Skip to content

Ascensiunea lui Skywalker: Du-te la premiera Episodului IX cu costumul tău Star Wars

Mai doar câteva zile rămase până la mult-așteptata premieră a ‘The Rise of Skywalker’ (Ascensiunii lui Skywalker), Star Wars Episodul IX. Toți fanii acestui Saga minunat sunt dornici de a ajunge pe 20 decembrie, data premierei sale mondiale.

Acest film va pune capăt noii trilogii Star Wars și, probabil, unei serio întregi de filme care ne-au încântat și a modelat un întreg univers în jurul ei, de la premiera primului său film în 1977. Vă lăsăm versiunea oficială pentru Ascensiunea lui Skywalker:

Și pe măsură ce va sosi ziua de deschidere mult așteptată, vrem să vă propunem ceva pentru a face așteptarea mai plăcută, de ce să nu mergem în costum la premiera episodului IX? Desigur, cu un costum de Star Wars, fie de la personaje mitice cum ar fi Luca, Darth Vader sau Leia sau altele noi, ar fi Rey, Kylo Ren sau Finn.

Puteți purta chiar rochie Mandalorian, în omagiu pentru noua serie care a avut premiera Disney și care cauzează furori datorită „Baby Yoda”, carea devenit regele meme din întreaga lume:

Idei pentru costum Star Wars

Multe sunt costumele Star Wars Wars pe care le veți găsi la Funidelia. Și cel mai bine dintre toate este că avem și pentru copii, și pentru adulți, astfel încât întreaga familie poat esimți o parte din lupta dintre rezistență și primul ordin acum condus de Kylo Re și poți chiar să-ți deghizezi și câinele! Avem costume și personaje din prima trilogie și, desigur,și ultima pentru a ajunge la universul Star Wars.

Dacă v-a plăcut Episodul VII și Episodul VIII avem costumele marilor protagoniști: costumul negru și spectaculoasa cască neagră și argintie care alcătuiesc costumul de Kylo Ren,și alb și gri, li costumul războinic caracteristic costumului de Rey.

Dar puteți opta, de asemenea, pentru costumul ded pilot Poe Dameron sau de căpitan Phasma. Chiar și costumul lui Luke Skywalker din „Episodul VIII: ultimul Jedi” poate fi al tău.

Și dacă sunteți mai nostalgic și ați dori să se simtă Forța Primilor Jedi sau să vă lăsați sedus de partea întunecată pentru o zi, puteți alege, de asemenea, oricare dintre costumele generice, cum ar fi costume Jed isau robe, oricare dintre costumele pilot X-Wing sau unul dintre costumele de Stormtrooper spectaculoase și evoluțiile lor diferite în întreaga serie.

Și, desigur, puteți merge, de asemenea, la premiera episodului IX îmbrăcat ca personajele cele mai faimoase din prima trilogie. Alege partea de forță cu costumul Luke Skywalker sau cu costumul Prințesei Leia. Sau alege partea întunecată prin costumul Darth Vader sau vânătorul de recompense Boba Fett.

Cele mai bune accesorii pentru costumul tău Star Wars

Ce ar fi Kylo Ren fără sabia sa spectaculoasă și specială cu laser sau Darth Vader fără casca lui faimoasă? Accesoriile Star Wars va da costumului dvs. detaliul final pentru a triumfa în ziua de premiere sau la orice petrecere.

Desigur, nu poți merge fără o sabie cu laser Star Wars pentru a te apăra de orice fan nebun. Avem sabia lui Obi-Wan Kenoby, sabia lui Luke Skywalker sau regele, plus sabia specială cu laser a lui Kylo ren.

Avem, de asemenea, cele mai bune măști Star Wars și căști de protectie. Bine-cunoscute măști Yoda, Chewbacca sau Darth Maul și inconfundabilele căști Darth Vader, Kylo în formă de cruce.

În cele din urmă, avem elemente speciale ale fiecărui personaj, cum ar fi masca lui Rey, mănușile lui Kylo Ren sau jetpack Boba Fet, necesare în cazul în care doriți să vă reîncarnați în oricare dintre ele.

Care va fi viitorul Star Wars?

Cu episodul IX: Ascensiunea lui Skywalker, se pare că Saga Skywalker ajunge la capăt după 42 de ani de la premiera Star Wars:o nouă speranță. Așa a anunțat Disney, care a achiziționat compania de producție din această serie (Lucasfilm), este posibil ca seria să continue să aibă personaje ca Rey, Finn sau Poe Dameron, dar ar fi fără SkyWalkers. Nu există nici o confirmare de filme noi în acest moment.
Se zvonește chiar că D.B. Weiss și David Beniof, creatorii și scenariști ai Urzelii Tronurilor, plănuiesc o nouă trilogíe regizată în vremurile din Republica Veche.
Cu toate acestea, unele surprize bazate pe tema acestei serii sunt pregătite. Prima, și cel mai așteptată, este seria ‘The Mandalorian’, care servește Disney pentru a promova noua sa platformă online, Disney+.
Creatorul său, Jon Favreau, a publicat următoarele afirmații din serie: “După poveștile lui Jango și Boba Fett, un alt războinic apare în universul războiului stelelor. Mandalorian are loc după cădere aImperiului și înainte de crearea primei ordini. Vom călca pe urmele unui pistolar singuratic în extremitatea galaxiei, departe de autoritatea noii republici”