Skip to content

Costume făcute acasă (DIY)

Navigând pe Pinterest am găsit 10 idei de costume făcute în casă pentru Carnaval sau pentru orice petrecere de costume. Unele dintre aceste costume pe care să le faceți acasă vă vor aminti de copilărie, altele de cele mai amuzante momente ale seriilor TV sau personaje cotidiene și momente cotidiene. Acestea sunt cele mai originale, simple și rapide costume de casă văzute vreodată!

Costum de păpușă de casă în cutie de muzică

Trăiască imaginația și o treabă bine făcută! Sigur, a fost nevoie de ore de muncă pentru a realiza acest costum, dar rezultatul a meritat. Acest costum de păpușă cu cutie muzicală este unul dintre cele mai originale pe care le-am văzut vreodată.
Pe lângă cutie, realizată manual, aspectul este completat cu un tutu roz și o perucă fuchsia ca acestea.

Costum Sandviș

Această familie drăguță pe care am găsit-o pe Pinterest a decis să pregătească un sandviș cu persoane reale. Părinții sunt pâinea și cei mici slănină, salată și roșii. Acum le vedem foarte îngrijite pozând pentru fotografie, dar imaginați-vă cât de amuzantă poate fi situația când încearcă să asambleze sandvișul …

Dacă vă plac costumele cu mâncare ca acesta, dar nu vă pricepeți pera bine cu firele, vă propunem câteva alternative cu care puteți fi cel mai original de la petrecere.
Vei fi mâncat! Indiferent dacă mergi singur … sau însoțit.

Costum Tamagotchi

Cea mai bună jucărie de până acum! Dacă te-ai născut în anii 90, ți-ai hrănit, curățat și îngrijit „tamagochiul” tău, ca și cum ar fi doar unul din familie. Este, de asemenea, un costum care este foarte ușor de realizat cu cauciuc, o bucată de plastic transparent și un marker negru. Adaugă la aspectul tău o perucă colorată ca acest trandafir și distrează-te!

Costum făcut în casă cu „păpuși gonflabile care dansează și salută ca niște idioți”

Dacă ați văzut seria Family Guy veți ști la ce ne referim. Aceste păpuși din aer sunt unice și se distrează foarte mult. Exersează mișcarea brațelor și creează-ți costumul dacă vrei să reușești la carnaval.

Costum ușor de făcut: bunica cu pisici

Cine nu a glumit niciodată despre viața înconjurată de pisici când vor fi mai mari?

Acum poți anticipa viitorul și vei deveni adevărata „înnebunită după pisici”, într-un costum de bunică de casă, cu halat sau cămașă de noapte. Creează-ți costumul de casă prin lipirea animalelor umplute în jur și fii cel mai original al nopții.

Costum de popcorn pentru copii

De asemenea, copiii se pot bucura de Carnaval și Halloween! De fapt, în școli și grădinițe toată lumea se îmbracă și iubește să o facă. Dacă doriți să vă îmbrăcați micuțul cu ceva cu adevărat original și adorabil, costumul de cutie cu floricele este ideal! Lipiți floricele într-o pălărie pentru copil și faceți costumul din cauciuc de pâslă sau cauciuc.

Costum rapid și ușor ca Ann King Kong

Dacă sunteți fan al cinematografiei cu imaginație, acest costum de Ann Darrow, ținut de iubitul ei, King Kong, este perfect pentru dumneavoastră. Veți juca într-una dintre cele mai faimoase scene din cinema!

Costum de cartofi prăjiți

Dacă îți plac cartofii prăjiți (cu sau fără ketchup), îmbracă-te în mâncarea preferată, este foarte simplu. Cu o cutie de carton și niște tuburi de cauciuc din spumă pictată în galben … puteți avea un costum minunat pentru orice ocazie. Cu siguranță îi surprinzi pe toți!

Costum de Frapuccino pentru copii

Cât de bun e un frappe, nu? Acum puteți deveni unul dacă vă animați cu acest costum făcut în casă, cu paiul verde inclus!

Costum de Lego

Un costum foarte original pentru întreaga familie și foarte ușor de făcut într-o după-amiază de meșteșuguri cu cei mici. Veți avea nevoie de o cutie de carton, foarfece, lipici, căni de plastic și vopsea, Puteți adăuga logo-ul Lego pentru a-i da o notă finală.

Te-ai decis deja pentru unul dintre aceste costume originale făcute în casă? Apucă-te de treabă și creează-ți propriul costum pentru următoarea petrecere de costume. Indiferent de alegerea ta, ești sigur că te vei distra de minune!

Have fun!