Costume Anii 50. Costume Rock and Roll și Pin Up

Dacă Elvis Presley este cântărețul tău preferat, dacă Marilyn Monroe este muza ta și îți place vestimentația Grease, atunci următorul tău costum trebuie să fie unul dintre aceste costume din anii 50.

O decadă marcată de rock 'n' roll, băieții cu geci de piele și freză cu gel, iar fetele cu look pin-up. Vrei să-ți găsești costumul de Carnaval în această secțiune? Fii atent!

Dacă ești în căutarea unui costum de bărbat anii 50, vei fi încântat de costumele noastre rockabilly, cu pantaloni jeans cu tivul suflecat, tricou mulat sau cămașă cu mânecă scurtă ca cele pentru bowling. Bineînțeles, o geacă de piele și un tupe mare pentru un look de băiețaș anii 50. Poți adăuga și un pachet de țigări sub mâneca de la tricou și un pieptene în buzunarul din spate de la pantaloni pentru a-ți aranja părul când ai nevoie.

Dar de asemenea îți poți crea singură costum de femeie anii 50 cu o fustă poddle cloș cu mult voal și jupoane pe sub ea, si un tricou mulat cu mânecă scurtă. Adaugă un batic la gât, niște ochelari de soare și o geacă roz strălucitor, și vei fi o autentică Pink Lady ca cele din filmul Grease.

Oricare costum anii 50 vei alege, te vei distra de minune, dar mai ales amintește-ți că rok and roll-ul este pasiunea ta!

https://www.funidelia.ro/carrito
Sortează după:
: 106 produse găsite
Filtru
Căutarea ta:
    Top