Costume de Prințese Disney pentru fată și femeie

Trăiește povestea ta de basm personală cu aceste costume de prințese Disney. Magia a ajuns în formă de costum pentru fetițe și femei, deoarece visele nu au vârstă...

Transformă-te în prințesa pe care ți-ai dorit-o dintotdeauna datorită magiei acestor costume Disney: clasicele costume din toate timpurile, dar și cele mai moderne.

Dacă ai un grup de prieteni mai special și vă plac animalele, dar și să cântați, costumul Albă ca Zăpada și cei Șapte Pitici este făcut pentru tine. Pentru cele cărora le place mai mult lectura, costumul Frumoasa și Bestia este costumul vostru de Prințesă Disney perfect, fără nicio îndoială.
Pentru a avea un păr lung ca nimeni altcineva, nu va trebui decât să te costumezi în Rapunzel. Costumul Vaiana este ideal pentru fetele cu spirit liber și chef de aventuri. Dacă în mare te simți ca un pește, cu siguranță costumul Ariel este perfect pentru tine. În schimb, dacă îți place frigul și oamenii de zăpadă, atunci mergi la petrecerea deghizată în unul din costumele Frozen (Elsa sau Anna, sora care îți place mai mult). Dar dacă preferi să dormi până târziu, îmbracă un costum Aurora, Frumoasa Adormită sau un costum Maleficent, dacă vrei să fii personajul negativ din poveste.

Trebuie doar să cauți mărimea potrivită, deoarece avem costume de Prințese Disney pentru fată și femeie. Nu uita să-ți alegi accesoriile pentru a-ți completa look-ul, sunt foarte importante! Ce ar face Cenușăreasa fără pantoful său de cristal?

Dacă tu sau micuța ta sunteți înnebunite după lumea magică de Prințese, nimic mai bun decât să sărbătoriți cu o petrecere tematică, precum o aniversare de Prințese Disney: farfurii, șervețele, pahare, ghirlande, pinata... și toate decorațiunile de petrecere relaționate cu orice prințesă pe care ți-o poți imagina.

Toate Prințesele din Lumea Disney te așteaptă pe Funidelia pentru a da viață acelei povești în care ți-ai dorit să fii protagonistă.

https://www.funidelia.ro/carrito
Sortează după:
: 106 produse găsite
Filtru
Căutarea ta:
    Top