Costume Anii 50. Costume Rock and Roll 葯i Pin Up

Dac膬 Elvis Presley este cânt膬re葲ul t膬u preferat, dac膬 Marilyn Monroe este muza ta 葯i î葲i place vestimenta葲ia Grease, atunci urm膬torul t膬u costum trebuie s膬 fie unul dintre aceste costume din anii 50.

O decad膬 marcat膬 de rock 'n' roll, b膬ie葲ii cu geci de piele 葯i frez膬 cu gel, iar fetele cu look pin-up. Vrei s膬-葲i g膬se葯ti costumul de Carnaval în aceast膬 sec葲iune? Fii atent!

Dac膬 e葯ti în c膬utarea unui costum de b膬rbat anii 50, vei fi încântat de costumele noastre rockabilly, cu pantaloni jeans cu tivul suflecat, tricou mulat sau c膬ma葯膬 cu mânec膬 scurt膬 ca cele pentru bowling. Bineîn葲eles, o geac膬 de piele 葯i un tupe mare pentru un look de b膬ie葲a葯 anii 50. Po葲i ad膬uga 葯i un pachet de 葲ig膬ri sub mâneca de la tricou 葯i un pieptene în buzunarul din spate de la pantaloni pentru a-葲i aranja p膬rul când ai nevoie.

Dac膬 ceea ce c膬utai este un costum de femeie anii 50, avem diferite op葲iuni. Po葲i cump膬ra un costum pin up cu fust膬 clo葯 scurt膬 (sau o fust膬 tip creion) sau ni葯te blugi mula葲i 葯i o c膬ma葯膬 cu bretele mulat膬 葯i foarte decolatat膬 în partea de sus. Cu un imprimeu vintage în carouri sau cu buline, tot timpul vei avea succes. Aminte葯te-葲i s膬-葲i prinzi p膬rul cu un batic, d膬 volum bretonului, d膬-te cu ruj ro葯u 葯i eyeliner bine marcat pentru un look autentic de fat膬 pin up.
Dar de asemenea î葲i po葲i crea singur膬 costuma葲ia anii 50 pentru femeie cu o fust膬 poddle clo葯 cu mult voal 葯i jupoane pe sub ea, si un tricou mulat cu mânec膬 scurt膬. Adaug膬 un batic la gât, ni葯te ochelari de soare 葯i o geac膬 roz str膬lucitor, 葯i vei fi o autentic膬 Pink Lady ca cele din filmul Grease.

Oricare costum anii 50 vei alege, te vei distra de minune, dar mai ales aminte葯te-葲i c膬 rok and roll-ul este pasiunea ta!

Filtreaz膬 lista
C膬utarea ta:
Top