Skip to content

Decorațiunile de nuntă de care aveți nevoie pentru link-ul dvs.

O nuntă este o zi mai mult decât specială pentru voi, mireasa si mirele. Și, fără îndoială, importanța și dificultatea de organizare este foarte mare. De aceea vrem să vă ajutăm și să vă facilităm această sarcină, astfel încât să puteți ajusta bugetul cu un decor de nuntă personal și să controlați fiecare detaliu, astfel încât să fie perfect.

Mai întâi de toate trebuie să știți care sunt cele mai importante aspecte de luat în considerare atunci când organizați o nuntă.

Aspecte esențiale în organizarea unei nunți

  1. Mai întâi de toate trebuie să fie clar ce fel de nuntă va fi, la biserică sau nu, într-o fermă sau într-un restaurant sau sală de banchet, fie că va fi dimineața sau după-amiaza, etc. Odată ce ați definit locul de sărbătoare și ați decis ziua și ora, ați trecut deja de primul pas mare.
  2. Următorul pas este de a defini stilul de nuntă, dacă aceasta va fi o nuntă tematică, dacă oaspeții trebuie să meargă etichetă sau dacă va exista libertatea de a alege o rochie și un costum.
  3. După aceea, va trebui să selectați un fotograf bun și un videograf de asemenea, dacă doriți un rezumat video bun de la nuntă. În plus, rochia miresei și costumul mirelui ar trebui să fie selectate cu suficient timp înainte pentru diferite teste și măsurători, în special în cazul miresei.
  4. Odată ce aveți toate acestea gata sau cel puțin organizate, este timpul să vă gândiți la decorarea de nuntă.  Puteți angaja un planificator de nuntă care vă va ajuta cu această sarcină, dar costul este mare și va trebui să luați în continuare deciziile. Dar o poți organiza, de asemenea, încetul cu încetul și după gustul tău în totalitate. Pentru aceasta vă vom oferi toate detaliile despre ceea ce aveți nevoie și idei care vă pot inspira pentru a crea o nuntă frumoasă și de neuitat.

Tot ce ai nevoie pentru decorarea nunții tale

Decorarea unei nunți nu este un lucru ușor, există multe detalii de luat în considerare, dar cu timp și calm totul va reuși să iasă perfect. Ce ar trebui să fie luate în considerare în ceea ce privește decorarea?

    • Photocall și Photobooth: montarea unui loc bun unde oaspeții pot face fotografii distractive, atât cu tine, cât și pentru ei, este esențial. Pentru a face acest lucru, este necesară plasarea unui fundal, cu numele și / sau data link-ului, chiar și o fotografie de tine, și mai presus de toate, unele accesorii distractive pentru a le plasa pe cap sau pe față.

        • Decorarea mesei: locul unde oaspeții merg să mănânce sau să ia masa este, de asemenea, important să trebuie să ai grijă la detalii frumoase. Alegerea unei fețe de masă bune vă va oferi, de obicei, mai multe opțiuni la locul de desfășurare, și apoi decor, cum ar fi lumânări, confetti, căi, panglici decorative, etc.

        • Decorarea sălii: decorațiuni de agățat, cum ar fi ghirlande, felinare și mesaje diferite pe care le putem plasa în întreaga sala de banchet. Coroane de „Proaspăt căsătoriți”, „Bine ați venit”, „Dragostea este dulce”, sau mesaje speciale cu numele tale, pot fi o idee bună pentru a decora această cameră.

        • Planul de ședere & Sitting: este important ca oaspeții să aibă un loc cu masă unde ar trebui să stea, astfel încât va trebui să creați un loc bun de ședere, un fel de hartă care arată toate mesele și locuri la fiecare dintre ele. Pentru a face acest lucru, puteți număra tabelele sau le puteți denumi după ceva special, cum ar fi filmele care vă plac, orașele sau țările în care ați călătorit… Apoi, pe fiecare masă, o idee bună este de a plasa unele imagini sau poster pentru a le identifica în mod corect.

        • Candy bar: noaptea sosește și cu ea petrecerea. Și ce să împerechezi mai bine pentru o băutură decât niște companii bune. Pentru aceasta este masa plină de dulciuri, o masă unde putem plasa prăjituri și tot felul de dulciuri. Pentru a-l organiza, puteți plasa diferite cutii, bărci sau feluri de mâncare decorative, care se potrivesc cu restul decorului de nuntă. Nu ar trebui să lipsească nici paiele, bețișoarele sau bastoanele și decorațiunile ca ghirlandele, baloanele sau ventilatoarele.

      • Decorațiunile auto: aceasta este o opțiune cu multe alternative și tu ești cea care trebuie să decidă ce iți place. Puteți opta cu un stil de decorare auto mai mult ca din filme și puteți pune pe locul din mașină unele bărci pentru a lovi la sol și pentru aceasta avem acest set de cutii decorative. Sau ceva mai simplu, cu arcuri pe uși si unele „proaspăt căsătoriți

        • Deținătorii verighetelor: verighetele voastre frumoase pe care le veți pune în timpul ceremoniei ca mod al angajamentului pe care vi-l luați, fie în biserică, fie civil, merită să fie protejate într-o cutie sau coș frumos. În plus față de cutiile de sticlă tipice, avem opțiuni foarte originale, ar fi un trunchi mic de lemn, cu două spații pentru inele, sau perne sphyfia pentru a le plasa pe partea de sus.

Nici un detaliu nu vă vor scăpa cu aceste sfaturi! În plus, avem opțiuni de calitate foarte economice, astfel încât aceste cheltuieli să nu fie o problemă. Găsiți-vă stilul și orice altceva va veni mănusă.

Let’s get married!