Skip to content

Costum de Halloween făcute acasă

Dacă ați decis să ieșiți și să vă îmbrăcați de Halloween într-un mod total improvizat sau ați întârziat și amânat costumul de Halloween până în ultima clipă, avem cele mai ușoare și rapide costume de Halloween de făcut.

1. Costum de schelet făcut acasă

Ai nevoie doar de o cămașă neagră și albă. Puteți alege combinația pe care o preferați, negru în partea de sus și alb în partea inferioară sau invers. Faceți mai multe tăieturi pe cămașă simulând coastele și sternul, vă puteți ajuta de un șablon ca în aceste imagini pe care le-am salvat de pe Pinterest.

2. Costum de liliac făcut acasă

Acest costum este ușor și original, deoarece … este făcut cu o umbrelă! Inspirați-vă din acest tutorial de pe Pinterest.

Tăiați umbrela în jumătate, păstrați tijele pentru a modela aripile și coaseți-o pe o jachetă sau cămașă așa cum vedeți în fotografie. Restul îl faci pe placul tău, cu haine negre, iar costumul de liliac va fi gata.

3. Disfraz de Zombie făcut acasă

Orice îmbrăcăminte pătată de sânge ne transformă în strigoi îngrozitori. Dacă doriți, puteți lucra puțin mai mult și puteți fi un zombie cu propria poveste: o fată, un polițist sau o asistentă …

Dar dacă nu doriți să vă complicați viața, blugii și o cămașă ruptă sunt mai mult decât suficiente pentru a speria oamenii pe străzi.

Cheia este machiajul: un machiaj perfect pentru zombie. Pentru a realiza acest lucru, veți avea nevoie de vopsea albă, sânge, umbră sau vopsea neagră pentru cearcăne întunecate … oh, și mai mult sânge! Puteți utiliza, de asemenea, ruj sau creion pentru ochi pentru a desena răni și cicatrici.

4. Costum de hoți făcut acasă

Mai ușor decât a fura bomboane de la un copil! Dacă ai acasă o cămașă cu dungi alb-negru, nu mai sta să te gândești. Ai nevoie doar de o pălărie, mănuși și o mască neagră pentru a completa lookul … și o geantă cu simbolul banilor. Și vei avea gata costumul hoțului de Halloween.

5. Costum de puzzle făcut acasă

Acesta este unul dintre acele costume lucide, foarte ușor de confecționat și cu un rezultat deosebit. Pentru a face costumul Jigsaw ai nevoie de o cămașă albă, o geacă de costum negru și o papion roșu. Încercați să o faceți la fel ca în aceste imagini de pe Pinterest.

Cheia acestui costum, desigur, este machiajul. Cu vopsea albă și umbră neagră (la fel ca pentru machiajul zombie) puteți realiza baza, cu un ruj roșu face spirală pe obraji, iar cu creionul de ochi negru colțurile păpușii de pe bărbie.

Ți-ai ales deja costumul?

Hai să mergem! În timp ce te gândești la asta, ai fi putut să o faci. Pregătește-ți costumul cu toate ideile noastre și realizează-ți look-ul cu cele mai bune accesorii și machiaj pentru acest Halloween. Indiferent de alegerea ta, important este să te distrezi cu prietenii și să te bucuri de cea mai înfricoșătoare noapte a anului. Du-te să-ți suni prietenii!

Horror is fun!