Skip to content

Decorarea zilei de naștere

Idei de decorare pentru petreceri ale zilei de naștere pentru copii: decorați cu ornamente de ziua de naștere

Zilele de naștere sunt momente pe care mulți și le amintesc cu o adevărată nostalgie. Copilăria se pretează să fie sărbătorită cu mare bucurie și familiaritate. Fiind în centrul atenției, în special pentru copii, produce întotdeauna o satisfacție greu de explicat pentru ei. Să nu mai vorbim de cadourile care provin și de la părinți, prieteni și familie.

Toate bune și frumoase. Pentru ei detaliile, chiar dacă nu crezi, sunt foarte importante pentru o decorare frumoasă a petrecerii. Fiecare copil este o lume, dar, desigur, un zâmbet al lui este capabil să ne facă ziua clară.

TOP Idei pentru decorarea petrecerilor de zi de naștere

Se apropie ziua de naștere a celui mai mic din casă și nu știți cum să o sărbătoriți? Liniștiți-vă, astăzi îți vom spune opt idei de decorare pentru petrecerile zilei de naștere, astfel încât să poți decora totul într-un mod super special, pentru a sărbători cea mai distractivă zi a copilului tău.

Ghirlande pentru zile de naștere

Vom începe prin plasarea unor ghirlande frumoase, acestea pot fi din hârtie și de multe culori sau cu un mesaj de felicitare:

Suport de bomboane originale pentru petrecere

Un alt mod de a înveseli această zi de naștere pentru copiii dulci cu dinți este prin includerea unor suporturi de bomboane, de unde își pot lua dulciurile preferate:

Baloane pentru petreceri de naștere

Desigur, nu pot lipsi baloanele la această sărbătoare! O altă idee pentru a decora o petrecere pentru copii este de a o decora cu baloane … care pot fi culori normale sau cu oricare dintre personajele dvs. de desene animate preferate:

Lumânări pentru zile de naștere

Iar când sosește tortul, este timpul să se sufle lumânările!

Ne plac petrecerile tematice de aniversare. Sunt atât de distractive și au atât de multe posibilități … Vă vom rezuma câteva idei care vă pot ajuta să realizați cea mai frumoasă sărbătoare pentru micuțul vostru.

Piñatas pentru aniversarea copiilor

Ne plac piñatele, sunt super distractive și minunate pentru cei mici să se bucure de un moment distractiv în timp ce le rup și găsesc bomboane și diverse bunătăți. Râsul este asigurat! Așa că așezați unul unde există un spațiu bun …

Și bucurați-vă de lovituri, bomboane, cadouri și confetti! De menționat că suntem la o petrecere.

Petrecere tematică de aniversare

În primul rând, va trebui să vă uitați atent la decorarea zilei de naștere pe care doriți să o afișați „Ziua D”. Este interesant să te gândești la un desen animat sau un personaj care îți place mai ales pentru că poți găsi diverse piese cu motive adecvate.

De exemplu, dacă fiica ta adoră filmul Frozen, poți avea o petrecere tematică aranjată cu Arendelle sau dacă personajul preferat al fiului tău este Mickey Mouse poți decora masa cu motive Mickey, chiar și cu feluri de mâncare cu cea mai faimoasă formă de șoricel a lumii.

Decorațiuni și ornamente pentru petreceri pirat

Pirații sunt pasionați de noi și puteți pregăti un decor atât de cool încât nu ne putem împotrivi să vă prezentăm câteva propuneri. În primul rând, va trebui să amenajați camera cu elemente care ne amintesc de viața piraților.

Iar cel mai amuzant lucru ar fi ca toată lumea să vină cu un costum de pirat, copii și adulți, îmbrăcați în patch-uri, cămăși, cârlige și săbii. Va fi o petrecere de neuitat!

Decorațiuni de aniversare Frozen

Decorarea petrecerilor de naștere Mickey și Minnie Mouse

Petreceri de desene animate

Un alt mod dintre cele mai amuzante moduri de a sărbători petrecerile zilei de naștere este să o faci cu costume de desenele animate preferate ale copiilor, ca mari protagoniști.

Desenele care sunt la modă și îi încântă pe copii sunt cele ale Mariei Prodigiosa sau ale lui Masha și ale Ursului.

Și cum să faci o petrecere cu mașinile pentru micuțul tău? Aranjați-o pe roșu, culoarea Lightning McQueen. Nu pot lipsi ghirlandele, ustensilele, decorarea meselor …

Nu pot lipsi confetti sau pălăriile. Le puteți găsi de diferite dimensiuni și culori, deși este întotdeauna cel mai bine să cumpărați opțiunea pe care copiii o aleg, știm deja cât de capricioase pot fi.