Skip to content

Costume originale și amuzante

Costume originale pentru Halloween, Crăciun și Carnaval

După cum știm iarna aduce cu ea multe lucruri, frig, zăpadă, vânt, zile mai scurte… dar aduce, de asemenea, lucruri bune. Din noiembrie până în februarie, sezonul costumelor nu se oprește! Halloween, Crăciun și Carnaval, momente de distracție pentru adulți și copii.

Cauți costume de carnaval originale? Vino și citește, aici avem o mulțime de costume amuzante!

Costume originaleeste pentru adulți: pentru a lupta cu frigul!

Bătrânii au, de asemenea, dreptul de a fi mai friguroși și mai mult de atât, dacă vrem să ne deghizăm acest carnaval, putem purta un costum foarte original. Vă arătăm, printre toate costumele noastre originale pentru adulți, care nu sunt puține, o mică mare selecție pentru cei care pot lupta cu sezonul de iarnă sau sezonul ploios.

Costume originale pentru copii

Vă prezentăm cele mai iubite costume de carnaval, potrivite pentru orice petrecere de costume de iarnă. „Mame din lume”, nu va mai trebui să vă faceți griji cu privire la frigul pe care copiii dumneavoastră îl pot simți cu costumele lor la festivaluri și spectacole ale școlii. Ce vești bune!

Cei mici sunt cei care trebuie să reziste la frig. Dacă vrei să ai grijă de copilul tău fără să renunți să te deghizezi la Carnaval, avem ceva ce o să-ți placă.

Costume de animale păroase și foarte călduroase. . . va fi teribil de adorabil cu oricare dintre aceste costume pentru bebeluși!

Costume călduroase pentru copii

Pentru copii un pic mai mari, există nenumărate costume călduroase pentru copii de unde puteți alege.

Accesorii originale cu care să te deghizezi

Avem pentru tine costume de carnaval cu care să primești numai complimente!

Peruci pentru un costume foarte amuzante

Îndrăznești să te bucuri de un carnaval diferit? Ei bine, să acorzi o atenție deosebită, pentru că vă prezentăm o selecție distractivă de accesorii pentru a vă deghiza!!

Pentru a atrage atenția și de a fi „sufletul” petrecerii, nu puteți pierde acest „trebuie” în look-ul tău: peruci colorate!

Deși există clasicele peruci Afro, creste, Elvis, sunt în vogă și seturi complete de bărbi, perciuni și mustăți:

Măști venețiene

Dacă sunteți foarte sofisticate sau și vă place eleganța, perlele și penele … vă recomandăm măști venețiene delicate și frumoase:

Măști originale pentru a completa costumul

Ce spune vulpea??? Dacă ați descoperit-o deja și doriți să onorați miticul clipul video al grupului Ylvis, vă recomandăm cele mai reușite măști de animale:

Machiajul de Carnaval

În cazul în care, în plus față de aceste accesorii, completați costumul cu un machiaj bun, veți avea succes cu siguranță.

Latex pentru a imita rănile și modifica pielea ta, vopsele colorate pentru a vă oferi unele amănunte de viață și culoare sau chiar machiaj fluorescent, astfel încât chiar și noaptea să puteți străluci în toată splendoarea!

Pălării originale

Sperăm că v-a plăcut această selecție de accesorii originale și cele mai distractive și costume pentru acest carnaval.

Have fun!