Skip to content

Îmbrăcați-vă ca Mireasa Cadavru: machiaj, costum și accesorii

Vă propunem planul perfect pentru acest Halloween; Film, cină și petrecere de costume de Halloween. Ce crezi Filmul pe care îl recomandăm este La Novia Cadáver. Ghiciți ce propunere de costume de Halloween vă aducem astăzi? Exact! Îți aducem aspectul complet al lui Emily, cu machiaj, accesorii … totul pentru ca Halloween-ul următor să te poți îmbrăca ca Mireasa Cadavru.

Tutorialul de machiaj al miresei cadavru

Fiți inspirat de acest tutorial pentru a vă face propriul machiaj Mireasa Cadavru. Cu acest machiaj de Halloween vei obține perfect acel aspect trist și scheletic al lui Emily, protagonista filmului.

Acestea sunt culorile care nu vă pot lipsi pentru a putea alcătui machiajul Miresei Cadavru.

Rochia de mireasă

Rochia Emily are multe detalii și aplicații. O puteți face acasă cu un corset alb și o cusătură pentru fustă.

Dacă doriți ca acest costum să fie mai realist, primul pas este să pictați țesătura albastră sau violetă în zonele purtate de protagonist. De asemenea, va trebui să lipiți perle albe pe decolteu și să simulați coastele pe o parte, așa cum arată protagonistul filmului.

Dar dacă preferați ceva mai ușor, vă propunem acest costum de mireasă cadavru, același pe care îl puteți vedea în tutorialul de machiaj, căruia nu îi lipsește detaliile și este, de asemenea, foarte sexy.

Accesoriile Miresei Cadavru

Accesoriile sunt cheia pentru a-ți face costumul de mireasă la fel ca și costumul lui Emily.

Dacă doriți să aveți aspectul cel mai apropiat posibil de al lui Emily și să fiți cel care arată mai mult ca Mireasa Cadavru la petrecere, puteți purta și masca miresei Cadavru, căreia nu îi lipsesc detalii: ochi mari și bombați, aspect trist, coroana florilor …

Iar pentru a termina acest aspect fantastic, nu puteți rata un însoțitor frumos … acesta este partenerul lui Emily: Victor! Îndrăgostitul său etern

Cu un costum de iubit și masca lui Victor, nu va exista nicio iubită care să reziste.

Acum, că ai toate elementele necesare pentru a-ți face costumul de Mireasă Cadavru, nu ai nicio scuză să nu ieși și să te distrezi.

Horror is fun!