Skip to content

Cele mai bune idei de costume

Idei de îmbrăcat, costume originale, marfă și decorațiuni festive

Costume de carnaval

Carnavalul sosește și este vorba să te distrezi, nu? Este o perioadă a anului în care imaginația noastră zboară și căutăm cele mai originale costume de carnaval care ne fac să ne bucurăm de aceste zile distractive, cele mai bune pentru iubitorii de costume!

Pentru cei care caută mai ales să se diferențieze de restul, am pregătit un TOP 10 cu costume originale pentru Carnaval.

Să înceapă petrecerea!

1. Deghizează-te și creează-ți un stil cu costumele Morph

Costumele Morphuit și cel de-al doilea costum de piele sunt cele mai comune să regăsească în plimbarea carnavalului din orașul tău.

Puteți merge la fel de elegant ca tuxedo-ul dvs., juca un joc de Twister sau verifica următoarea stație de metrou. Aceste maimuțe strânse și elastice vă permit să vedeți, să respirați și chiar să beți prin ele.

2. Opoziții și costume originale: eleganța este distractivă

Dacă nu vrei să pierzi o uncie din eleganța ta, acest Carnaval este ocazia de a-ți arăta unul dintre costumele originale care te vor poziționa cel mai bine, iar acestea sunt costumele originale Opposuits.

Acestea sunt costume colorate, cu imprimeuri distractive, care pot fi deghizate diferit în timp ce sunt elegante. Va trebui să alegeți doar între numeroasele modele existente.

Și sunt și pentru fete!

3. Costume amuzante: Ride On & Carry Me. Unicorn!

Unul dintre cele mai originale costume de Carnaval! Este vorba despre crearea de iluzii, un costum pe umeri ride on.

Va părea că mergi cu Vespa ta peste tot sau că te plimbi pe spatele unui dinozaur sau al unui măgar …

4. Costume de Crăciun: Kigurumis și Onesies: cine a spus rece?

Pentru cele mai reci, costumele Kigurumis și Onesies sunt cea mai bună alegere. Acestea sunt costume confortabile și calde dintr-o piesă care vă vor permite să purtați hainele pe care le preferați dedesubt. Ideal pentru atunci când e frig!

Aveți chiar și din personajele voastre preferate de desene animate!

5. Costume digitale

Dacă sunteți unul dintre cei care trăiesc complet cuprins în era digitală, aceste tricouri și costume sunt sigur că vă vor cuceri pentru originalitatea lor.

Veți avea nevoie doar de telefonul dvs. mobil pentru a crea efecte foarte frumoase.

Puteți obține, de asemenea, o mască digitală umană. Vei arăta ca Terminator însuși!

6. Fii original !: Costume pentru bărbați pentru femei

Un lucru pare cert. Ori de câte ori există ocazia de a te îmbrăca pentru a se petrece bine, băieților le place să se îmbrace ca femei, asa este? Așadar, pentru ei, iată câteva idei de costume originale ale Carnavalului. Veți arăta frumos, frumos!

7. Costume ieftine: tricouri și truse, foarte simple și eficiente

Dacă nu îți place sau timpul nu îți permite să faci un costum foarte elaborat, nu este nimic. Originalitatea nu este în contradicție cu simplitatea.

De aceea, poți purta o cămașă hiperrealistă sau un kit cu care, combinate cu câteva accesorii bine alese, poți deveni personajul dorit.

8. Profitați! Costume de mâncare sau băutură

Costumele de mâncare și băutură sunt ideale pentru Carnaval. Puteți proiecta un bol de fructe sănătoase cu mai multe fructe, de exemplu, și astfel puteți crea un costum de grup dintre cele mai colorate, la care pot participa cei mari și cei mici.

9. Costumul în cuplu: două câte două este mai bun

Pentru acele cupluri cărora le place să se îmbrace la fel există câteva idei. Vă gândiți, nu vrem să spunem cupluri, puteți să o faceți cu fratele, cu vărul, cu un prieten, cu mama … Important este să mergeți doi câte doi și să formați un tandem distractiv.

10. Costume de grup: toate odată

Am terminat acest TOP10 cu costumele originale pe care le puteți purta acest Carnaval cu propuneri de costume pentru grup.

Puteți fi mulți Wally, sau o punte de cărți sau luptători de sumo care provoacă pe oricine să iesă în față sau care fac soarele să răsară în oraș, chiar dacă parada Carnavalului este noaptea.

Se încălzește? Costume originale și răcoroase de vară

Pentru a combate soarele și temperaturile ridicate, la Funidelia vă prezentăm cele mai originale și proaspete costume de vară ale sezonului estival!

Pentru toate vârstele și gusturile. Nu uitați să puneți în valiză cremă, flip-flops și costumele preferate de vară.

Costume de copil foarte faine

Cei mici sunt cei care se bucură cel mai mult de această dată. Pentru a-și lua rămas bun de la școală sau grădinița, ei se îmbracă diferit de obicei la sfârșitul anului. Pentru a nu simți multă căldură, puteți alege pentru cei mici, rochii ale personajelor preferate și pentru cei mici, unele dintre costumele noastre de pirați, perfecte pentru a naviga pe mări ca un bucătar curajos.

Clasicii de vară

Dăm drumul celor mai în vârstă, pentru a-și pregăti petrecerile și costumele de vară pentru cei mai amuzanți adulți ai verii.

Nu contează dacă te îmbraci pentru o petrecere în Hawaii, o croazieră mediteraneană, un festival de muzică sau pur și simplu, pentru a atrage atenția pe plajă sau piscină, avem costumul perfect pentru fiecare ocazie.

Costume hawaiene

Adu-ți paradisul acasă cu o petrecere în Hawaii. Trebuie să recunoaștem că costumele hawaiene sunt clasice pentru vară și nu dau greș niciodată. Și ce bine ne-am distrat!

Costume de marinar

Dungile albastre și roșii nu se demodează niciodată vara. Dacă nu puteți merge într-o croazieră sau aveți noroc și doriți să mâncați o cină bună cu căpitanul, aceste costume de marinar sunt pentru dvs. Arată-ți brandul muscular (dacă ai unul) și bucură-te de marea așa cum vrei.

Costume de plajă

“Proxeneții de plajă” nu se mai înțeleg, acum fetele își doresc un tip distractiv cu care să râdă și să se simtă bine.

Deși cu Borat mankini, un costum de baie clasic, sau un costum de salvamar extraordinar (în stilul Los Vigilantes de la Playa), nu știm cum vor reacționa turiștii.

Costume elegante în stil guiri

Cu aceste opoziții și costume originale veți fi regele tuturor petrecerilor de vară. Perfect pentru orice ocazie și dacă îndrăzniți să le luați la o nuntă, atunci e cu atât. Nu există nicio rușine!

Vă prezentăm câteva dintre modelele ediției de vară! Mâneca scurtă și pantalonii scurți, astfel încât să fii foarte tare la orice petrecere de vară.

Costume pentru festivaluri

În cele din urmă, pentru cei mai pasionați fani de muzică, avem costumele ideale pentru a fi prezenți la orice festival și „a da nota”. Sunt oricum, mai puțin călduroase și discrete, și se potrivesc perfect pentru o vară alături de prieteni!

Ce părere aveți despre propunerile noastre? Cu toate aceste costume originale pentru vară sau Carnaval, nu te vei plictisi nici o secundă!

Have fun!