Skip to content

Cel mai original decor de Crăciun

„Winter is coming” și odată cu ea, una dintre cele mai frumoase perioade de petrecut alături de familie, Crăciunul. Prin urmare, trebuie să ne gândim la decorațiunile de Crăciun pe care le vom alege anul acesta. Dar avem o veste bună: la Funidelia ne-am propus să vă ajutăm cu decorarea de Crăciunul în acest an, așa că haideți să vă oferim o mulțime de idei despre decorațiunile de Crăciun!

Avem tot ce aveți nevoie în secțiunea noastră de ornamente de Crăciun, de la ghirlande de Crăciun și alte decorații, la copaci de Crăciun, printre cele mai originale ustensile de Crăciun (pahare, farfurii sau fețe de masă cu cea mai amuzantă temă de Crăciun).

Dar cum alegem decorațiunile de Crăciun? Calmați-vă, vă vom oferi o mulțime de teme diferite și ornamente esențiale pentru a petrece un Crăciun frumos și distractiv alături de familie.

Decor de Crăciun în funcție de culori

Unul dintre criteriile care ne pot face să alegem decorațiunile noastre de Crăciun, sunt culorile. Putem decide între decorațiuni argintii, aurii sau roșii și de acolo combinăm totul cu ideile originale pe care le veți găsi la Funidelia.

    • Decorațiuni argintii: tot ceea ce aveți nevoie pentru a configura cea mai bună petrecere de Crăciun, cu culori gri și argintii. Fețe de masă, farfurii, tacâmuri și chiar suporturi de lumânări din argint pentru a da o masă frumoasă. Și, desigur, diferite opțiuni de baloane, ghirlande și decorațiuni argintii. Chiar și miticul cocoș de vis în gri! Și dacă vrei să faci o petrecere mare … Avem un tun de confetti argintiu!

    • Decorațiuni de aur: aurul va domni în Crăciunul dvs. cu aceste produse. Cupe și farfurii de aur de diferite dimensiuni, baloane cu care să formați un an sau un „Crăciun fericit” și stele decorative pentru o notă mai distinsă. Oferă-i mesei o baie aurie cu fețe de masă, șervețele și chiar cristale în formă de diamant în culori aurii. Nu vei lăsa pe nimeni indiferent!

    • Decorațiuni roșii: și pentru o decorațiune de Crăciun mai tradițională avem culoarea Crăciunului, roșu. Toate ustensilele de masă, adăugate ghirlandelor distractive și originale de franjuri, stele sau pompoane vor completa petrecerea. Și, de asemenea, adăugați lumânări roșii sau petale de trandafir roșu pe masa dvs., pentru a-i oferi un punct și mai original.

Dar dacă nu decidem o culoare specifică, ne putem concentra decorarea pe fulgii de zăpadă. Astfel putem amesteca culorile alb, albastru, argintiu și chiar auriu. Avem, de asemenea, cele mai originale ustensile și decorațiuni pentru masa și pereții dvs. cu o temă precum Crăciunul cu fulgii de zăpadă.

Mergem în Betleem sau îl așteptăm pe Moș?

La Crăciun, varietatea decorațiunilor de Crăciun este imensă. Există cei care preferă să realizeze un Betleem sau o naștere. Și alții care doresc mai mult să-și decoreze casa cu motive ale lui Moș Crăciun, renii și șosetele lui lângă șemineu, astfel încât Moș Crăciun să lase cadouri și bomboane celor care au fost cuminți.

Dacă doriți să decorați mai mult cu Betleem sau ieslea, vă propunem câteva sate frumoase de Crăciun în miniatură. Veți găsi, de asemenea, copaci și ornamente de Crăciun, cum ar fi perdele de lumină pe care le puteți așeza în toată casa dvs. sau în apropierea Betleemului, pentru a-l lumina mai bine.

Dacă preferați să vă înconjurați de Moș Crăciun și tot ce are legătură cu cel mai cunoscut burtos cu barbă, avem cea mai originală decorațiune a Moșului. De la figuri decorative și ornamente pentru uși până la ustensile pentru prânz și cină. Și, bineînțeles, o mulțime de modele de cizme de Crăciun pentru a atârna lângă șemineu. Alege-le pe preferatele tale și așteaptă Ziua Crăciunului pentru a vedea cât de bine a fost.

Adăugați, de asemenea, o atingere distractivă și tandră cu decorațiunea noastră de ren. Figurine, ustensile, decorațiuni agățate și chiar confetti în formă de ren!

Brazi de Crăciun și alte decorațiuni esențiale de Crăciun

Vă lăsăm cele mai importante elemente esențiale ale decorației de Crăciun!

    • Brazii de Crăciun: pentru că nu există Crăciun fără brad, avem pentru tine cea mai bună decorațiune pentru pomul de Crăciun. Lumini, tinichigii, arcuri, figuri și bile de Crăciun în diferite culori și combinații, astfel încât să ai o mulțime de opțiuni din care să alegi. Desigur, nu îți va lipsi nimic! Și dacă căutați brazi mai mici, avem mai multe idei pentru voi.

    • Stele de Crăciun: și ce ar deveni din brad fără ca steaua lui de Crăciun să-l încununeze. Alege-ți favoritul și dă-i bradului forma finală de care are nevoie. Alb, auriu, roșu, argintiu … Aveți o mulțime de modele pentru a găsi ceea ce căutați.

  • Ustensile de Crăciun: farfurii, pahare, tacâmuri, fețe de masă și tot ce ai nevoie pentru masa ta la prânzurile și cinele de Crăciun. Amestecați culori și tonuri sau alegeți toate ustensilele de aceeași culoare. Motive cu fulgi de zăpadă, reni sau Moș Crăciun pentru a-i da o notă originală și distractivă. Pe scurt, sute de combinații de ustensile de Crăciun pentru a configura o petrecere pe placul tău.
  • Ghirlande de Crăciun: să nu se oprească petrecerea! Pregătește-ți casa cu cele mai originale ghirlande și decorațiuni de perete, astfel încât nimeni să nu vrea să plece mai devreme. Ghirlande de stele, fulgi de zăpadă sau expresii precum „Crăciun fericit” sau „Timpul Crăciunului” în culori și tipografii diferite. Alege-ți girlandele de Crăciun acum!
  • Calendare de eveniment: În sfârșit, alegeți cel mai amuzant calendar de aventuri pentru un decembrie cu surprize în fiecare zi. Avem mai multe opțiuni foarte originale. Doar nu fiți nerăbdători și nu mutați filele înainte în fiecare zi, da?