Costume Spiderman

Cu o mare putere, vine și o mare responsabilitate. Iar pentru noi este o adevărată responsabilitate să îți oferim cele mai originale costume Spiderman din Universul Marvel.

Alege costumul Superman care îți place mai mult. Avem atât de multe versiuni al costumului Omul Paianjen cu care sigur tu împreună cu prietenii tăi veți putea forma un costum de grup Spiderman, fiecare purtând un costum diferit: costumul Spiderman original, costumul Spiderman Homecoming, costumul Spiderman negru, costumul Iron Spiderman din Infinity War...

Vei găsi inclusiv costumul Spiderman pentru fată alături de costumele Spidergirl. Există un costum Spiderman pentru fiecare membru al familiei, adulți, copii, bebeluși, chiar și pentru animale de companie!

Cu aceste costume Omul Paianjen vei visa că ai mare putere și un simț arahnid care te va salva în orice situație. Dar fii atent! Nu vrem să cazi când sari de pe un acoperiș pe altul. Transfomă-te în personajul la care toți am visat! A sosit momentul să-ți alegi costumul de supererou!

Tu și prietenii tăi puteți crea propriul grup de eroi în costumele The Avengers. Dacă tu vei fi Omul Paianjen, trebuie doar să-ți alegi costumul Spiderman adecvat: deluxe, classic, morphsuit, de spidergirl, musculos, kit-uri de tricou și mască... Iar gașca ta va trebui să aleagă dintre toate costumele Marvel disponibile.

Ascute-ți simțul arahnid și distrează-te!

https://www.funidelia.ro/carrito
Sortează după:
: 33 produse găsite
Filtru
Căutarea ta:
    Top