Star Wars: prăjitor de pâine, aparat de gofre, aparat de popcorn și altele

Dacă dintotdeauna ai vrut să știi ce mănâncă la micul dejun Jabba el Hutt pentru a avea acel ”corp” sau dacă nu știi ce mânca Yoda de era atât de agil... Poți să descoperi aceste lucruri aici. Deoarece în această secțiune vei găsi cele mai geek electrocasnice din toată galaxia: apartul de prăjit pâine Star Wars cu modelul lui Darth Vader, un aparat de gofre cu forma unui Stormtrooper, aparat de sandwich-uri pentru cele mai gustoase din marginea exterioară a galaxiei, un aparat de popcorn Star Wars cu forma Stelei Morții, așa nu îți vor lipsi floricelele când vei face un maraton de filme Star Wars, un fierbător de apă cu forma căștii lui Darth Vader... Tot ce ai nevoie pentru a pregăti un aperitiv cu o notă geek personală! Avem diferite modele de aparate Star Wars, ca prăjitorul de pâine cu forma căștii lui Dath Vader sau Steaua Morții, sferică și argintie la fel ca cea din film. Bucură-te de niște delicioase toasts demne chiar și de însuși Împăratul Palpatine. Cu termostat ajustabil și opțiune pentru descongelare, canale late și lungi pentru orice fel de pâine și o tavă pentru firimituri pe care o poți extrage pentru curățare foarte ușor. Are chiar și un buton pentru a-ți face toast-ul după bunul plac, mai albe ca cele de ”Partea Luminată” sau mai prăjite ca cele din ”Partea Întunecată”. De asemenea vei găsi aparate de gofre Star Wars, Stormtrooper, Steaua Morții... Cu diferite temperaturi pentru a-ți prepara gofrele, antiaderente și de inox, în acest fel nu se vor lipi și le vei putea curăța foarte ușor. Oricare dintre aceste aparate electrocasnice sunt cadoul Star Wars perfect pentru orice fan al acestei serii galactice.

https://www.funidelia.ro/carrito
 • Darth Vader Waffle Maker - Star Wars Darth Vader Waffle Maker - Star Wars
  Produs Oficial
  Conține: Producător de vafe pentru a face vafe în formă de cască Darth Vader. Dimensiuni cutie: 27,1 x 21,7 x 13,1 cm. Plăci antiaderente, ușor de curățat.
  224,99 lei
  Disponibil
 • Solniță și Piperniță Star Wars Solniță și Piperniță Star Wars
  Produs Oficial
  Conține: solniță și piperniță electrice cu râșniță de 21x5 cm. Cu mecanism ceramic care poate fi ajustat mai fin sau mai gros. Macină piperul și sarea apăsând butonul. Lumina se aprinde automat în timpul măcinării. Fiecare funcționează cu 4 baterii AA (nu sunt incluse).
  224,99 lei
  Disponibil
 • Încălzitor de apă Darth Vader - Star Wars Încălzitor de apă Darth Vader - Star Wars
  Produs Oficial
  Conține: încălzitor de apă de 1.7 litri. Conceput pentru a se adapta oricărui tip de plită: pe gaz, electrice, de înaltă tehnologie și inducție. Capacitate 1.7 litri. A se spăla doar manual. Cu un plăcut semnal sonor pentru a indica când apa a atins punctul de fierbere, iar temperatura este gata pentru ora ceaiului.
  249,99 lei
  Disponibil
Sortează după:
: 3 produse găsite
Filtru
Căutarea ta:
  Top