Baghete Harry Potter oficiale

Lumos, Alohomora, Wingardium Leviosa sau Expecto Patronum sunt incantații care nu vor avea secrete pentru tine datorită baghetelor Harry Potter. Dacă nu știi ce să faci până îți ajunge scrisoarea de la Hogwarts, practică cele mai faimoase vrăjitorii din lumea magică cu baghetele magice Harry Potter, Hermione, Ron, Profesorul Snape... inclusiv cu bagheta lui Valdemort.

Pe Funidelia avem toate baghetele Harry Potter și Animale Fantastice, pentru a le adăuga colecției tale sau pentru a-ți completa costumația Harry Potter. Niciun mag întunecat nu va rezista baghetei de Soc, cea a lui Dumbledore după cum bine știi. Cu bagheta lui Hermione vei avea numai 10 pe linie cu un Wingardium Leviosa. Și cum ești un curajos și crezi că a-ți fi frică de un nume, doar crește teama pentru cel numit, cumpără-ți bagheta Valdemort și demonstrează tuturor că poți fi unul din cei mai puternici magi din lumea magică.

Avem un vast catalog de articole de oficial merchandise și cadouri Harry Potter, care va fi încântarea oricărui potterhead. De la tunicile Gryffindor, Slytherin... la toate baghetele Harry Potter. Inclusiv baghetele luminoase Harry Potter, pentru ca vrăjile tale să iasă bine intotdeauna și ca nimeni sa nu creadă că ești un simplu muggle.

Fii atent să nu-ți facă vraja Confundus! Cumpără acum bagheta lui HarryPotter sau cea a personajului care îți place mai mult!

https://www.funidelia.ro/carrito
Sortează după:
: 18 produse găsite
Filtru
Căutarea ta:
    Top