Skip to content

10 costume simple pentru toată familia

Ai o petrecere și nu știi cum să te îmbraci? Sunteți unul dintre cei care petrece săptămâni întregi gândindu-se ce să purtați de Halloween sau la Carnaval? La Funidelia vrem să vă ajutăm și de aceea vă prezentăm 10 costume ușor de realizat pentru întreaga familie.

De asemenea, cu aceste idei puteți realiza costumele singuri și cu ușurință. Indiferent dacă vă cumperați costumul complet sau adăugați câteva accesorii, veți surprinde pe toți cu un costum original. Accesați secțiunea noastră de costume sau accesorii și găsiți tot ce aveți nevoie.

Costum Unicorn

Costume de Pirați

Viața de pirați, viața mai bună! Urcă-te pe nava noastră și creează-ți ușor costumul de pirat. Cizmele, o pălărie sau o batistă și un petic pentru ochi sunt elementele esențiale. La aceasta putem adăuga o perucă cu părul lung și barbă sau mustață pentru un bărbat pirat.

De asemenea, trebuie să adăugăm o îmbrăcăminte lejeră, cum ar fi cămăși albe și veste închise la culoare sau cămăși în dungi. Putem chiar să îi oferim un aspect oarecum zdrențuit pentru un aspect mai dur. Și în final, putem adăuga câteva detalii pentru a fi un pirat complet, cum ar fi un cârlig sau o sabie.

Costume cu profesii

Unul dintre tipurile de costume lejere pe care le putem crea noi înșine sunt cel de polițist, pompier, medic, bucătar, etc. Cu cămăși albastre, veste, rochii sau șepci de hârtie putem crea baza acestor costume. Atunci trebuie doar să cumpărăm accesorii precum cătușe, ochelari de soare, scule de bucătărie sau stingătoare de foc, pentru a-i da o notă de realism. Aceste costume de profesie vă vor face și mai ușor să găsiți idei sau să-l alegeți pe cel care vă place mai mult.

Costum de paznic

Cine nu și-a dorit să fie vreodată unul sau unul dintre Observatorii de pe plajă? Ei bine, este unul dintre cele mai simple costume de confecționat. Avem nevoie doar de un costum de baie roșu, de sex masculin sau feminin, și să adăugăm o cămașă albă sau galbenă. În cămașă putem pune și o cruce roșie și / sau cuvântul PAZNIC sau SUPRAVEGHETOR, de exemplu.

Și pentru un costum complet de paznic de plajă, desigur trebuie să purtăm o vestă de salvare roșie sau portocalie. Cel mai simplu este să obții ceva similar cu acest costum de salvamar roșu gonflabil, deoarece cântărește puțin și este ușor să te miști în el.

Costum de viking

Cultura scandinavică reprezentată într-un costum. De la Vicky Vikingul la Ragnar Lodbrok, prin Lagertha aprigă. Multe sunt personajele vikinge care ne-au umplut ecranele de când eram copii până la a fi adulți.

Ne putem crea costumul cu haine de culori închise, în special maro, cu accesorii precum imitații ale pielii de animale pentru acoperirea spatelui, căști de viking și, desigur, scuturi și arme (false, desigur) pentru a avea costumul războinicului care a făcut diferența între scandinavi. Vă lăsăm aceste exemple de costum viking pentru orice vârstă și cu toate accesoriile de care aveți nevoie!

Costum de indian

Pune-ți costumul și pregătește-te să „faci pe-a indianul”. Asta pentru că este unul dintre cele mai amuzante costume. Haine maro în mare parte cărora să le adăugați franjuri, multe franjuri.

Adăugăm o față pictată cu un stilou și machiaj, un adevărat „război” pe față. În plus, ca armă, arcul și săgeata nu pot lipsi.

La Funidelia avem costume de indieni pentru adulți și copii sau dacă doriți să o faceți singuri, puteți cumpăra accesoriile care vă plac.

Costum de cowboy

Cizme înalte, pantaloni largi și o pălărie de cowboy pentru aceste costume de cowboy ușor de confecționat.

Pentru a evidenția și mai mult stilul, putem adăuga o vestă sau o jachetă maro și, desigur, câteva arme de jucărie, pentru a fi un „cowboy” al vestului autentic.

Puteți deveni chiar un cowboy rodeo cu cal inclus pentru a surprinde orice eveniment cu acest costum.

Costume de ștrumf

Un alt dintre costumele ușoare cu care să surprinzi la Carnavaluri sau la orice petrecere de costume. Avem doar o cămașă cu mâneci lungi albastre și pantaloni albi, la care să adăugăm o pălărie de ștrumf.

Dacă vrem să ne îmbrăcăm ca Papa Ștrumf, va trebui să schimbăm pantalonii albi cu cei roșii, să adăugăm o barbă albă și o șapcă roșie. Iar pentru Ștrumfete, colanții albastri, o șorț alb și o perucă blondă vor fi suficiente.

Iar dacă doriți să mergeți mai departe și să aveți un costum total realist, vă puteți vopsi în albastru în întregime sau doar pe față, puteți încerca cu acest machiaj FX Aqua în albastru deschis.

Costume din La Casa de Papel (Fabrica de Bani)

Unul dintre cele mai la modă costume fără îndoială. Succesul serialului „La Casa de Papel” este evident, dar, cel mai bine, putem deveni unul dintre protagoniștii săi.

Avem nevoie doar de o salopetă roșie, pe care o putem înlocui cu pantaloni lungi și o pulover de aceeași culoare, o mască Dalí și o armă falsă. Pregătește-te pentru marele jaf din viața ta!

Costum cu Grease

Nu am putea termina fără câteva idei pentru costume la fel de iconice ca cele ale lui Grease. Pielea la putere!

Geci și pantaloni de piele atașați la cămăși albe pentru a fi ca John Travolta sau negre, dacă vreți să fiți Olivia Newton-John. Coafura este, de asemenea, importantă: părul blond dat pe spate sau ondulat, pentru a fi la fel cu protagoniștii acestui mare film.

Putem obține și modelul universitar cu celebrul „baseball” al anilor 50 sau frumoasa jachetă roz a lui „Pink Ladies”.