Skip to content

Frozen 2 Ce se întâmplă în Arendelle? Costume noi pentru Elsa și Anna și multe altele

A fost în martie 2015 când Disney într-un interviu a lansat a doua parte a filmului Frozen. Și milioanele de fani Elsa și Anna au început să sară în sus de bucurie, iar surorile lui Aren sunt pe platourile de filmare de când s-a lansat primul film în 2013, prințesele favorite ale celor mai tineri din casă.

Acest așteptare a fost ținut o lungă perioadă de timp, dar este în sfârșit aici. Bineeee!

Dar ceea ce toată lumea întreabă este: „Cine creează rochiile celor 2 personale Elsa și Anna”?, „Cine e Samantha?”, „Kristoff va forma un grup muzical cu Sven?” Nu avem răspunsuri la toate întrebările, dar avem un răspuns la unele dintre ele.

Vocile continuă din primul film

Cântăreții Kristen Bell și Idina Menzel care sunt vocea pentru Anna și Elsa sunt din nou vocile și în Frozen 2.

Ceea ce nu este încă cunoscut este că după „boom”-ul melodiei „Lost in the woods”, unde Kristoff cânta cu Sven, atunci când acestea erau în pădure s-au decis să se angajeze într- o trupă muzicală cu un grup distractiv.

Elsa își eliberează părul și își schimbă look-ul

Surorile ne-au obișnuit cu împletituri nordice: o panglică lungă blondă în cazul Elsei și Anna cu două împletituri, care amintesc caracterul ei tineresc de sora mai mică. Dar în aceastî continuare, Anna poartă părul desfăcut, ceea ce reflectă schimbarea ei ca persoană mai matură și mai puțin copilărească. Și, deși Elsa poartă, de asemenea, panglică, ea lasă părul lung blond ca și o coamă în vânt.

Cine e Samantha?

Dacă ați văzut Frozen 2, veți ști despre ce vorbim și dacă nu. . Nu citiți mai departe, vine un spoiler! Nu știm de ce OLAF menționează Samantha în film, dar ceea ce știm este că Josh Gad (actorul care dublează OLAF în versiunea originală) a găsit -o și este un angajat Disney World. 🤣

Cine a create rochiile lui Elsa și Anna?

Nu există designeri pentru rochii pentru prințese mai buni… decât ai lui Disney. Și în Frozen 2 au dat tot ce au avut mai bun. Ambele surori poartă mai multe modele pentru diferite ocazii ale filmului: la început în timpul celebrării, pe timp de noapte, în timpul aventurii lor… Ne-au înnebunit pentru că au o mulțime de detalii care, chiar dacă la prima vedere merg neobservate, totuși ochiul expertului personajelor Frozen nu lasă să scape nimic.

Și aceasta este evoluția rochiei Annei între cele două filme.

Fie că fetița voastră preferă Elsa sau Anna nu trebuie să vă faceți griji, deoarece la Funidelia puteți găsi deja costume Frozen 2. În versiunile lor clasice și de lux, rochiile Elsa și Anna vor fi, fără îndoială, cele mai așteptate acest Crăciun.

Costumul Elsei include desenele celor 4 elemente de pe fusta ei cu o pelerină de tul cu tampoane de umăr care includ aceleași detalii ale fustei. Costumul Annei în Frozen 2 constă dintr-o rochie neagră cu o vestă de catifea purpurie ca o pelerină de călătorie.

Dar nu numai că Elsa și Anna poartă rochii diferite în Frozen 2, Kristoff este, de asemenea, îmbrăcat diferit. Ea este cuplul unei prințese din Arendelle și trebuie să fie conform poziției ei.

Dacă ați ars deja scaunul cinema-ului așteptând vizionarea filmului și nu puteți aștepta să-l vedeți la domiciliu… vă lăsăm acest videoclip cu protagoniștii voștri preferați.