Skip to content

Costume pentru femei

Vrei să găsești cele mai bune idei de costume pentru femei și să te deghizezi cu prietenii tăi? Cauți un costum diferit și cu o notă sexy? Ești în locul potrivit. O să îți sugerăm câteva idei de costume pentru femei pe care le vei iubi.

Costume de supererou

Puterea fetelor!! Dacă doriți să aduceți un omagiu tuturor super-femeilor din lumea reală sau din benzi desenate, nimic nu bate aceste costume de super-eroi și răufăcători, cele mai originale și sexy. Bucurați-vă și salvați lumea de rău sau distruge-l fără milă, dar întotdeauna „distrați-vă!”.

Costume din filme și seriale pentru femei

Filmele și televiziunea sunt o bună sursă de inspirație pentru costumele pentru femeie pentru următoarea petrecere. Filmul tău preferat, un personaj pe care îl admiri… există atât de multe posibilități de a-ți alege costumul!

De la Grease’s Pink Ladies la Daenerys Targaryen, antreprenor de pompe funebre Addams la Black Mamba în Kill Bill, de la Alice in Tara Minunilor la Tokyo, la Casa de hârtie, de la Vilma Flintstone la Defred în  Povestea Handmaid… Toate acestea sunt personaje de sex feminin pe care le puteți întruchipa cu orice ocazie.

Costume de decadă pentru femei

Fiecare deceniu are ceva special. Istoria ne duce prin momente unice și costume care rămân pentru totdeauna ca o amintire a acelui timp care a trecut. Iată câteva idei de costume vechi de decade pentru femeile cu cele mai distinctive priviri ale fiecăruia.

Costume de Prințese Disney pentru femei

Și cine spune că doar fetele se pot îmbrăca în prințese? Ai vrut să fii Albă ca Zăpada când erai mică? Nu îți fă griji, pentru că avem costume pentru toate prințesele Disney pentru femei (versiunile oficiale și altele un pic mai sexy).

Într-o rochie Bella vei triumfa la orice petrecere costumată.

Poți fi o prințesă la fel de exotică ca Jasmine. Completați-vă look-ul cu o perucă închisă la culoare și faceți nodul cu mai multe cozi albastre și o bentiță pentru a purta aceeași coafură ca această prințesă Disney din Grabah.

Dacă doriți să devină frumoasă ca Pocahontas, o puteți face cu un  costum indian, adăugând accesoriile care o caracterizează, cum ar fi colier albastru sau tatuaje pe braț.

Poți deveni Cenușăreasa ca să fii protagonista dansului.

Sau chiar în Maleficul, „Stăpânul Răului”.

Costume sexy

Scoate la plimbare partea ta cea mai sexy cu unele costume sexy.  Cele mai îndrăznețe veți găsi linia de „costume sexy Febra”, care include rochii, salopete, folii transparente, fuste foarte scurte si chiar costume erotice pentru cele mai nebune nopti.  Cu oricare dintre aceste costume vei fi gata să-ți impresionezi prietenii.

Costume de dimensiuni mari pentru femei

Ferește-te de curbe! Distracția nu înțelege dimensiunile sau mprimile și de aceea aici vă arătăm unele dintre cele mai bune costume de mărimea unei rochii pentru femei adaptate la măsurătorile și curbele cu care puteți deveni personajul pe care vi l-ați dorit dintotdeauna.

Costume pentru animale

Dacă sunteți un iubitor al faunei sălbatice, veți iubi costume de animale. Cele mai confortabile și călduroase sunt costumele Kigurumi și onesies, și acestea pot deveni pijamale sub formă de animale largi și pufoase, care vă permit să vă deplasați în mod liber.

Cu care dintre costumele astea rămâi?

Have fun!