Tunici Harry Potter: Gryffindor, Slytherin, Hufflepuff și Ravenclaw

Ți-a ajuns scrisoarea de la Hogwarts? Atunci ai nevoie de o tunică Harry Potter oficială a caselor Hogwarts. Uită de magazinul de tunici a Doamnei Malkin din Aleea Diagon, tunica ta de Gryffindor este pe Funidelia!

Roșie, verde, galbenă sau albastră? Gryffindor, Slytherin, Hufflepuff o Ravenclaw? Oricare ar fi casa ta preferata de la Hogwarts, avem pelerinele și tunicile de care ai nevoie. Transformă-te într-un mag sau vrăjitoare cu aceste tunici Harry Potter, Hermione și Ron. Nu îți vor rezista nicio vrajă sau poțiune și sigur vei obține multe puncte pentru casa ta!

Completează-ți aspectul magic cu eșarfa Harry Potter și cumpără-ți bagheta Harry Potter fără a mai merge până în Ollivanders. Toate articolele de merchandise Harry Potter pe care ți le-ai dorit dintotdeauna, le ai pe Funidelia!

Filtrează lista
Căutarea ta:

Cumpără acum tunica Gryffindor sau cea a casei tale preferate. Avem toate tunicile Harry Potter!

Expelliarmus!, Alohomora!, Lumos!, "PoliPoțiunea" sau "Felix Felicis" ...sunt doar unele din vrăjile și poțiunile pe care le vei învăța la Hogwarts. Dar... nu vei putea merge la cea mai bună Școală de Magie și Vrăjitorie fără tunica ta Harry Potter!!

Nu, nu, nu. Normele Școlii sunt clare: toate vrăjitoarele și magii în Hogwarts trebuie să fie îmbrăcați cu pelerina Gryffindor, Slytherin, Hufflepuff sau Ravenclaw, depinzând a cărei casă aparții.

Și mai bine fii atent să nu cumva să te vadă Profesorul Snape pe holurile școlii fără tunica Gryffindor... sau îți va lua 10 puncte care pot fi cruciale pentru a câștiga Cupa Caselor.

Așadar acum știi, dacă nu poți merge până pe Aleea Diagon pentru a-ți cumpăra tunica și "Red Flu" este închis...cumpăra-ți tunica Harry Potter de pe Funidelia și începe noul an școlar la Hogwarts cu tot ce îți trebuie.

Top