Skip to content

Toate lucrurile Harry Potter pe care ți le-ai dorit întotdeauna

Ești un fan al celei mai magice serii pe care a cunoscut-o lumea? Dacă răspunsul este da, astăzi este ziua voastră norocoasă! Este timpul să vă lăsați viața Muggle în urmă, deoarece cu aceste produse Harry Potter puteți deveni un adevărat vrăjitor sau vrăjitoare. Uită însă că ești nevoit să călătorești pe Diagon Alley, pentru că acum poți avea toate cadouri Harry Potter la care ai visat întotdeauna. În plus, ai o mulțime de idei de cadouri pentru a le oferi prietenilor sau familiei, mai multe potterheads.

Și în magazinul nostru Harry Potter veți găsi cele mai bune produse și cadouri ale lui Harry Potter și Fantastic Animals. O lume plină de magie în care cu siguranță veți găsi ceea ce ați dorit întotdeauna ca să vă completați colecția.

Tricouri și pulovere

Primul lucru pe care ar trebui să-l avem în dulapul nostru este o colecție bună de haine Harry Potter. Cele mai amuzante tricouri și pulovere de la Hogwarts, platforma 9 și ¾ sau scuturile celor patru case Hogwarts.

Avem modele foarte originale de tricouri Harry Potter cu ochelarii protagonistului nostru, imagini cu personaje precum Dobby sau cele mai geek fraze. Puteți avea chiar și un tricou Expecto pe propria cămașă în cazul în care întâlniți un dementor!

Și cu tricourile noastre puteți reprezenta casa preferată, cu modele variate ale fiecăruia dintre ele sau purtați cu mândrie cămașa dvs. Quidditch Champion.

Dar cel mai bine dintre toate este că la Funidelia veți găsi haine pentru toate vârstele, de la băieți și fete la haine de adulți pentru bărbați și femei.

Tunici și eșarfe

Ce ar fi un vrăjitor fără haina lui? Tocmai pentru că sunt indispensabile pentru un magician, hainele sunt unul dintre cele mai prețioase cadouri ale lui Harry Potter ale oricărui fan. De aceea avem Gryffindor, Slytherin, Ravenclaw și bineînțeles tunica Hufflepuff, astfel încât să o puteți alege pe cea care vă place cel mai mult. În plus, avem haine speciale, cum ar fi mantia de invizibilitate sau hainele Quidditch.

De asemenea, însoțește-ți tunica cu eșarfele Harry Potter și vei avea un set foarte special cu rezistența la frig care apare în această toamnă și în iarnă.

Baghetele

Unul dintre lucrurile despre Harry Potter, pe care fiecare fan și geek al marii serii și-ar dori să-l aibă în posesia sa este oricare dintre baghetele Harry Potter. Nu puteți începe fără bacheta dvs. Pentru a vă începe farmecele!

În magazinul nostru Harry Potter veți găsi toate baghetele personajelor principale ale seriei. Puteți alege între bagheta lui Harry și cea a prietenilor săi Hermione și Ron, bagheta lui Snape sau bagheta răului Lord Voldemort. Și desigur, avem și bagheta prețioasă a lui Dumbledore.

De asemenea, dacă ești fan al Animalelor Fantastice, ai noroc, pentru că la Funidelia veți găsi și bagheta Newt Scamander, Percival Graves sau Porpentina Goldstein.

Rucsacuri și rechizite școlare

Acum puteți împăca și școala, institutul sau universitatea dvs., că sunteți un adevărat fan al acestei serii magice de cărți și filme. Alegeți rucsacul Harry Potter pe care l-ați dorit dintotdeauna și mândriți-vă. De la Hogwarts, de pe platforma 9 și ¾ sau din oricare dintre case. Avem rucsacuri pentru copii, cu sau fără roți, rucsacuri pentru adulți, genți pentru umeri și chiar genți sport.

Combinați rucsacul cu huse foarte speciale, stilouri sau caiete. Găsiți cele mai geek materiale școlare Harry Potter, cu stilouri în formă de mătură sau baghetă și cele mai cunoscute ziare precum Tom Riddle sau Newt Scamander’s Fantastic Beasts. Cu această operațiune Harry Potter, toată lumea va ști că nu sunteți un simplu încuiat!

Funkos și figuri

Acum puteți colecta cele mai bune funk-uri ale lui Harry Potter și Fantastic Animals. Alegeți personajele preferate sau obțineți-le pe toate. Avem pe Harry, Hermione, Ron și Luna, profesorii precum Snape sau Remus Lupin, funk-urile lui Dumbledore și Voldemort, chiar funko-ul lui Dobby și unii dintre temuții Dementori.

Adăugați funko del scarbato (niffler) de la Fantastic Beasts și veți avea cea mai bună colecție Funko Pop! Harry Potter cum nu ți l-ai imaginat niciodată!

Cadouri Harry Potter

În cazul în care toate aceste lucruri ale lui Harry Potter nu au fost suficiente, încă mai există opțiuni! Avem cele mai bune idei de cadouri Harry Potter cu care să faceți fericit orice fan al acestei serii.

În seria noastră de produse Harry Potter veți găsi halate de baie Hogwarts pentru bărbați și femei, cupe incredibile, cum ar fi cea din Expect Patronus cu schimbarea de culoare, legăturile de Gryffindor, Slytherin și restul caselor și o mulțime de produse legate de snitch-ul auriu, cum ar fi lămpile sau figuri decorative.

Dar, în plus, avem o mare surpriză pentru acest Crăciun, un magnific calendar al Adventului Harry Potter, unde în fiecare zi poți găsi o figură excelentă de buzunar a personajelor acestui univers magic.

Cu toate aceste lucruri Harry Potter, nu vă vor mai putea numi Încuiat și veți fi invidia fiecărui geek al celei mai citite și mai urmărite saga din istorie. Puteți avea în posesia dvs. tot ce v-ați dorit întotdeauna!