Skip to content

Costume Star Wars

Cu „Episodul IX: Ascensiunea lui Skywalker”,una dintre cele mai lungi și mai prolifice saga din galaxie se termină. Și aici vrem să-i aducem un omagiu prezentând cele mai bune costume din Star Wars.

Costume Yoda

Deveno unul dintre cei mai puternici maeștri Jedi din Galaxie și Luke Skywalker cu aceste costume Yoda pentru adulți, copii și chiar câini! Și amintiți-vă întotdeauna frazele marelui înțelept, „Este dificilă misiunea mea, dar nu imposibilă”, „Frica te conduce la mânie, furia te duce la ură și este suferință… „.

Costume Anakin Skywalker

Îți amintești de băiețelul blond de pe planeta Tatooine, care a trăit ca sclav al mamei sale? Acum puteți deveni autenticul Jedi, înainte de a trece la partea întunecată a forței, cu aceste costume de la Anakin Skywalker și sabia lui cu laser albastru. Amintiți-vă, toți avem o parte întunecată, dar nu uita ce ai fost într-o zi.

Costume Padme Amidala

Retrăiește amintirea frumoasei regine Naboo în persoană cu aceste costume Padmé Amidala. Alege versiunea ta preferată a acestui personaj mare și experiența uneia dintre cele mai incitante și triste povești de dragoste din cinema.

Costume Luke Skywalker

Fiul lui Anakin și Padmé, Luke Skywalker a fost un războinic Jedi care a ajutat la formarea Noii Republici cu sora sa Leia. Devino acest Maestru Jedi cu cele mai bune costume ale lui Luke Skywalker. Amintește-ți, Luke,sunt tată ltău.”

Costume Prințesa Leia

Această eroină și doamnă Jedi din Noua Ordine, are un rol principal în timpul Războiului Civil Galactic. Dacă doriți, de asemenea, să luptați în acest imperiu, costumați-vă în Leia, Prințesa sau costum de sclav cu aceste costume cosplay.

Iată un tutorial pentru tine pentru a vedea să te îmbraci ca Prințesa Leia și să faci coafura caracteristică cu ușurință:

Costume Han Solo

Acest contrabandist arogant, un prieten de-al lui Chewbacca, a devenit unul dintre cele mai influente personaje din saga. Vrei să fii pilotul Șoimului Mileniului și general al Alianței Rebele? Puteți fi cu aceste costume Han Solo Star Wars.

Costumele Regelui

Rey este un colecționar de fier vechi de pe planeta Jakku, unde a fost abandonată când avea cinci ani, care este scufundată în lupta dintre Rezistență și Primul Ordin. Ea este un pilot excelent, care completează abilitățile ei cu Jedi.

Costumul Star Wars Rey este format dintr-un tricou bej și pantaloni, cu mâneci asortate și o curea maro și o brățară maro.

Costume R2D2 și C3PO

Cei mai faimoși droizi din galaxie sosesc sub forma unei deghizări pentru copii. Cei mici ne pot ajuta protagoniștii și pot face parte din povestea galactică ca prieteni adevărați. Alege-ți costumul C3PO si R2D2, sau chiar costumul BB8 și vei fi cu siguranta cel mai adorabil robot din galaxie.

Costume Chewbacca

Aparținând speciei Wookiee și copilot al Șoimului Mileniului alături de prietenul său Han Solo, Chewbacca este înțelept și credincios, chiar dacă este dificil de înțeles limba sa wookie. Dacă vrei să devii acest erou, alege din costumele Chewbacca pe care vi le arătăm. AAARWWRGHH!

Costume Darth Vader

Antagonistul de necontestat al saga Star Wars. Aflați mai multe despre originea armurii sale și deveniți cel mai temut cyborg din galaxie cu cele mai bune costume ale lui Darth Vader.

Costume Stormtrooper

Soldații de asalt sunt la modă! Stormtrooper sunt soldați de elită șoc ai Imperiului Galactic, sub Darth Vader în timpul mai multor episoade din saga. Dacă ești un adevărat fan star wars, aceste costume Stormtrooper nu te vor lăsa indiferent.

Costume Darth Maul

Lordul Întunecat al Sith-ului și ucenicul secret al lui Darth Sidious. Dacă doriți să ieși din sfera costumelor tipice Star Wars și să fie original, alegeți din aceste costume Darth Maul și lupta cu sabia ta cu laser dublu.

Costume Kylo Ren

Kylo Ren, la fel ca Darth Vader (bunicul său), este un personaj controversat: un personaj negativ care vrea să se răscumpere. Îl vei identifica cu ușurință, mai ales prin casca lui și sabia laser roșie, diferită de restul. Iată o serie de idei pentru costumul tău Kylo Ren.

Sabia laser a lui Kylo Ren e diferită de cea pe care suntem obișnuiți să o vedem. Este roșie, dar din mânerul său vin două frunze în formă de cruce, care amintesc de o sabie medievală. Casca este neagră, cu partea din față cu detalii gri. Aproape întotdeauna îl acoperă cu glugă și, la fel ca Darth Vader, casca îi distorsionează vocea.

Costume Boba Fett

A fost prima clonă a lui Jango Fett, care l-a adoptat ca fiu și l-a învățat tot ce știa pentru a fi un bun vânător de recompense. Dacă vrei să te defăimezi într-un mod original, ia un jetpack și unul din costumele astea de la Boba Fett.

Cu car edintre personajele din Star Wars te identifici? Alege-l pe al tău unde și cum vrei. Carnavalul, Halloween, târguri, premiere Comic Contra… Orice scuză e bună!

Have fun!