Skip to content

Petreceri tematice

Petreceri tematice: 7 idei de top pentru petreceri tematice originale

Nu aveți idei tematice pentru petreceri? Doriți să faceți o petrecere originală de costume? Ok, ne plac petrecerile, ne-ai prins … O petrecere tematică este cea mai bună modalitate de a ne bucura de momente distractive alături de prieteni, deoarece putem profita pentru a face o petrecere de vară, o petrecere din anii 80, una hawaiiană, de supereroi , o petrecere de pirați … la orice te poți gândi!

Să facem o pauză pentru câteva idei de decorațiuni pentru petreceri care să puteți organiza o petrecere tematică distractivă, cu propuneri pentru a-ți face costumul cel mai adecvat pentru această ocazie și cele mai potrivite decorațiuni pentru a decora locul. Să începem să vedem tematici pentru petreceri!

Idei pentru petrecere tematică cu Pirați

Viața piraților este cea mai bună! Și cum nu putem să o trăim, putem să încercăm să o recreăm organizând o petrecere de pirați. Dacă este vară, cu atât mai bine, o puteți organiza la o piscină sau la mare. Dacă aveți și o barcă, atunci este genial! Petrecerea piraților este una dintre petrecerile noastre favorite!

Pentru asta veți avea nevoie de niște costume foarte bune de pirați. Vă propunem câteva idei pentru a vă deghiza în pirat, cu costume pentru copii, dar și pentru adulți.

Odată soluționată problema costumelor, vă sfătuim să decorați puțin spațiul petrecerii. Puteți să o faceți folosind câteva articole de decorație pentru petrecerea pirat, cu palmieri, cârme și bandane de pirați.

O petrecere originală Hawaiană

Mai multe idei pentru petreceri tematice: gândindu-ne la evenimentele de vară, ce spuneți de o petrecere cu tematică hawaiană la marginea piscinei? Puteți servi cocktailuri cu paie caraghioase, puteți să vă îmbrăcați în fuste hawaiene și coronițe de flori și să stați în bikini toată ziua.

Începând cu vestimentația, petrecerea în stil Hawai este foarte caracteristică și se compune din flori, fuste cu paie, scoici și cămăși colorate pentru băieți.

Puteți opta pentru costume din Hawaii mai simple, cu fusta, sutien sau bustieră cu flori, pe lângă alte accesorii. Aceasta este o idee de petrecere tematică ce nu va dezamăgi pe nimeni.

Pentru băieți, elementul fundamental este pălăria de paie cu flori și o cămașă (nimic discret).

Pe lângă costumele hawaiene, vă oferim câteva idei despre cum să organizați petrecerea, ținând cont și de decorațiile hawaiene.

Pentru a ura bun venit oaspeților, nu nimic mai bun decât un mesaj tipic hawaiian: Aloha!

Pentru a bea cocktail-urile, un pahar în formă de nucă de cocos și paie cu flori.

Dacă aveți de gând să serviți gustări, puteți decora și masa cu o față de masă hawaiană.

Mai multe idei pentru petreceri: Petrecere anii 70

Să cânte muzica!

Și vorbind despre teme pentru petreceri, nu am putut înceta să ne distrăm cu o petrecere retro pentru care vom folosi cele mai amuzante și originale costume de discotecă. Putețideveni o adevărată divă din anii 70 cu acest costum care include salopeta neagră evazată, curea argintie și bentiță.

Nu ratați peruca sau ochelarii afro. Și mișcați scheletul!

Pentru băieți avem și costume de discotecă, costume psihedelice și de rockeri.

Nu putem ignora tema decorațiunilor pentru petreceri tematice și dacă doriți să configurați această ședință a anilor 70 cu dansuri, vă propunem să aruncați confetti colorațe și să adăugați câteva felinare pentru a amenaja zona de dans.

Pentru băieți avem și costume de discotecă, costume psihedelice și de rockeri.

Nu putem ignora tema decorațiunilor pentru petreceri tematice și dacă doriți să configurați această ședință a anilor 70 cu dansuri, vă propunem să aruncați confetti colorațe și să adăugați câteva felinare pentru a amenaja zona de dans.

Mai multe idei și teme pentru petreceri! Petrecerea anilor 20

Ne întoarcem mai departe în timp pentru a ne deplasa în timpul gangsterilor și să purtăm rochii de cabaret și de burlăcițe. O idee foarte distractivă de a organiza una dintre aceste petreceri tematice pentru adulți sau copii pe care cu siguranță ați dorit deja să o pregătiți. Priviți aceste propuneri și gândiți-vă la modul în care doriți să vă organizați petrecerea. Petrecerea anilor 20 este o temă de petrecere super distractivă.

Amintiți-vă de accesoriile esențiale pentru a vă completa costumul, așa că nu uitați de mitralieră și de pălăria dvs. de gangster.

Amintiți-vă că puteți adăuga accesorii pentru păr, bijuterii și trăsături specifice ale vremii.

Petrecere gastronomică, o altă idee originală de petrecere tematică

Este clar că la petrecerile voastre tematice nu va lipsi mâncarea, nu? Dar vom face un pas mai departe și vom organiza o petrecere complet gastronomică: cu costume alimentare. Mâncarea dulce, sărată, fast-food… Pentru a-ți pune cizmele cu ceea ce ai pregătit să mănânci înfășurat în costume gemene cu mâncarea pe care o degustați. Și cu băutura!

Petrecere Hippie din anii 60, o altă idee distractivă

Continuăm călătoria în timp și acum mergem până în anii 60, nebunii 60. Vrei să organizezi o petrecere originală hippie? Credem că se pare că va fi foarte amuzant …

Amintiți-vă că este important să decorați petrecerea cu ocazia aceasta, așa că nu uitați să așezați câteva ghirlande cu flori, șervețele și ustensile cu temă hippie.

Amintiți-vă că este important să decorați petrecerea cu ocazia aceasta, așa că nu uitați să așezați câteva ghirlande cu flori, șervețele și ustensile cu temă hippie.

Mai multe tipuri de petreceri tematice: Petrecere cu profesii

O altă temă pentru a vă organiza petrecerea în această vară pot fi profesiile. Voi și prietenii dvs. puteți fi astronauți, vedete rock, bucătari sau oameni de știință. Este un lucru bun despre costumele profesiilor, care ne fac ceea ce ne-am dorit întotdeauna să fim … 😉

Ce părere aveți despre toate aceste exemple de petreceri tematice? Am văzut o mulțime de tipuri de petreceri tematice … 😉 Totul este gata să vă bucurați de cele mai amuzante petreceri tematice, cu o varietate de teme de petrecere originale. Trebuie doar să-ți lași imaginația să zboare și să te gândești la acel subiect asupra căruia ai dori să-ți transforme seara, să obții decorația și costumele …

Have Fun!