Costume de Supereroi pentru femeie. Costume de supereroină și inamică pentru femeie

În ce tip de personaj vrei să te costumezi de Carnaval? Supereroină sau Inamică? Alege dintre marea cantitate de costume de supereroină pentru femeie pe care Funidelia ți le oferă.

Nu vom intra în eterna dezbatere despre cine este mai bun, DC Comics sau Marvel. Ceea ce contează cu adevărat este înclinația ta de face rău sau de a apăra pe cei inocenți.

Ce zici de un costum Harley Quinn în timp ce îți însoțești Joker-ul la petrecerea deghizată? Poate preferi un costum Wonder Woman cu scut și părul în vânt. Sau dacă te-ai simțit tot timpul ca o pisicuță rebelă... poate preferi pielea mulată al costumului Catwoman.

Dacă tu și prietenele tale căutați să dați un aspect diferit costumelor voastre de supereroine, puteți adăuga un tutu colorat cu niște ciorapi, creând în acest fel propria interpretare a unui costum de supererou pentru femeie. Veți fi geniale!

Deși acestea nu sunt unicele costume de femeie de pe Funideia... în schimb costumele de supereroine sunt într-adevăr niște piese spectaculoase de purtat.
Super girl power!!

https://www.funidelia.ro/carrito
Sortează după:
: 180 produse găsite
Filtru
Căutarea ta:
    Top