Figurine Star Wars pentru colecționari

Dacă alarma ta suna ca Marșul Imperial, dacă bei la micul dejun ”lapte de bantha” cu cereale sau dacă iarna porți o pelerină jedi ca să te aperi de frig... Îți place Star Wars la fel de mult ca și nouă. Așa că vei fi încântat de aceste figurine Star Wars pentru a-ți mări colecția sau pentru a face un cadou oricărui fan a celei mai bune serii galactice. Aici vei găsi replici și figurine Star Wars ale personajelor principale din filme: Darth Vader, Stormtroopers, R2D2, Boba Fett, Han Solo și Leia, TIE-fighters... dar și figurine ale personajelor din ultimele episoade și povești Star Wars, precum Kylo Ren, Rey sau Capitana Phasma și Poe Dameron. Toate acestea create cu atenție la detalii, foarte realiste și chiar articulate, pentru a da o notă deosebită raftului tău de colecționar. De mare valoare pentru un adevărat colecționar de merchandise Star Wars, aceste figurine devin cadoul perfect.

https://www.funidelia.ro/carrito
 • Figurină The Mandalorian Ronin Beskar Armor & Grogu - Star Wars Figurină The Mandalorian Ronin Beskar Armor & Grogu - Star Wars
  Produs Oficial
  -26%
  Conține: Această figurină articulată din PVC măsoară 18,5 cm a fost proiectată și sculptată de o calitate uimitoare. Include 2x perechi de mâini interschimbabile, 1x pușcă, 1x jet pack, 1x pistol blaster, 1x sabie și 1x teacă. Silueta Grogu măsoară aproximativ 3,5 cm și include căruciorul bebelușului.
  740,57 lei Înainte 999,99 lei
  Disponibil
Sortează după:
: 1 produse găsite
Filtru
Căutarea ta:
  Top