile!

Costume de vrăjitoare: Scoateți la iveală partea voastră malefică

Vrăjitoarele sunt alte personaje obișnuite în noaptea de Halloween. Nu rata niciuna! Pentru a crea o ținută completă, nimic nu este mai bun decât să-ți creezi un costum de vrăjitoare și să adaugi accesorii precum șosete cu dungi colorate foarte cool, o perucă, o pălărie vrăjitoare, o geantă în formă de căldare și, bineînțeles, mătură! Puteți găsi, de asemenea, cele mai sexy versiuni de vrăjitoare … 😉

Costumele demonilor și diavolilor: regii iadului

Demoni și draci, diavoli și demoni … Toată lumea iese să sărbătorească Halloween-ul cu ținutele roșii, coarnele și tridenții lor. Costumele demonilor sunt întotdeauna îngrozitoare pentru a semăna frică de Halloween!

Costume de schelet: murim pentru oasele tale

Ne place să mișcăm scheletul de Halloween, iar dacă doriți să-l faceți mai „literal” decât oricând, aceste costume de schelet vor fi cea mai bună alegere.

Puteți face acest lucru într-un mod mai original sau mai elegant, există ceva pentru toată lumea! Nu uita de machiaj și accesorii decorative dacă pregătești o petrecere acasă.

Alte costume originale de Halloween

Costumele Omului-Lup: ca să urle la luna plină

Licantropii nu pierd niciodată întâlnirea de Halloween (deși nu coincide cu luna plină). Profită de întuneric pentru a ieși … și îmbracă-te ca un vârcolac!

Costume fantome: preferi sperietura sau moartea?

Vrei să te îmbraci ca o fantomă de Halloween, dar vrei să dai o notă diferită ținutei tale în acest an? Uită-te la aceste propuneri de fantome clasice și elegante.

Costum de dovleac: truc sau deliciu?

Terminăm această recenzie cu cele mai originale înfricoșătoare costume cu simbolul de cinste al Halloween-ului: dovleci.

Știm că le vei folosi pentru a decora, dar, ce crezi dacă te-ai îmbrăca într-un dovleac? De la cel mai diabolic până la cel mai amuzant.

Ce se întâmplă dacă nu vă place să vă deghizați? Ei bine, accesoriile de Halloween și măștile de groază sunt soluția

Credeți sau nu, DA, există persoane cărora nu le place să se deghizeze.

Da, așa cum o auzi. Poate chiar nu ești motivat de chestiunea deghizării … poate pentru că încă nu ai descoperit cât de distractiv este. Sau poate simplul fapt de a vă îmbrăca un costum vă provoacă alergie …

Dar cu siguranță nu vrei să te dezamăgești la petrecerea de Halloween la care ai fost invitat, nu? Și dacă preferați să petreceți ceva mai inadvertenți printre zombi, fantome, vampiri … Liniște, avem soluția: accesorii înfricoșătoare de Halloween.

Dacă ați decis deja să nu purtați costum de Halloween și nu știți cum să vă camuflați în acea zi, uitați-vă la aceste accesorii de Halloween, o modalitate excelentă de a „purta” un costum sau cel puțin să purtați un look în funcție de ceea ce este sărbătorit, dar fără a fi necesar de a purta un costum complet …

Uneori trebuie să aveți doar un articol care să vă facă să că integrați în noaptea de Halloween.

Un ferăstrău cu care să provoace panică oriunde te duci ca Leatherface, o coasă pentru a arăta ca Moartea, un ferăstrău ca Jason sau un trident ca cel al Regelui Întunecat însuși …

Puteți purta, de asemenea, o perucă de Halloween și câteva accesorii inconfundabile mai mult …

Un diademă cu cuțite cu care să pară că ați suferit un atac oribil (nu uitați! Folosiți de un pic de sânge fals pentru a da o senzație mai realistă).

Sau, dacă preferi să fii un vampir terifiant, trebuie doar să vă machiați fața albă și să purtați o perucă spectaculoasă de Halloween ca asta.

De asemenea, puteți deveni unul dintre cele mai emblematice personaje ale marelor ecrane, încă o dată, machiați-vă fața în alb, pictați-vă cearcăne întunecate și puneți-vă pe una dintre aceste peruci. Ca să nu trebuiască repetat numele de trei ori! Beetlejuice! Beetlejuice! Beetlejuice!

Sau purtați un tricou digital modern, pentru a putea crea cu telefonul mobil efecte terifiante.

Accesorii pentru Hallowen există multe, este de ajuns o pălărie mică sau o pălărie mare sau ceva ce ne amintește de data în care suntem. Trăiască craniile!

Măști de Halloween: fața fricii

Măștile de Halloween pot fi cele mai bune sugestii pentru o noapte terifiantă. Nu mai este nevoie decât de unul dintre acestea și veți vedea cât de înfricoșător sunteți …

Machiajul de Halloween: elementul perfect pentru ținuta ta

Dacă preferi să mergi cu chipul descoperit, machiajul de Halloween va fi cel mai bun mod de a proiecta cea mai bună ținută. Vă puteți umple hainele cu sânge fals sau purta răni protetice care sunt înfricoșătoare …

Dacă îți dorești un machiaj original pentru costumul tău de Halloween, nu rata acest tutorial de machiaj în care Sara G. explică cum să-ți creezi machiajul pop-art zombie.

Cum să te îmbraci de Halloween în cinci pași

Dacă toate cele de mai sus nu te-au convins … rămâne foarte puțin pentru sărbătorirea celei mai înspăimântătoare nopți ale anului și nu vrem să lăsăm nimic la improvizație. Prin urmare, vom vedea și ce este esențial ca să te deghizezi de Halloween, acele elemente esențiale pentru a avea aspectul perfect cu care să reușești să fii foarte înfricoșător.

Cum îl vom obține? Păstrează-te calm și pune-ți costumul! Este foarte ușor. Trebuie doar să urmezi acești 5 pași pentru a obține un look de Halloween. Vei vedea cât de îngrozitor devii în acea ființă malefică și putredă pe care toți vrem să o înfățișăm în acea zi.

Costum de Halloween

Începem cu costume de Halloween, baza pentru o ținută ideală. Și pentru a vă ajuta să obțineți acel minunat look de Halloween, vă lăsăm cu patru idei (și un cadou) care vă vor plăcea.

De Halloween nu pot lipsi vrăjitoarele, așa că devino una dintre ele pentru a speria pe oricine îndrăznește să vă provoace pe mătură.

Zombii sunt cei care se simt cel mai bine în această seară, și care profită de ocazie pentru a se ridica din morți și a face o petrecere bună.

Vampirii sunt, de asemenea, nebuni să iasă la cină de Halloween … Își pun cizmele!

Și dacă ceea ce îți dorești cel mai mult este să miști scheletul, nimic mai bun decât un costum de schelet pentru a-ți crea rapid costumul de Halloween.

Și, ca și cadou, un costum de Halloween făcut acasă. Dacă ceea ce căutați sunt costumele rapide pentru Halloween, vă propun unul foarte simplu. Luați o foaie veche, faceți două găuri pentru a vedea prin ele și veți avea costumul dvs. gata. Puteți adăuga un plus de inspirație dacă purtați șosete cu dungi negre, de exemplu, sau o minge și un lanț de gleznă.

Machiaj de Halloween

Pentru a completa costumul, un machiaj bun de Halloween este esențial. Pentru aceasta nu puteți rata vopseaua alb-negru, spray-urile de sânge fals, latexul lichid și o rană sub formă de proteze cu care să oferiți mai mult realism ținutei voastre.

Fundamental este sp mergi ca o vrăjitoare sau zombie, sau ca un vampir. Machiajul este un punct foarte important pentru a da mai mult realism aspectului tău de Halloween.

Peruci de Halloween

Acum, pentru a continua să dăm un aspect și mai sinistru, mai rău, mai nebun sau mai morbid, o perucă este esențială pentru a crea o caracterizare completă.

Accesorii de Halloween

Ce ar fi Jason fără cuțitul său, Freddy fără mâna lui ascuțită, moartea fără coasa sa, vrăjitoarea fără mătură și pălărie, Eduardo fără foarfecă …?

Accesoriile de Halloween sunt elementul final de care are nevoie costumul tău. Nu uităm, desigur, de măștile de Halloween, dacă ești prea comod pentru a te machia.

Atitudine de Halloween! 😉

Și, cum ar spune Madonna: strike a pose!

Principalul lucru pentru a avea look-ul perfect de Halloween este să ai atitudinea perfectă și o poză studiată pentru fotografii. Dacă ești îmbrăcat ca un zombie, nu poți să te plimbi în timp ce îți zbori șoldurile sau să ieși zâmbind în fotografii, dacă ești vampir nu poți fi în locuri cu prea multă lumină și vei înnebuni să vezi gâturile goale ale fetelor, dacă ești o fantomă … bine, nu poți trece prin ziduri, dar nu ar trebui să ai o atitudine foarte „vie”.