Skip to content

Decor pentru ajunul anului nou: idei pentru un Revelion de neuitat

Trăiește petrecerea de anul nou de anul acesta ,cum n-ai mai făcut-o niciodată. Alege decorul de Ajunul Anului Nou cum îți place cel mai mult și oferă-i acest dram de glamour  casei tale pentru a primi noul an, cu toată bucuria posibilă.

La Funidelia veți găsi tot decorul pentru petrecerea de Revelion de care aveți nevoie. Și de aceea vrem să vă oferim câteva idei pentru ca petrecerea de anul nou să fie inegalabilă și întotdeauna în memoria voastră și a întregii familii. Vei acea cea mai frumoasă petrecere de Revelion din lume!

Decorul ideal pentru petrecerea ta de Revelion

Sunt multe detaliile pe care trebuie să le luăm în considerare pentru a sărbători o petrecere frumoasă de Revelion. Să vă oferim câteva idei principale pentru a decora și pregăti o petrecere în ajunul anului nou.

    • Decor ajunul anului nou: ghirlande, fanioane și baloane nu poate lipsi la această petrecere pentru a spune la revedere anului ce a trecut. Culorile de aur sau de argint pe care le putem combina cu negru sau alb și fraze de genul „Un An Nou Fericit!” sau „Happy 2020” ar trebui să apară, de asemenea, fie în baloane sau ghirlande, de exemplu. În plus, avem baloane folie sub formă de numere și litere pentru a forma fraza pe care o doriți și coroana petrecerii.

    • Ustensile de Revelion: nu putem uita că pentru o noapte de acest fel este esențial să aibă grijă de decorarea mesei și să cumpere tot ce este necesar pentru a mânca și beți pe tot parcursul nopții. Cupe, farfurii, șervețele, tacâmuri și chiar fețe de masă. De asemenea, alte detalii de decorare pentru masa ca pentru stele.

    • La Funidelia puteți găsi diferite colecții de articole de bucătărie și decorațiuni, care combină diferite culori, forme (platorui hexagonale, pătrate sau rotunde) și forme de litere, astfel încât să puteți alege cea care vă place mai mult. De la frumoasa combinație de bleumarin și auriu din „Colecția de Anul Nou”, până la glamourul „Glitz & Glamour Black & Gold” care îmbină negrul și auriul cu măiestrie. Dar sunt multe altele din care să alegi!

    • Trusele pentru petrecere: faimoasele obiceiuri ale petrecerii nu puteau lipsi. Am pregătit o mulțime de modele pentru a le adapta la decorarea restului petrecerii. Desigur, pălării, coliere, cravate, curele și multe altele. Avem kituri de petrecere foarte originale, precum trusa de petreceri Happy New Year, cu pălării de top, diademe, coifuri și șnururi roșii și argintii, cu „Happy New Year” scris pe pălărie și încoronând diadema.

    • La o petrecere de Revelion ar trebui să nu lipsească, de asemenea, confetti, așa că avem unele tunuri cu aur și argint sau confetti multicolore, pe care le puteți pune la petrecerea dvs.

    • Photocall: alege accesorii pentru cele mai amuzante fotografii. De la un an nou Photocall cu păsărele, pălării, pahare de cava sau kituri cu accesorii legate de cinema sau muzica disco, de exemplu.

Toate acestea pot fi combinate pentru a crea un mediu festiv de neegalat. Dar nu vrem să lăsăm aici și vom propune alte idei grozave pentru petrecerea de Revelion. Și adevărul este că petrecerile tematice sunt o opțiune excelentă de a vă bucura de ultima noapte a anului!

Sărbători tematice pentru Ajunul Anului Nou

O bună opțiune pentru a sărbători o mare petrecere în Ajunul Anului Nou este de a pregăti o petrecere tematică. Aici veți găsi cele mai bune sfaturi și idei pentru petreceri tematice. Asamblarea cea mai potrivită pentru petrecere cu decorarea ajunul anului nou combinat cu un decor special, ar fi cele pe care le propunem:

  • Petrecere de zeci de ani: alegeți decada secolului XX care vă place și creați un mediu ideal pentru oaspeții dvs. Găsiți decorațiuni și costume pe site-ul nostru. De la gangsterii și cabaretele anilor 20, până la cele mai discrete aspecte ale anilor 70. Puteți să vă înconjurați și de stilul pin-up al anilor 40 sau de cea mai stâncoasă lume în stilul Grease din anii ’50. Aruncați o privire pe articolul interesant în care vă spunem mai multe detalii despre cum să organizați o petrecere tematică de zeci de ani.
  • Petrecere după culori: este o altă opțiune bună pentru decorarea de Revelion. Este vorba despre crearea unei petreceri monocromatice sau combinarea diverselor culori pentru decorare și obiecte de uz casnic. Puteți să o duceți mai departe și să aveți întreaga familie aceeași vestimentație sau să purtați câteva detalii cu acea culoare. Trebuie doar să alegeți culoarea sau culorile, iar noi punem orice altceva! Toată decorația: ghirlande, baloane, ventilatoare de hârtie sau serpentine. Și toate ustensilele: farfurii, tacâmuri, pahare, șervețele, fețe de masă etc.
  • Petrecerea costumelor: vă propunem o ultimă idee, o petrecere de costume pentru întreaga familie. Puteți face această petrecereîntr-un mod liber, fiecare alege costumul pe care și-l dorește fără nicio regulă sau costume dintr-o serie sau un film care unește întreaga familie. De asemenea, puteți alege o altă temă, cum ar fi supereroii sau filmele Disney, de exemplu. Așa că nu uitați nimic, vă lăsăm acest post cu cele mai bune idei pentru a avea o petrecere de costume.

Happy New Year!