Skip to content

Costume pentru Carnaval

Carnavalul este aici È™i este timpul să alegeÈ›i un costum! Anul acesta, ce alegi? Supereroi, Star Wars, piraÈ›i, poliÈ›iÈ™ti…? Singura ta limită este imaginaÈ›ia ta!

Pentru că vă cunoaÈ™tem bine È™i È™tim că sunteÈ›i exigenÈ›i, nu e suficient să vă deghizaÈ›i cu ceva doar pentru a fi deghizat. Nu. Trebuie să porÈ›i un costum original, un costum care surprinde È™i ostentativ, dar, în acelaÈ™i timp distractiv, un costum cu care oamenii să te vadă È™i să spună: „Ce o idee bună pentru un costum, mi-aÈ™ fi dorit unul È™i pentru mine!”.

Vrei să știi care sunt cele mai distractive costume pentru carnaval? Asta e lista noastră de costume pentru carnaval.

Cele mai bune costume de carnaval

Star Wars

Cea mai faimoasă saga galactică din istoria cinematografiei. Ambele filme cu Luke Skywalker, Han Solo și Prințesa Leia, ar fi cele care au avut premiera în urmă cu câțiva ani cu Anakin Skywalker, Obi-Wan Kenobi și Padme Amidala ca protagoniști, până la ultimul episod, care are ca protagoniști pe King și Kylo Ren.

Istorii care au bun (partea de lumină și putere) și rău (partea întunecată dominată de ură și furie), cu eroi, răufăcători și prințese (nu atât de delicate ca poveștile copiilor) și chiar droizi inteligenți care îți pot salva pielea de mai multe ori. Ei bine, da, avem toate costumele Star Wars! Bucurați-vă de aceste carnavaluri și de caracterul vostru preferat.

Frozen

Prințesele din Arendelle au devenit favoritele celor mici de la premiera filmului Frozen în 2013. Și, în 2019, odată cu premiera filmului Frozen 2, am ajuns în sfârșit să vedem noile look-uri ale surorilor și ale prietenilor lor Christoph și Olaf. Rochiile de Elsa și Anna sunt costume pentru copii cu care casa va fi decorată de aceste carnavaluri.

Supereroi și răufăcători

Atât adulÈ›i, cât È™i copii, ne plac supereroii. Luptători È™i avocaÈ›i pentru bine È™i dreptate, cu o copilărie uÈ™or traumatizantă È™i marginalizaÈ›i în È™coală… dar asta nu face decât să le sporească setea de dreptate È™i să-i răzbune pe cei nevinovaÈ›i. Marvel sau DC, nu contează ce proveniență au sau de ce au decis să-È™i dedice viaÈ›a pentru a face bine. Avem costume de super-erou în sfârÈ™it (È™i, de asemenea, răufăcători), care este favoritul tău?

Profesii

De ce să nu profităm de carnaval pentru a deveni ceea ce È›i-ai dorit dintotdeauna să fii?PoliÈ›istul care urmăreÈ™te cei mai răi hoÈ›i din oraÈ™? Marinari, bucătari, soldaÈ›i, astronauÈ›i, salvamari, medici È™i asistente medicale, piloÈ›i È™i hostess… Oricare dintre aceste costume de profesie sunt o opÈ›iune bună să te îmbraci în grup sau ca un cuplu È™i a avea cel mai reuÈ™it costum la carnaval.

Desene animate clasice

ÃŽntoarceÈ›i-vă în cu unul din costumele noastre de desene animate. Flintstone, Scooby-Doo, He-Man, Sailor Moon, Smurfs, Maya Bee…

Patrula Cățelușilor

Costumele de patrula canină și costumele de gărgăriță sunt unele dintre cele care triumfă cel mai mult printre cei mici. Ei sunt supereroi la modă cu care fiecare băiat sau fată rezonează.

Prințese Disney

Cine n-a vrut să se îmbrace ca o prințesă și să facă parte dintr-un basm? Frumoasele prințese, cu voci melodice, dulceață angelică, dar și mai multe prințese războinice precum Merida sau Vaiana. Trebuie doar să alegi prințesa ta preferata și a face rost de costumul de prințese Disney.

Super Mario Bros

Este jocul nostru video preferat, fără îndoială, și, probabil, și al tău. Sunt sigur că aveți amintiri multe cu ore petrecute în fața consolei urmărind mișcările acestui instalator prietenos în Regatul Ciupercilor. Deghizați-vă în un cuplu și îmbrăcați-vă ca Mario și Luigi. Deghizați-vă în grup și puteți include Prințesa Piersică sau pe Yoshi în ansamblu.

Pirați

Costumul pirat este una dintre cele mai comune la orice petrecere de carnaval, și este prețuit, dar ceea ce face diferența este tipul de pirat care doriți să fiți: Preferați Hook sau Blackbeard? Folosiți o voce serioasă, cântați o odă și puneți-vă pe o barbă groasă și plasture, și fără îndoială veți fi, teroarea din Cele Șapte Mări.

Animale

Și, în sfârșit, costumele de animale sunt întotdeauna un pariu sigur. Există o mulțime de alternative pentru a te deghiza ca un animal. Unele dintre ele foarte calde, geniale pentru frigul din februarie, cum ar fi kigurumis și Onesies, care sunt costume de maimuțe pe trup, foarte călduroase.

Costume de dimensiuni mari

La Funidelia avem soluția pentru toate mărimile! Aceasta este o compilație de cele mai bune costume de mărimi mari pe care le puteți purta acest carnaval sau la orice petrecere de costume la care ați fost invitat.

Folosima ceastă listă de idei cu costume de mărimi mari pentru a vă costuma în supereroul vostru preferat. Batman, Superman, Wonder Woman… pe care îl alegi?

Dacă sunteți un pasionat de cinema și sunteți dependent de o mulțime de filme, aceste costume de mărimi mari pentru Carnaval vă vor superîncânta. Aducem un omagiu prințesei Leia care va deveni o Alice sexy în Țara Minunilor.

Costumele clasice nu mor niciodată. Și costumele medievale sunt una dintre cele pe care le vedem mereu pe străzi și la petreceri. Uită-te la aceste costume de dimensiuni mari și află care ți se potrivește cel mai bine. Petrecerea va fi completă cu domnul, barmanul și bufonul, deși putem invita mult mai mulți prieteni.

Cu aceste costume Disney Princess XXL puteți fi cea mai frumoasă din regat ca Albă ca Zăpada sau puteți pierde pantoful de cristal ca Cenușăreasa.

Un alt costum clasic care ne place cel mai mult este cel al piraților. La acest carnaval sunt invitați cei mai de temut atacatori și pirați din cele 7 mări. Viața de pirat e cea mai bună viață!

Costume ieftine de carnaval pentru adulți

De la începutul anului, celebrul „cost de ianuarie” care ne înconjoară ne forÈ›ează să nu cumpărăm produse care nu sunt indispensabile, dar dacă sunteÈ›i unul dintre cei care iubeÈ™te să se îmbrace frumos È™i nu doresc să renunÈ›e la carnaval, vă propunem o mulÈ›ime de idei de costume de carnaval ieftine, costume dec asă È™i accesorii economice care vă pot face regele Carnavalului.

Quarterback și majoreta

Cine a văzut un film american și nu și-a imaginat că este fundașul echipei și că se îndrăgostește de toate fetele din liceu sau că a devenit majoreta șefă și frânge inimi oriunde trece? Scoate-ți spiritul de yankeu!

Polițist și hoț

Nu te mai duce după criminali. Cu costumul tău de polițist îi poți prinde pe toți!

Costum arab

Deveniți un șeic și de a reuși, știm deja că banii nu aduc fericire, dar ajută foarte mult la realizarea acesteia! Deci, visați pentru o vreme și simțiți-vă puternici.

Costume de cowboy și costume de blugi

Deoarece indienii au nevoie de blugi pentru a lupta, puteți alege aceste haine pentru un costum economic cu care să vă deghizați ca un cuplu sau, de asemenea, ca un grup.

Costume din Grease: Pink Ladies și T-Birds

Ce fată nu a vrut să fie sălbatica Sandy de la ultima scenă din filmul Grease, foarte puține! Cuceriți partidul T-Birds ca Sandy care a cucerit Travolta.

Costum de preot și costum de călugăriță

Eliberează partea ta cea mai curată și rupe barierele .. să fie ca și cum.. O, Dumnezeule!

Accesorii ieftine pentru a te deghiza

Uneori, un personaj se distinge prin mici detalii, elemente aparent nesemnificative, dar care devin indispensabile în ținuta sa. Deci, dacă doriți să relizați costume ieftine puteți alege să puneți pe haine unul dintre aceste accesorii de costum, nu veți avea nevoie, practic, de nimic altceva și toată lumea va ști cine ești.

Ce ar fi Batman fără mască și pelerină?

Ce s-ar face Indiana Jones fără biciul lui?

Devino un pisoi sexy

ÃŽn basmul…

ÃŽntr-un marinar care navighează pe mări…

Unde e costumul lui Wally?

Cine nu s-a jucat ca un copil cu o carte de Wally și a petrecut ore întregi în căutarea lui, de nenumărate ori fără succes în timp ce mulți alții se uită la soluție. Ei bine, vă putețo îmbrăca precum Wally foarte ușor. Tot ce ai nevoie este de o pereche de pantaloni albaștri și un tricou cu dungi roșii și albe. Dacă nu puteți găsi un tricou ca aceasta, puteți profita de un tricou alb și fie utilizați vopsea pentru dungi roșii sau vă puteți folosi de bandă izolatoare de această culoare ca să puteți utiliza acest tricou după aceea.

Costum hawaiian

Un costum uÈ™or de făcut, sexy, distractiv È™i aÈ™a e, ceva miÈ™to. Cu trei accesorii aveÈ›i costum È™i sunteÈ›i sigur că veÈ›i triumfa la petrecere, că Hawaii are ceva iubit de toată lumea …

Costum mim

Devino un clovn tăcut și surpinde cu capacitatea ta de a ieși din cutia de sticlă, este foarte ușor!

Ai nevoie doar de un pantaloni negri, un pantof de aceeași culoare și un tricou cu dungi albe și culoarea pe care o vrei, deși cele care impresionează cel mai mult sunt cele negre sau roșii. Costumul este completat cu mănuși albe, o beretă neagră și bretele. Și amintiți-vă că nu poate lipsi machiajul alb în care să se observe sprâncenele.

Măști de carnaval ieftine

Măștile sunt esențiale pentru completarea costumului de carnaval. Uneori nu ai nevoie de mai mult decât o mască ca să te îmbraci la carnaval. Uită-te la aceste măști originale!

De la măști de carnaval venețian

Măști de animale

Sau măști de filme și seriale celebre

Have Fun!