Skip to content

Costume de Halloween de făcut acasă cu tutu: costum de vrăjitoare, fantomă sau dovleac, cu un tutu și multe idei de DIY

Halloween, acea groaznică noapte de octombrie în care zombii își părăsesc mormintele, fantomele cutreieră casele și dovlecii își scot cel mai rău zâmbet. Ei bine … este și noaptea în care ne îmbrăcăm și ieșim cu prietenii, copiii își fac cantitatea de dulciuri necesare întregului an și ne amintim de cei care nu mai sunt acolo.

Ca să nu vă complicați în acest an, vă arătăm cele mai bune costume pentru acest Halloween și idei și tutoriale de bricolaj, astfel încât aspectul să fie unul de vrăjitor.

Costum Tutu de dovleac

Realizarea unui costum de dovleac este foarte ușoară. Poți alege între aceste tutusuri portocalii și chiar le poți combina pentru a da volum.

Restul este pe placul tău, un tricou negru sau portocaliu cu fața dovleacului, unul verde sau îți poți adapta costumul la cel al unei vrăjitoare de dovleac pentru încă un an. Trebuie doar să ai puțină imaginație!

Dar, dacă preferați, puteți să vă dați nopții o notă mai originală și să vă îmbrăcați ca un dovleac cu un costum gonflabil amuzant.

Costum de vrăjitoare Tutu

Pentru a-ți face costumul de vrăjitoare acasă cu tutu, ai nevoie doar de un tutu negru și o fâșie de tul suplimentară, dacă vrei să îi dai culoare. În plus, șosetele cu dungi, mătură, pălărie și un tricou negru vor fi esențiale pentru ca aspectul tău să fie înfricoșător.

Costum de fantomă Tutu

Și dacă ești o mică fantomă, îți vor plăcea aceste costume făcute în casă. Cu un tricou alb și acest simplu tutorial poți avea un costum fantomă unic și irepetabil. Tăiați acest șablon Pinterest și pictați chipul negru pe tricoul alb.

Pune-ți un tutu alb și vei avea un aspect similar cu acest costum.

Ce părere aveți despre ideile noastre de costum de Halloween de casă? Un tutu este întotdeauna o opțiune bună pentru a-ți completa aspectul la Carnaval sau Halloween. Vrăjitoare, fantome, dovleac și o mulțime de idei care să vă inspire, cum ar fi scheletele sau protagoniștii filmelor horror, ca un coșmar înainte de Crăciun. În plus, aceste idei pentru costumele copiilor sunt la fel de adaptabile costumului pentru femei, așa cum ați văzut în unele imagini. Important este să te distrezi și să dai o sperietură!

Horror is fun!