Skip to content

Cele mai originale cadouri pentru gameri sunt aici: magazin de jocuri video

Fanii jocurilor video au noroc, iar dacă ești unul dintre ei și nu știai de ce, astăzi îți vom spune. La Funidelia avem magazinul cu cele mai originale cadouri pentru gameri vă puteți imagina. Fie că este vorba de tine sau prietenii tăi, aici veți găsi idei mari pentru cadoul cel mai original.

Nu contează vârsta, din moment ce avem jocuri pentru copii și adulți, nici sexul, deoarece puteți găsi produse specifice pentru femei, pentru bărbați și, de asemenea, articole unisex.

În plus, avem o mare varietate de produse de vânzare din categoria jocurilor video: tricouri, rucsaci, saci, cani, animale împăiate, de pluș … Și mult mai multe! Și o mulțime de jocuri video, de la cele mai istorice, cum ar fi Pac-Man, Zelda, Pokemon sau Super Mario Bros, la cele mai actuale, cum ar fi Fortnite, Minecraft, Assassins’s Creed sau Owerwatch. Chiar și produse specifice de la PlayStation sau iubitul Game Boy, care îi va încânta pe cei mai nostalgici.

Magazin Jocuri video

Lumea vânzătorilor de jocuri video este foarte mare. Avem multe categorii de produse pentru gameri, printre care ies în evidență:

    • Tricouri cu jocuri video: cele mai amuzante tricouri pe care orice gamer ți-ar dori să le aibă la domiciliu. Cu mâneci scurte, cu mâneci lungi, cu mâneci trei sferturi… Cele mai frumoase tricouri de la Nintendo și PlayStation și jocuri care arată protagoniștii lor principali sau logo-uri. De la personaje iconice, cum ar fi Sonic la personaje ca huligan ca Payday 2 cu măștile lor celebre și terifiante.

        • Hanorace gamer: o mare varietate de hanorace(hanorace cu glugă, fară glugă, jachete, tip de baseball, etc) și jachete cu jocuri video. Avem o colecție de hanorace frumoase de la Fallout, Pokemon, Overwatch sau Assassin’s Creed. Avem chiar și un tricou Umbrelă de la Resident Evil, care vă va aminti de una dintre cele mai cunoscute jocuri video.
        • Funko Pop! Jocuri video: excelent Pop! pentru a dărui prietenilor tăi sau pentru colecții, dacă sunteți un fan al jocurilor video. Puteți face rost de toate personajele din jocurile tale preferate cu Funko de Fortnite, deoarece avem Cuddle Team Leader, Rex, Omega, Raptor și multe altele, pe care le puteți lăsa în modul camper în jurul casei tale pentru a scoate orice rival care se apropie de ei.

 

    • Rucsacuri, cani și alte accesorii: în colecția noastră de jocuri video de vânzare puteți găsi idei nesfârșite de cadorui de oferit. Cupe de la gameboy sau PlayStation original, rucsaci cu forme distractive, ar fi controlernintendo primul sau un cartuș Mario Bros, animale împăiate Minecraft, lămpi 3D de la Mario Bros și o mulțime de capace Pokemon sau quake legendarul anilor nouăzeci.

Cadouri Fortnite

Unul dintre cele mai apreciate fenomene din ultimii ani a fost Fortnite și numeroasele sale personaje și dansuri care au câștigat o bătălie.

Cu Funidelia, puteți colecta toate personajele sale în funko pop!, dar există, de asemenea, alte cadouri Fortnite care nu lasă pe nimeni indiferent, cum ar fi cifrele de colecție. Dar există, de asemenea, tricouri distractive cu logo-ul Fortnite, cu flăcări în diferite formate sau cu unele dintre cele mai renumite dansuri, cum ar fi acest tricou care aduce un omagiu.

Accesorii Minecraft

În lumea noastră de blocuri, veți găsi, de asemenea, cadouri ideale pentru fanii Minecraft.  Puteți construi, de asemenea, propriile daruri, dar în viața reală, credem că este mai ușor să vă dăm două idei bune, cum ar fi un porc zombie sau un breloc de metal 3D. Deși, desigur, aveți, de asemenea, multe alte personaje de pluș (copilul Urs Polar și Champiñaca, o vrăjitoare, un cal …), rucsaci, portofele sau brățări.

Accesorii Pokemon

Un joc video care nu iese din stil și este încă în vigoare în formate noi până la această zi, dar care a fost deja de succes cu mai mult de 20 de ani în urmă. Pikachu și prietenii lui poate fi un mare cadou pentru prietenii tăi.

Avem un joc video la fel de original ca o ceașcă pokeball 3D. Puteți găsi, de asemenea, pe site-ul nostru șepci frumoase Pikachu sau Rucsacuri cu Echipa Rocket distractive.

Legenda Zelda

Vom termina cu idei de cadouri pentru jucătorii care sunt fani ai Zeldei și jocurile ei video diferite. Unul dintre elementele care ne plac cel mai mult este gluga cu urechi ca cea a protagoniștilor din această saga. Cadouri excelente pentru orice gamer!

Have fun!