Skip to content

Costume de Supereroi

În această secțiune veți găsi cele mai bune costume de super-erou. Fie că doriți să vă faceți cosplay proprii pentru un Comic Con sau sunteți în căutarea unui costum de super-erou perfect pentru a merge la o petrecere, veți iubi aceste costume. Fanii Ligii Răzbunătorilor și Ai Dreptății, rămâneți pe fază!

Foarte elaborat sau mai improvizat. Oricare ar fi stilul tău, cel mai important lucru este să aduci un omagiu supereroilor tăi preferați cu cel mai bun costum super-erou (și accesoriile lor) posibil.

Costume de Avengers

Răzbunătorii sunt un grup de supereroi Marvel care se luptă cu toți inamicii care urmăresc Pământul și împotriva cărora niciun erou nu ar putea învinge singur.

Povestea (ajunsă în cinema) a fiecăruia Răzbunător este de a învinge răufăcătorii singuri, cum ar fi Red Skull, Loki sau ;andarin pentru a face față lui Chitauri, Ultron sau Thanos ca un grup. De fapt, în Războiul Civil, două părți vin să se lupte în echipa Avengers, echipa Captain America și echipa Iron Man, iar fiecare parte are apărătorii săi:  Ant-Man, Scarlet Witch, Vision, Black Panther…

Să devii Răzbunătorul tău preferat nu va fi o problemă pentru că la Funidelia le avem pe toate: Captain America, Iron Man, Thor, Hulk, Black Widow, Hawkeye, Spiderman…. Chiar dacă dumneavoastră nu ați fost niciodată de „partea bună”, avem, de asemenea, Thanos!

Căpitanul America

Există multe tipuri diferite de Captain America de unde vă puteți inspira. Urmăriți evoluția costumului pentru a alege și a face costumul Captain America pe care îl preferați.

Pentru a obține complet look-ul Captain America veți avea nevoie de un machiaj care să se potrivească, și un costum original de Captain America și accesoriile sale.

Există cu siguranță un accesoriu care te caracterizează și îi dă putere căpitanului nostru America: scutul său. A fost creat de Howard Stark și compus din vibranium, un material super ușor, capabil să reziste oricărui impact.

Iron Man

Tony Stark e alter ego-ul lui Iron Man. Un miliardar, om de afaceri și inginer care face arme pentru armata americană. În timp ce își testa noua tehnologie experimentală, el este atacat de o bombă și a fost grav rănit și capturat. Șrapnelul ajunge la inima lui și rănile sale sunt atât de severe încât armura este construită astfel încât el poate rămâne în viață și să scape.

Aici puteți vedea costume Iron Man din diferite filme în cazul în care personajul apare: Iron Man, Războiul Civil, Avengers …

Thor

Proaspetele costume de la Asgard vă vor arăta cele mai complete costume Thor astfel încât să puteți lupta contra lui Loki fără probleme.

Hulk

Dacă doriți să deveniți acest super-erou verde, costumele Hulk sunt ceea ce căutați. Ele sunt musculare, complete sau în format tricou. Nu uita de mănușile lui Hulk ca să poți spune „Hulk, distruge! ”

Văduva neagră

Unul dintre cei mai cunoscuți supereroi Marvel. Pentru costumul tău de Văduvă Neagră vei avea nevoie de o salopetă neagră strâmtă, o curea și cizme înalte. Puteți combina un tricou negru și jambiere la care să adăugați accesoriile făcute de una singură.

Cea mai caracteristică completare a supereroinei noastre, este, fără îndoială, coama ei cu părul roșu.

Spiderman

Spiderman a avut multe fețe în filme. Tobey Maguire a fost primul, dar, probabil, imaginea sa de adolescent etern un pic „tocilar” a luat un pic de putere. Andrew Garfield, a avut mai multe abilități fizice și a fost, probabil, un pic mai arogant, dar a costat mai puțin pentru a empatiza cu el. Și cel mai recent Spiderman, jucat de Tom Holland, pare a fi cel pe care fanii îl plac cel mai mult.

Și, la fel ca actorii, costumele lui Spiderman au fost mai variate de-a lungul istoriei supereroului. Iată câteva dintre costumele lui Spiderman cu care puteți deveni Spider-Man.

Costumele Gardienilor Galaxiilor

Gardienii Galaxiei sunt un grup de supereroi format din mai mulți extratereștri (și un om) care vin împreună pentru a lupta împotriva răufăcătorilor care doresc să tulbure pacea universului: Star Lord, Gamora, Rocket,Groot și Drax.

Costume Deadpool

Rău, luptător, incorect din punct de vedere politic, huligan și nepotrivit, gură destul de mare… dar, în adâncul sufletului, un avocat al cauzelor juste. Ăla e Deadpool. Și acesta este costumul lui: fața acoperita cu o mască, astfel încât să nu arate fața lui, lycra roșu și negru atașat la mușchii și sais de ninja sau katanas pe care le puteți atașa la spate.

Costume Batman

Batman este singurul supererou care nu are puteri (indiferent de averea sa). Dacă doriți să faceți rost de acest costum super-erou amintiți-vă să vorbiți cu o voce gravă și să purtați unul dintre aceste costume Batman, dacă nu vă simțiți capabili să îl faceți singuri.

Și dacă doriți o atingere diferită pentru aspectul tau, aici e un tutorial pe care îl veți iubi:

Costume Wonder Woman

Cunoscută sub numele de Prințesa Diana de Themyscira,Wonder Woman este o amazoană și are multe superputeri. Armele sale principale sunt diadema, brățările, sabia și legătura adevărului.

De-a lungul istoriei acestui comic, Wonder Woman a avut multe încercări. Aici sunt costumele Wonder Woman cu cele mai reprezentative.

Costume Superman

Superman, trimis pe Pământ de pe Krypton de către părinții săi înainte de distrugerea planetei, a fost adoptat de Jonathan Kent și Martha Kent, un cuplu agricol din Smallville, Kansas. L-au crescut ca Clark Kent și i-au insuflat un cod moral strict. Dar tânărul Clark a început în curând să dea dovadă de abilități supraomenești, aceleași pe care a decis să le folosească în beneficiul umanității sub acoperirea sa jurnalistică.

Au existat mai multe versiuni ale costumului Superman, dar fără îndoială cea mai caracteristică este cea a salopetei albastre cu „chiloți roșii la exterior”.

Catwoman

Catwoman eterna ami-dușmancă a lui Batman. Aliată cu anumite ocazii și răufăcătoare în altele… dar Selina Kyle este un personaj foarte interesant în universul Batman.

Pentru costumul Catwoman nu poți rata o salopetă neagră, cizme cu toc înalt și, desigur, o mască Catwoman cu urechi de pisică, astfel încât să nu fii recunoscut pe stradă.

Harley Quinn

Harley Quinn este iubitul etern al lui Joker și, prin extensie, un alt mare dușman ai lui Batman. Numele real al acestui personaj este Harleen Frances Quinzel. Când a lucrat ca psihiatru la Asylum Arkham l-a întâlnit pe Joker ca pacient și s-a îndrăgostit nebunește de el.

Harley Quinn a avut multe schimbări de look în întreaga lume a benzilor desenate, jocurilor video-urilor și filmelor și aici vă vom arăta unele dintre cele mai cunoscute costume Harley Quinn.

Joker

Joker este unul dintre acei răufăcători care generează cea mai mare atracție. Acesta este inspirat de arlechin de un wild card și a fost reinventat de-a lungul anilor, trecând prin diverse schimbări fizice în aparițiile sale diferite în film, benzi desenate și jocuri video, astfel încât nu este dificil de găsit o multitudine de costume Joker. Dar, cu toate acestea, acesta este cel care ne place cel mai mult.

Broaște Țestoasele Ninja

Leonardo, Donatello, Raphael și Michelangelo. Acestea sunt Țestoasele Ninja. Supereroi mutanți luptându-se cu răufăcătorii din canale.

Trebuie doar să alegi care Ninja Turtle vrei să fii și alege arma arma pentru costumul Ninja Turtle: katana, nunchakus, sais sau „bo” trestie de ea. Cowabunga,!

Aici veți învăța să te machiezi ca o broască țestoasă ninja autentică:

Power Rangers

Și în sfârșit, printre eroii noștri preferați se numără Power Rangers. Un grup de tineri care se luptă cu răufăcători din alte părți ale galaxiei transformându-se în strigătul de „Un Metamorfossse!”

De aceea, cele mai bune costume Power Ranger sunt Morphsuits:lycra full-body (cap inclus) maimuțe care se potrivesc pe deplin corpul tau si permit să te deplasezi fără probleme și să sari la fel ca un Power Ranger.

Have fun!