Skip to content

Funko Pop: Păpuși și figurine pentru colecționare

Faceți cunoștință cu păpușile preferate pentru cei mai mari fani ai filmelor și serialelor. O lume întreagă de mici păpuși „căpoase” care sunt la fel de distractive ca acestea, sunt incitante și încântătoare pentru că sunt cele mai geeky. Funko Pop! sunt produsul de modă și la Funidelia și avem sute de păpuși, tot ce iți poți imagina, din filmele si serialele tale preferate.

Toate personajele din saga filmelor precum The Avengers, Star Wars sau Harry Potter, din cele mai faimoase filme Disney cu prințesele, răufăcătorii și prinții lor, protagoniștii marilor serii precum Game of Thrones, Rick și Morty, Dragon Ball sau Friends și cele mai bune jocuri video precum Fortnite sau Minecraft.

Acestea sunt cadouri ideale pentru prietenii tăi cei mai geeky sau pentru tine. Acestea sunt de colecție si vor fi ideale pe rafturile camerei tale sau într-o carcasă de afișare unde le poți expune pe toate. Prin urmare, vom vedea cele mai importante secțiuni de funkos pe care le avem în magazinul nostru online. Pregătește-te să te scufunzi în lumea acestor păpuși frumoase!

Funko Marvel și DC Benzi desenate

Avem cei mai buni supereroi și răufăcători în format funko ale celor două mari fabrici de benzi desenate și de film din această temă, DC Comics și Marvel. De la Batman, Joker sau Flash, la Thor, Spiderman sau Thanos.
Și exact aceste personaje din urmă fac parte din marea colecție Funko Pop! a Răzbunătorilor,cu eroii principali și răufăcătorii. Puteți găsi, de asemenea, protagoniștii cu costume diferite, cu care acestea apar în diferite filme, astfel încât să puteți alege dacă doriți Captain America sau Iron Man de la Infinity War sau Avengers Endgame.

Funko Harry Potter

Saga mare de magie are, de asemenea, propria colecție de Harry Potter Funko cu cele mai importante personaje din cărțile Harry Potter și filme și Animale Fantastice.
Avem principalii protagoniști, cum ar fi Harry, Hermione și Ron, în diferite formate, cu obișnuiții Gryffindor și cu alte ținute mai speciale. De exemplu, îl puteți găsi pe Harry la dansul de Crăciun, Hermione în Giratiempo sau Ron în costumul său Quidditch pe mătură. Dar avem, de asemenea, personaje mari, cum ar fi fermecătorul Dobby, Fawkes sau profesorii Albus Dumbledore sau Crazy Eye Moody.

În ceea ce privește animale fantastice puteți face, de asemenea, o colecție mare, cu Newt Scamander, tânprul Dumbledore și toate animalele, cum ar fi Chupacabra, Matagot sau Thestral.

Funko Game of Thrones

Seria care a marcat înainte și după în seria de streaming. Bătălii, intrigi, dragoni și o luptă constantă pentru puterea celor șapte regate… puteți recrea atmosfera la domiciliu cu Funko din Game of Thrones.
Daenerys, Jon Snow sau Tyrion,cei trei dragoni, lupul iubit, huargo Ghost și, desigur, Caminantes răi și regele lor de noapte. Toate personajele din saga pot fi ale tale.

Dar cel mai bun lucru dintre toate este că aveți caractere cu diferite aspecte în fiecare sezon. De exemplu, îl vei găsi pe Daenerys pe Tronul de Fier, zburând cu unul dintre dragonii săi iubiți sau ca Khaleesi în primul sezon.

Funko Jocuri Video

Jucătorii pot avea, de asemenea, colecția lor de funkos cu protagoniștii lor preferați în jocuri video, din cele actuale, cum ar fi Fortnite sau Gears of War, sau mitice ca Street Fighter, Tekken sau Crash Bandicoot.
Dar vedetele din magazinul nostru de jocuri video Funkos sunt diferite Funkos Fortnite, un joc video care a revoluționat lumea gamerilor în ultimii ani și este preferat printre cei mai tineri. Lumile sale, opțiunile sale de gameplay-ul mare și numărul mare de caractere, arme și, de la sfârșitul anului, de dansuri distractive, îl face un joc unic. Și acum puteți colecțiina toate personajele lor în acest format pop special și distractiv!

Stranger Stranger Lucruri Funko

Genul misterios și monștrii terifianți și lumile paralele sunt din nou la mare amploare cu Stranger Things.  În urma unui model care a triumfat deja cu Los Goonies sau Super 8, această serie are ca protagoniși unii adolescenti care sunt implicați în aventuri incredibile.
După trei sezoane Eleven și prietenii săi s-au schimbat foarte mult și de aceea puteți găsi aceste Funko Pop de la Stranger Things sub diferite aspecte. De exemplu, puteți avea Eleven din primul său aspect cu păr ras și rochie de spital sau cel din sezonul 3. Creați-vă propria ” lume cu susul în jos ” și să luați acasă aceste costume pop funko celebre!

Funko Disney

Și dacă sunteți un fan al lumii Disney și desenele sale animate, aveți mare noroc. Pentru că avem toate prințesele, prinții și alte personaje printre Disney Funko.
Little Mermaid, Elsa de la Frozen, personajele amuzante din Toy Story,   Aladdin și Jasmine pe covorul magic sau Simba din The Lion King care pot fi deja ale tale. Ele sunt, de asemenea, un cadou frumos pentru cei mici din casă sau orice fan al acestei lumi de filme animate cu care am crescut cu toții din copilărie.

Funko Rick și Morty

De asemenea, terminăm cu desenele animate, deși acestea sunt mai mult pentru copii decât pentru adulți. Este cel mai recent fenomen de serie animată pentru seniori, Rick și Morty, o serie hilară în care joacă un bunic și un nepot științific beat, nebun, împreună cu restul familiei.
Puteți colecta Funko Rick & Morty de la fiecare dintre personajele din această serie nebună. Puteți achiziționa costumele Rick și Morty din sezoane diferite și alți protagoniști, cum ar fi Jerry, Beth, Snowball sau Squanchy!

Funko Pop! Ei au venit să rămână, și la Funidelia avem tot ce vă puteți imagina!

Have fun!