Skip to content

Petreceri pentru burlaci și burlăcițe

Aici vin mai multe sfaturi pentru organizarea petrecerilor de burlaci perfectă sau petrecere a burlăcițelor.

1. Alegeți soarta bine

Dacă dispuneți de timp și desigur, ideal este să puteți petrece un weekend în afara reședinței iubitei sau iubitului. Așa puteți schimba aerul și nimeni nu vă va cunoaște, deci adio rușine!

2. Pregătirea probelor pentru a fi peste public

Dacă doriți să vă petreceți un timp bun „făcând ca iubitul sau iubita să sufere un pic, pe lângă faptul că îl deghizați, puteți face teste de viață ca gimcană.

3. Imortalizați totul cu fotografii

Cu smartphone-uri și social media… „Ceea ce se întâmplă în Vegas rămâne în Vegas” este imposibil. Fă multe poze și păstrează-le ca și cum ar fi o comoară. Nu știi niciodată când vei putea să-ți faci de râs prietenul din nou.

4. Alege bine costumul pentru petrecerea burlacilor

Este adevărat că cu cât este mai ridicol costumul pentru petrecerea burlacilor, mai mult joc se va juca. Dar totul are o limită, chiar și rușinea bietului tău prieten. Vă recomandăm ca înainte de a alege costumul pentru rămas  bun să se ia în considerare modul în care este persoana îl va purta.  Dacă îi va plăcea și îl va purta cu plăcere sau dacă, dimpotrivă, își va ruina propriul rămas bun.

5. Amintiți-vă de accesorii

Este clar cine este protagonistul acestui festival, dar, chiar dacă este din solidaritate, nu este necesar ca toți membrii grupului să poarte unele detalii. Amintiți-vă să pregătească accesorii pentru burlace sau burlăcițe.  Acestea vor da unitate la imaginea grupului, va fi identificat în toate și fotografiile vor arata grozav.

Idei  pentru Petrecerea Burlăcițelor

Ne-am căsătoriiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiit!  Cât de drăguț, cât de frumos, ce s-a întâmplat, ceea ce urmează să pregătim, petrecerea burlacilor poate fi extraordinară … memorabilă!

Cheia pentru a asigura succesul?  Prietenii tăi și imaginația lor.

Aici vă vom oferi câteva idei originale și rețete pentru a spune rămas bun miresei, acea prietenă atât de specială … E foarte special.

O luăm într-o călătorie? Ce cumpărăm, ce cumpărăm, ce cumpărăm?

Prietenul tău se căsătorește și dacă ai venit aici, este pentru că pregătești ceva mare, foarte mare, pentru a sărbători petrecerea burlacilor cu totul. Și aici trebuie să vă ajutăm! Pentru că dacă există o petrecere nebună pe care o iubim, sunt petrecerile de burlaci, pentru că sunt distractive, pentru că te distrezi și pentru că o faci așa cum ne place cel mai mult: cu niște costume foarte faimoase, concepute pentru această ocazie.

Haideți să vă ajutăm cu aceste idei de costume pentru petrecerile de burlaci, evenimentul, acea petrecere, acel eveniment! Pe care îl organizezi pentru prietenul tău cu toată dragostea din lume. Nu puteți rata un costum frumos, distractiv, confortabil, sexy sau special. Acestea sunt unele dintre cele mai amuzante.

Kigurumis

Cel mai bun lucru pentru ca mireasa să fie foarte confortabilă (da, dacă petrecerea este vara, va fi mai bine să alegeți un alt costum). Kigurumis-urile sunt costume de lungime întreagă și sunt ca niște pijamale, imaginați-vă cât sunt de confortabile! De obicei, sunt personaje cu temă animală sau populare, cu pălărie sau glugă. Dar uite ce mișto!

Pălăria iepurelui

Nunta lor te surprinde ca prin magie? Atunci mireasa merită să fie „iepurașul” pălăriei magicianului tău.

Costume de poveste

Dacă prietenul tău își trăiește povestea specială de basm, nu este nimic mai bun decât să o deghizezi ca personaj magic din poveștile ei preferate din copilărie.

Supereroina

Supereroii sunt slăbiciunea noastră! Prietena ta este sigur o super femeie cu super puteri, transform-o într-o Catwoman, o căpitană americană sau o broască țestoasă Ninja. Aveți o mulțime de posibilități din care să alegeți!

Sexy Școlărița

Cine nu a visat să joace în videoclipul „Baby One More Time” de Britney Spears? Ei bine, aceasta este ocazia perfectă de a dansa cu costumul sexy de școală!

Majoreta

Ce echipă apreciată nu are o echipă de majorete? Este o idee clasică amuzantă, nu iese niciodată din stil! Cui nu i-ar plăcea să-și audă numele înveselit de o mireasă spectaculoasă în costum de majoretă?

Doamnele roz

Protagonista despărțirii trebuie să fie viitoarea iubită fără îndoială, dar … și grupul ei de prieteni? De asemenea, ar trebui să meargă la joc, cum ar fi Pink Ladies cu Sandy, un costum din anii 50, care nu iese niciodată din modă. Cine nu ar dori să facă parte din Grease?

Duffwoman

Cel mai revigorant costum de petrecere al burlăcițelor … 🍻

Fată dulce: fata cu bomboane

Dacă e o fată prea dulce, va fi acolo s-o mănânce în costumul acesta de brioșe.

Fata la modă

Dacă nu este nimic mai bun pentru prietena ta decât o poșetă … fă-i cadou accesoriul ei perfect și bucură-te de o după-amiază bună la cumpărături.

Idei pentru despărțirile burlacilor

De obicei, copiii nu au prea multă finețe în legătură cu petrecerea burlacilor. Și prin”delicatețe” ne referim la milă pentru bietul său prieten. Cu cât treci mai mult de rușine și cu cât e mai ridicol costumul pe care îl porți, cu atât mai bine!

Dacă vă gândiți la un costum ridicol și amuzant, este ușor ca Borat să fie printre primii care să vă vină în minte. L-am prins! Desigur, vă avertizăm că pentru a o lua trebuie să aruncați … nasuri.

Pamela Anderson în Beach Watchers a făcut o mulțime de ravagii (sau exact opusul …). Cert este că acest salvamar al omului este unul dintre cele mai populare și recomandate printre costumele pentru petrecerea burlacilor.

Și ce zici de un costum care să-l poarte pe prieten pe prietenul tău? Aceste costume Ride On și Carry Me sunt cele mai distractive.

Accesorii pentru petreceri de burlaci și burlăcițe

Distracție maximă cu cel mai mic preț! Cel mai bun mod de a putea deghiza în grup cu foarte puțini bani este cu unele dintre aceste accesorii:

Sunteți gata să surprindeți de rămas bun mireasa sau mirele cu cele mai originale costume care vă vor face să petreceți o zi de neuitat, acum trebuie doar să alegeți un plan bun de rămas bun în grup.

Și amintiți-vă: pentru a îndepărta presiunea nunții, cel mai bine este să aveți o petrecere foarte mare!

Have Fun!