Skip to content

Costume de Halloween făcute în casă: un look DIY „înfricoșător” pentru noaptea de Halloween

În căutarea costumelor de Halloween DIY

Buget limitat pentru Halloween? Nicio problemă! Nimic nu vă poate împiedica să vă bucurați de cea mai terifiantă noapte a anului așa cum merită, așa că astăzi vă vom oferi câteva idei pentru a vă face un costum de Halloween foarte fain, fără a fi necesar să cheltuiți mulți bani pe el. Puteți face totul singur sau puteți da o utilitate nouă unui costum pe care îl aveți deja acasă. Despre ce este vorba este să oferim idei și să ne distrăm, așa că mergem cu câteva idei bune de costume făcute în casă pentru Halloween.

Costum de schelet

Pentru a-l pregăti ai nevoie de un tricou alb și unul negru. Puneți-l unul peste altul și faceți tăieturi, astfel încât să pară coase. Te poți ghida după un șablon sau poți face manual dacă ești îndemânos cu foarfeca.

Adaugă la costumul tău schelet un machiaj în tonuri de alb și negru și ești gata.

Costum de zombie

O altă idee pentru costumele de Halloween DIY este să vă faceți propriul costum de zombie.

Pătați orice tip de îmbrăcăminte pe care o veți purta cu vopsea roșie care simulează sângele, face niște petice … iar mersul dvs. zombie va face restul.

Puteți folosi, de asemenea, un alt costum pe care îl aveți acasă și pe care știți că nu îl veți mai folosi, faceți niște rupturi și puneți sânge fals, pentru că merită să fiți zombie.

Desigur, cel mai important lucru este un machiaj zombie bun, deși dacă nu ai timp sau prea mult talent pentru asta, poți pune întotdeauna o mască oribilă sau o proteză de caracterizare și câteva răni ca acestea.

Costum de fantomă

Haide că ți se pare că devine dificil, nu? Ia acea pânză veche pe care o vezi mereu acasă, pune-o pe cap și ești deja îmbrăcat ca o fantomă! Există ceva mai rapid și mai ieftin? Nu uitați să faceți niște găuri în ochi pentru a vedea tot ce este în jur.

Dar dacă în loc să fii o fantomă vrei să prinzi una … poți purta întotdeauna unul dintre aceste costume Ghostbusters.

Dovleacul

Elementul principal al Halloweenului, dovlecii. Rotund sau mai alungit, dar de câte ori vedem unul, nu putem să nu ne gândim la cea mai înfricoșătoare noapte a anului.

Acum puteți să vă faceți și propriul costum de dovleac. Veți avea nevoie de un tricou de culoare portocalie la care să puteți picta ochii și gura dovleacului sau să faceți niște găuri (puneți o cămașă neagră dedesubt), colanți sau dresuri portocalii (sau dungi negre și portocalii) și un machiaj bun: adorabil sau înfricoșător , orice preferi. Urmăriți acest tutorial de machiaj pentru dovleac.

Miércoles Addams

Vedeți cât de ușor este acest costum de Halloween de făcut acasă. Pentru a vă face costumul de Miércoles Addams, trebuie doar să vă aranjați părul cu niște împletituri (dacă aveți părul lung, dacă nu, puteți folosi o perucă), purtați o fustă de lână neagră (sau o rochie) cu o cămașă albă dedesubt și să vă machiați-vă cu fața foarte palidă și ochi și buze negre. Oh, și amintiți-vă: nimic care să zâmbească în fotografii.

Mumia

Dacă vorbim despre costume pentru Halloween nu putem uita de mumii și această idee ne scoate din orice probleme.

Cel mai ieftin mod de a vă face un costum de mumie este de a da viață hârtiei igienice. Desigur, este foarte delicată și cu siguranță nu va rezista toată noaptea. Puteți cumpăra, de asemenea, bandaje și să vă înfășurați în ele.

În orice caz, cheltuiala va fi minimă, iar apoi veți fi deghizați. Purtați dedesubt haine albe și rulați-vă cu materialul ales. Pictează cercuri întunecate, pune niște pete pe hainele tale … și ești gata!

Știți deja care va fi costumul dvs. Făcut în casă pentru următorul Halloween?

După cum vedeți, nu vă va lua mult timp pentru a-l pregăti și îl puteți completa cu accesoriile și machiajul ideal de Halloween pentru a avea ținuta perfectă. Vrei să te distrezi și sigur asta vei primi!

Horror is fun!