Machiaj de Carnaval pentru costumația ta

Descoperă cel mai bun machiaj de Carnaval pentru costumația ta și pentru a-ți completa look-ul în cel mai original mod. Te vei putea transforma în personajul tău preferat cu machiajul și accesoriile noastre.

Costumează-te pentru Halloween, pune-ți răni false, un pic de latex lichid, o bază bună de machiaj pentru costumații, puțin sânge și... voila! Costumația ta de zombie, vampir clovn sau Catrina va fi perfect cu cel mai bun machiaj de Halloween.

Deja ți-ai găsit costum pentru petrecere? Cu siguranță cu un bun machiaj de Carnaval vei impresiona pe toată lumea la petrecerea deghizată. Te vei putea transforma în Joker, un pirat fără milă, o pisicuță adorabilă, în Gamora din Gardienii Galaxiei sau în cel mai albastru Jake Sully din Avatar.

Pe Funidelia vei găsi toate tipurile de machiaj pentru costumații de cea mai bună calitate, compatibile pentru piele sensibilă. Machiaj acuarelă, în cremă, machiaj "glow in the dark" pentru a străluci în întuneric, machiaj în creion și inclusiv crete colorate pentru a-ți vopsi părul în ce culoare dorești, fără niciun risc de a-ți strica coafura.

În plus, avem multe accesorii pentru a te costuma, care împreună cu machiajul costumației tale te vor face să arăți spectaculos: gene false, proteze, sclipici, sânge fals, răni și bube pentru a părea un autentic mort viu și speria pe toată lumea.

Un pic de fard aici, un pic acolo... și vei obține un machiaj de Carnaval perfect pentru costumația ta!

https://www.funidelia.ro/carrito
Sortează după:
: 258 produse găsite
Filtru
Căutarea ta:
    Top