Skip to content

Cadouri și lucruri geek: nu pierdeți detaliile!

Bine ați venit la cea mai amuzantă secțiune pentru fanii geek! Astăzi deschidem această secțiune în care vă vom arăta cele mai bune idei de cadouri geek și cele mai noi știri din lumea geek.

La Funidelia avem cel mai original catalog de produse pentru fanii momentului. În magazinul nostru geek veți găsi o mulțime de produse pentru a vă îmbrăca ca Thor, Batman sau căpitanul Marvel, idei pentru a deveni un adevărat vrăjitor sau vrăjitoare al lui Harry Potter și a da deoparte viața ta de Încuiat, sau cadouri originale pentru fanii lumii Disney, Stars Wars sau universul jocurilor video. Fanii Fornite, Minecraft sau Dragon Ball vor înnebuni cu produsele noastre!

Cadourile pentru cei mai originali fani

De la cele mai amuzante tricouri, la căni care își modifică desenul și culoarea în funcție de temperatură. În catalogul nostru de cadouri geek veți găsi orice vă puteți gândi … Și multe care nu v-au trecut niciodată prin minte!

În blogul nostru vom propune idei grozave pentru a cumpăra sau a oferi lucruri geeky bărbaților, femeilor sau copiilor și bebelușilor, inclusiv sfaturi despre costume și accesorii pentru câinele dvs. De asemenea, vom vorbi despre cele mai potrivite cadouri de care să te bucuri în familie, cum ar fi jocurile de societate pentru cei mai buni fani, cum ar fi Trivial și Harry Potter Cluedo sau Monopoly și Game of Thrones Risk.

Așadar, dacă sunt în căutare de idei de cadouri pentru fanii Harry Potter sau fanii Star Wars sau cadouri pentru jucători, nu mergeți prea departe! În această secțiune veți găsi cele mai recente știri despre „universul fanilor”.

Cadouri pentru bărbați

Căutați idei de cadouri pentru un prieten, iubit sau membru al familiei? Nu mergeți prea departe, pentru că aici veți găsi o mulțime de idei și sfaturi, astfel încât să puteți face un cadou cool și original.

Avem cele mai originale articole pentru bărbați din marile serii precum The Avengers, Stars Wars, The Lord of the Rings sau Harry Potter, din seriale grozave precum Game of Thrones sau Friends și cele mai bune jocuri video, de la cele mai vechi, precum Pac-Man sau Mario Bros, până la cel mai actual ca Fortnite sau Pokemon.

Cadouri pentru cele mai geek femei

Nu ratați ideile noastre de cadouri geek pentru femei. Tricouri, pulovere sau genți atât de originale încât vor ameți atunci când vor deschide cadoul. În articolele noastre de pe blog veți descoperi cele mai originale obiecte pentru fanii magazinului nostru online cu care să facem cadoul perfect.

Nu contează dacă prietena sau prietenul tău este un fan Marvel, Harry Potter sau Game of Thrones, nu contează dacă îi plac prințesele și ticăloșii Disney sau dacă este mai mult de partea sălbatică a lui Harley Queen … Cadourile noastre de vânzare pentru femei sunt exact ceea ce aveți nevoie!

Idei de cadouri pentru copii

Care este serialul sau filmul preferat al copiilor tăi? Care sunt personajele lui preferate? Oricine ar fi, la Funidelia avem mulțime de propuneri, astfel încât să le puteți oferi ceva original și distractiv pentru a-și îndeplini dorința.

Ghiozdane școlare cu sau fără roți, pijamale, figurine sau funk, animale de pluș și jucării distractive sau chiar pachete amuzante de care vă veți bucura la maxim. Cu teme de supereroi, jocuri video, Disney World … și multe altele!

În cadrul merchandising-ului pentru copii veți găsi genți școlare cu Frozen sau Mașinuțe, tricouri sau super-eroi Fortnite, Spiderman sau La Patrulla Canona șepci cool și animale plușate drăguțe Mickey și Minnie, printre altele.

Acestea sunt câteva dintre ideile de cadouri geek pentru adulți și copii, dar fenomenul de fan este foarte răspândit și de aceea vă vom sugera câteva idei pentru a face cele mai frumoase cadouri prietenilor sau familiei. Dar vă vom ține la curent cu tot ce se întâmplă în „universul fanilor”. Vom avea o secțiune de știri geek cu toate noutățile din serialele și personajele noastre preferate.

Și, de asemenea, cele mai noi știri

Da, după cum vă spunem, vom fi puși la curent de tot ce se întâmplă în jurul seriilor și filmelor noastre preferate și, desigur, despre protagoniștii acestora. Vă vom spune în cel mai amuzant mod toate premierele anotimpurilor din seria geek-urilor, cele mai inedite filme, următoarea serie care ne va ține lipiți de ecran sau tot ce se întâmplă în Comic Con, național și internațional.

Ce zici de un nou Batman, un nou film Fantastic Beasts, întoarcerea Fabricii de Bani sau premiera unuia dintre așteptările seriale legate de lumea Game of Thrones? Vei fi primul care află!

Cele mai amuzante știri pentru fani și bineînțeles, zvonuri, secrete și detalii despre lansările viitoare sau știri despre seria ta preferată daca se reînnoiește încă un sezon sau un sau dacă este aproape de sfârșitul lui.