Protecția datelor este o chestiune de încredere și confidențialitatea dv. este de maximă importanță pentru noi. Din acest motiv, vom utiliza numele tău si alte informații de caracter personal doar în cazurile stabilite prin prezenta politică de confidențialitate. Vom recolecta informații numai în cazul necesar pentru a pune în execuție activitățile comerciale cu tine.

Vom colecta, depozita și prelucra datele dv. cu obiectivul de a-ți putea oferi serviciile noastre și de a procesa cumpărăturile pe pagina web, cât și orice posibilă reclamație posterioară. Putem prelucra date personale referitoare la persona ta cum ar fi formula de adresare, nume, sex, adresa de email, codul poștal, adresa de livrare (în cazul în care sunt diferite), număr de telefon fix sau mobil, număr de fax, detalii de plată, informații a cardului de plată sau a contului bancar, adresa IP, etc.

Prin Legea Organică 15/1999 din 13 Decembrie, de Protecție a Datelor de Caracter Personal, FUNIDELIA (marcă apartenentă a FUNIGLOBAL DEVELOPMENT S.L.) te informează de existența unei baze de date de caracter personal creat pentru și sub responsabilitatea Funidelia cu datele obținute pe www.Funidelia.ro, fiind înscris acest spațiu web la Agenția Națională de Protecție a Datelor.

Obiectivul acestei baze de date este de a remite comanda la persoana și adresa corectă, de a se ocupa de cererile prezentate, de a trimite toată informația necesară despre cumpărăturile dv. și de a vă oferi informații despre produsele de pe www.Funidelia.ro, cum și realizarea activităților promoționale prin email sau orice alt mediu de comunicații electronic echivalent (cum ar fi SMS), întotdeauna cu acordul explicit în prealabil din partea utilizatorului. Aceste date pot fi cedate firmelor terțe cu scopul unic de a vă trimite promoții personalizate prin email, cum și alte cesiuni prevăzute de lege.

Prin îndeplinirea Legii Organice 15/1999 din 13 Decembrie, de Protecție a Datelor de Caracter Personal, în orice moment, vei avea dreptul de acces, rectificare, anulare sau opoziție a datelor tale personale incluse în diversele formulare de înregistrare. Pentru a exercita acestă competență, trebuie să ne avizați prin Formularul de contact, trimițându-ne un email la info@funidelia.ro sau prin poștă la Funiglobal Development S.L, Calle Alfonso I. Edificio Business Plaza 14. Planta 5ª. Oficina 2. 50003 Zaragoza, indicând numele și prenumele și email-ul de utilizator.

Funidelia își ia angajamentul de a păstra maxima rezervare și confidențialitate despre informațiile care îi sunt facilitate și utilizate doar în scopurile indicate. Conform legislației în vigoare în materie de protecție a datelor, Funidelia își ia angajamentul de a adopta nivelele de siguranță adecvate datelor facilitate de clienți și, în plus, de a instala toate mijloacele și măsurile avute la dispoziția sa pentru a evita pierderi, utilizarea incorectă, alterarea, accesul neautorizat și extracția acestora.

De fiecare dată când veți utiliza pagina noastra web www.Funidelia.ro veți fi sub aplicarea Politicii de Confidențialitate în vigoare în fiecare moment, acest text trebuind revizat pentru a verifica dacă sunteți de acord cu conținutul acestuia.

Funidelia presupune că datele au fost introduse de titularul lor sau de o persoană autorizată de acesta, precum și corectitudinea și exactitatea acestora. Actualizarea propriilor tale date îți corspunde ție. Prin urmare, ești responsabil de veracitatea acestor date, iar Funidelia nu va fi responsabilă de inexactitatea datelor personale a clienților săi.

Funidelia își rezervă dreptul de a putea utiliza inofrmațiile tale personale în scopuri pur statistice, în realizarea studiilor de piață și sondajelor.

În concursuri, datele sunt utilizate pentru avizarea câștigătorilor și pentru publicitatea ofertelor noastre. Pentru mai multe informații privind acest lucru, poți consulta condițiile de participare a concursurilor corespunzătoare.

Pe Funidelia utilizăm tehnologia SSL, care ne permite criptarea datelor facilitate de tine și evită accesul persoanelor terțe la ele. Cu toate acestea, protecția cea mai importantă este parola ta. Niciodată nu facilita parola persoanelor terțe și evită ca contul tău să fie accesibil. Noi respectăm legislația privind protecția datelor în vigoare.

Datele pe care ni le furnizezi se vor utiliza doar pentru a procesa comenzile și pentru a îmbunătăți serviciile noastre, și în niciun caz nu le vom ceda persoanelor terțe fără consimțământul tău. Pentru mai multe detalii, poți Termeni și Condiții.

  • Ce este 3-D Secure?3-D Secure

    3-D Secure este un serviciu de securitate pentru a te proteja împotriva uzului neautorizat a cardului tău MasterCard sau VISA, în timpul cumpărăturilor pe Funidelia. Este un sistem simplu deoarece nu este nevoie de obținerea unui card nou, nici de descărcarea unui program informatic, nici de plata unor costuri adiționale. O dată înscris în acest serviciu, vei fi în siguranță 100%, deoarece "MasterCard SecureCode" sau "Verifiedby Visa" realizează un pas adițional de autentificare pentru a-ți proteja contul de utilizatori neautorizați pe Internet.

Conform Legii Organice 15/1999 de Protecție a Datelor de Caracter Personal, te informăm că completarea oricărui formular existent pe pagina web www.Funidelia.ro sau trimiterea unui email la oricare din adresele noastre implică acceptarea acestei politici de confidențialitate, cât și autorizarea Funidelia de a prelucra datele personale facilitate.

Prin simpla vizitare a paginii noastre web, Utilizatorii nu facilitează nicio informatie personală și nici nu sunt obligați să o faciliteze. Clienții și utilizatorii își iau angajamentul de a naviga pagina web și de a utiliza conținutul în mod corect, fără să realizeze orice fel de acțiune frauduloasă.

Top