Skip to content

5 idei de decorare DIY pentru Halloween. Aproape la fel de ieftin ca o simplă sperietură

În fiecare an sărbătorim mai mult noaptea de Halloween alături de prieteni și familie, și aceasta este scuza perfectă pentru a ne distra și a ne speria. În această postare veți găsi idei de decorare DIY foarte ușoare și distractive cu ajutorul cărora vă puteți decora casa în cea mai terifiantă noapte a anului. Surprinde pe toată lumea cu cea mai originală decorație de Halloween!

1. Este cineva acolo?

Pentru a face acest decorațiune de Halloween pentru WC aveți nevoie doar de un carton negru și foarfece. Tăiați forma monstrului pe care îl doriți, ridicați partea superioară a rezervorului și lipiți-o. Intrusul dvs. va fi gata să intimideze la momentul potrivit și în cel mai simplu mod.

MATERIALE NECESARE: carton alb și alb și foarfece

2. Mama! Este un bărbat în borcanul din bucătărie

Favoritul nostru! Capul din interiorul borcanului este o idee pentru a-i oferi mamei tale o sperietură bună. Puteți face propriile fotografii urmând acești pași sau descărcând fotografia de pe acest link.

De asemenea, veți avea nevoie de o sticlă mare și vopsită cu verde, galben sau culoarea dorită. Puneți fotografia plastifiată în interiorul sticlei și asta este! Aveți deja un nou coleg de cameră.

MATERIALE NECESARE: fotografie plastifiată și sticlă transparentă

3. Micii oaspeți

Această ghirlandă de Halloween de casă este foarte ușoară și foarte mișto de făcut. Un meșteșug perfect pentru acele după-amieze ploioase și reci.

Pentru a face liliecii, va trebui să pictați bilele de porexpan cu vopsea neagră, să lipiți aripile, tăiate anterior dintr-un carton, și ochii.

În cazul fantomelor, trebuie doar să uniți mingea cu hârtia sau țesătura pe care o aveți acasă cu o pioneză, să lipiți ochii și să atârnați toate păpușile pe o frânghie.

MATERIALE NECESARE: biluțe de porexpan, hârtie sau pânză, carton, autocolante pentru ochi și pioneze

4. Urma ucigașului

Posibil cel mai ușor dintre toate. Pentru a face acest prosop pătat cu sânge, aveți nevoie de … prosop și sânge (fals, desigur), acesta nu are prea mult mister.

De obicei, sângele fals nu pătează, astfel încât să puteți spăla prosopul și să fie ca nou. Importantă este sperietura pe care o va avea oricine intră în baie.

Puteți încerca, de asemenea, cu perdeaua de duș sau lăsând o urmă de sânge prin cadă.

MATERIALE NECESARE: prosop alb și sânge fals

5. Ascunzătoarea vrăjitoarelor

Dacă doriți ca locuința dvs. să fie invadată de vrăjitoare reale (și nu ne referim la soacra dvs.) cu aceste picioare de vrăjitoare veți reuși.

Pentru a crea acest efect original, veți avea nevoie de șosete cu dungi colorate, pantofi cu vârf negru și carton pentru a simula piciorul vrăjitoarei. Le puteți plasa așa cum vedeți în fotografii sau în modul în care vreți.

MATERIALE NECESARE: șosete colorate și pantofi negru

Iată câteva idei de casă pentru a vă decora casa de Halloween și de a surprinde și teroriza cartierul.

De asemenea, puteți completa meșteșugurile pe care le faceți cu obiectele de decorare de Halloween pe care le veți găsi pe site-ul nostru web și vă puteți transforma casa într-un adevărat conac de teroare.

Horror is fun!