Skip to content

Decor de Halloween

În această postare veți găsi ideile clasice pentru decorarea Halloweenului, dar și cele mai întunecate și mai terifiante idei de decorare care ar produce frisoane pentru cei mai curajoși.

Înfiorătoarea casă bântuită

Această petrecere de Halloween lasă oricărui oaspete libertatea să se îmbrace cu ceea ce își dorește și pentru fiecare să aleagă costumul de Halloween care le place cel mai mult (cu condiția să fie ceva întunecat și înfricoșător …): vrăjitoare, vampiri, zombi, vrăjitori și vrăjitori…

Dar lucrul important pentru petrecerea ta este un succes este decorarea de Halloween a casei tale, astfel încât toată lumea să aibă un timp înfricoșător (și niciodată mai bine): Pânză de Paianjen, dovlecei, decor sinistru pe pereți, sânge fals …

Puteți completa atmosfera, creând cocktail-uri substanțiale care arată ca poțiuni magice folosind băuturi colorate, cum ar fi amestecuri verzi, albastre sau roșii … sau puteți folosi gheață uscată pentru a lăsa fumul și a-i da o atingere terifiantă. Puteți utiliza, de asemenea, ochelari și ustensile înfricoșătoare pentru a decora petrecerea.

O versiune foarte utilă pentru această petrecere este de a-i încuraja pe oaspeții tăi să adopte rolul protagoniștilor filmelor horror și să îmbrace costumul lui Freddy Krueger, Jason’s de vineri, 13, Pennywise’s (Este clovn) … sau o altă ținută mai „destinată oricărui public”, cum ar fi costumele familiei Adams.

Contele Dracula și familia sa fidelă de vampiri

La această petrecere vă veți concentra ideea principală asupra vampirilor, toată lumea știe ceva despre sugătorii de sânge, astfel încât să puteți face casa dvs. o temniță de vampiri. Cu această ocazie nu puteți rata decorarea în roșu și negru, morminte și pietre de mormânt ca într-un cimitir, lumină mohorâtă, deoarece deși acum unele strălucesc cu lumina soarelui, vom rămâne cu versiunea în care vampirii ard cu lumină de soare.

Atât candelele, craniile, colții și dinții de vampiri și sângele (fals) se pot utiliza. De asemenea, puteți invita prietenii să se îmbrace ca victime, alegând orice rol le place și făcându-și semne pe gât.

Ca idee pentru această petrecere vă recomandăm ca, dacă pregătiți cocktail-uri suculente, acestea să aibă o culoare roșiatică, și să creeze impresia că invitații beau sânge. Pentru a face acest lucru, puteți ajuta grenadina ca amestec, sucuri de fructe din pădure … toate servite în pahare moi de Halloween și pahare ca acestea.

Bine ați venit în lumea Zombie

Cu celebrul serial „The Walking Dead”, the Walking Dead nu va mai fi ceea ce au fost, teritoriul zombie este în vogă, așa că nu veți fi dezamăgiți dacă sărbătoriți o petrecere concentrată pe ei, fie că este inspirat de The Walking Dead sau de alți zombi.

Pentru decorarea de Halloween a casei vă propunem să o protejăm împotriva unui atac de zombie cu niște „odihnă corporală”, ca și cum zombii ar încerca să intre.

Dacă aveți o grădină, o puteți decora ca și cum ar fi un cimitir, cu cranii, corpuri ieșite de pe pământ, pietre de mormânt și tot felul de elemente care pot pune persoanele în acea situație.

Rezumându-ne la clasice, aici vă propunem idei noi, care, deși grotesc, sunt diferite și ne pot scoate mereu din rutină.

A fost odată … Un circ diavolist

Circul cu atâta culoare și diversitate oferă opțiuni grozave de a vă îmbrăca, dar dacă sunteți ca noi … nu este nimic mai înfricoșător decât un clovn cu poftă de sânge.

Acesta este motivul pentru care vă propunem să vă transformați petrecerile într-un mare circ diavolist, cu clovni ucigași, ucigași perverși, pasionați de rău, acrobați siniștri și un număr nesfârșit de artiști demonici.

Vă propunem aceste măști de clovn pentru a completa un costum acasă și a teroriza invitații.

Extratereștrii: o petrecere de pe altă planetă

Dacă am fi într-adevăr singuri în Univers … cât spațiu irosit!

Pentru a începe să o decorați, vă propunem să aveți o petrecere extraterestră.

Pentru a face acest lucru, trebuie să-i determinați pe invitați să se îmbrace ca extratereștri, fiecare așa cum doriți sau cum vă imaginați, ceea ce poate fi foarte distractiv și așa veți ajunge să cunoașteți gradul de imaginație pe care îl are fiecare ca expert în costume și rezultatul poate fi memorabil.

Și dacă doriți să dați o notă mai cinematică petrecerii extratereștrilor, nimic mai bun decât să vă amintiți filmul lui Alien și protagonistul său Ellen Ripley, care se confruntă cu această ființă dezgustătoare și înfiorătoare de pe o altă planetă.

Și acestea sunt ideile noastre nebune pentru petrecerea ta de Halloween. Puteți, de asemenea, să oferiți o petrecere tematică gratuită și să îi faceți pe toți să se îmbrace în personajul preferat (chiar dacă nu este înfricoșător). Important este să te bucuri printre prieteni!

Horror is fun!