Skip to content

Costume de Halloween pentru femei

Halloween-ul vine și tu cu firele alea de păr! Liniștește-te că avem cele mai originale și distractive costume de Halloween pentru femei, astfel încât tu și prietenii să fiți minunați în cea mai terifiantă noapte a anului.

Dacă nu doriți să vă repetați costumul de Halloween an de an și doriți ceva original, diferit, cu care să arătați frumos (în ceea ce implică un costum înfricoșător) … Chiar dacă arătați demonic, sângeros sau atractiv în mod misterios … vă aducem 10 Cele mai bune costume de Halloween pentru femei, cele care vor stabili un trend în această noapte specială. Acolo mergem.

10. Diavoliță

Diavolițele, pe lângă cele mai sexy, sunt și rele. Și au spus întotdeauna că întunericul atrage. Așa că știi, cu o rochie de diavoliță vei vorbi mereu și poți avea scuza perfectă pentru a-ți scoate partea malefică ori de câte ori vei avea ocazia. Chiar și cu soacra ta.

9. Infirmiera zombie

Tot ceea ce are legătură cu aceste ființe este la modă, așa că știi, nu ai rămas niciodată în urmă cu ceea ce este nevoie. Dacă decideți să vă deghizați ca asistentă zombie, puteți oricând să faceți injecții letale de cine vă place sau de cine nu, iar pentru voi are același efect. Oricum ești mort …

8. Scufița roșie

Poveștile vechi pentru copii au suferit întotdeauna interpretări … Diferite. Ce s-ar fi întâmplat dacă Scufița Roșie era de fapt un lup deghizat?

Deghizarea în această versiune malefică și perversă a poveștii clasice pentru copii vă va permite să fiți dulci cu cine decideți, dar înverșunat cu cine îndrăznește să vă stea în cale. Poți chiar să mergi la joacă cu cei mai mici, astfel încât toți lupii să se teamă de tine!

7. Îngerul din cimitir

În fiecare cimitir care se mândrește, găsim mereu personaje demonice sub formă de statuie precum gargouri, demoni sau îngeri căzuți.

În cazul celui din urmă, ei s-au asociat întotdeauna cu Lucifer prin costumul lor roșu, dar dacă porți negru va părea că ai scăpat din cimitir. De asemenea, vă puteți păta costumul de înger cu sânge fals și niște vopsea cenușie sau neagră pentru a părea o statuie. Și dacă vrei să fii cu adevărat înfricoșător, poți purta o mască Gargoyle … Vrei să fii original?

6. Piratesa: prințesa navei fantomă

Un alt costum original ar putea fi un locuitor al unei nave fantomă. Poate o prințesă răpită de pirați care într-o noapte s-a ridicat și a ucis întregul echipaj.

Vei fi un pirat ucigaș mort, dar cu un farmec irezistibil pentru toți cei care îndrăznesc să te privească îndeaproape, dar fără să-ți atingă sabia …

Îți poți adapta costumul de pirat așa cum îți dorești acest Halloween, stilul zombie, fantomă, criminal … cel care îți place mai mult.

5. Vampirița Steampunk

Sofisticat, rafinat, modern și un sânge însetat. Așa ești. Este timpul să vă duceți adevăratul ego într-o plimbare și să aflați că sunteți un vampir adevărat, cu o estetică punk post-industrială, ceva care numai tu îl înțelegeți în rândul acestei multitudini de ființe inferioare.

Descoperiți costumele noastre Steampunk.

4. Cruella de Vil

Este unul dintre cele mai mari personaje rele ale cinematografiei. Dar, în același timp, își păstrează intact farmecul de femeie perfidă.

Un clasic pe care nu îl puteți rata dacă doriți să îl trimiteți la petrecere. Fie ei te supun, fie vei planifica următorul pas pentru a scufunda acea ființă dezgustătoare care îți rezistă.

3. Mireasa cadavru

Dacă să te căsătorești nu este treaba ta și crezi că „mai bine mort decât căsătorit” … Nimic mai bun decât un costum de mireasă cadavru.

În această postare veți găsi multe idei pentru a vă deghiza ca o mireasă moartă pentru a teroriza pe toată lumea la petrecere.

O rochie de mireasă vopsită cu sânge este perfectă pentru ocazie. De asemenea, puteți căuta un iubit printre zombii prezenți sau pur și simplu dați-i vampirilor mult timp cu scuza că sunteți deja luată.

2. Maléfica

Regină Malefică prin excelență, eleganța și siguranța ei o fac irezistibilă.

Poate că aceasta este cea mai bună oportunitate de a-ți arăta adevăratul sine, acela nemilos și întunecat, fără nici o bunătate. Costumul tău Malefic este în fața ochilor, ce aștepți?

1. Sally: coșmarul tău înainte de Crăciun

Dacă ești oarecum timid și îți plac personajele melancolice, nimic mai bine decât să te deghizezi în Sally, femeia protagonistă a coșmarului Înainte de Crăciun, unul dintre clasicii lui Tim Burton.

Creată ca o păpușă din cârpe, ea visează să trăiască aventuri alături de prietenul ei (și îndrăgostit) Jack, la fel ca tine!

Puteți să vă faceți propriul costum Sally ca în acest post sau să folosiți oricare dintre aceste idei pe care vi le propunem.

Lucrul fundamental este machiajul și, mai ales, roșcata lui Sally. Animă-te! Acesta este Halloween-ul!

Ladies night!!