Skip to content

Cum să te îmbraci ca un pirat: machiaj de pirat și costume, accesorii și multe altele ⚔

Viața de pirat este o viață mai bună! Pregătește-te să pornești pe următoarea navă și să trăiești mii de aventuri în cele șapte mări cu cel mai bun costum de pirat. Aici vă vom spune cum să obțineți un aspect perfect de pirat, cu un costum, accesorii și un bun machiaj de pirați.

Vei ieși în evidență la orice petrecere de costume cu aceste costume de pirați, toată lumea va dori să le povestești despre aventurile tale periculoase în marea liberă. Dar pentru a obține acest lucru, trebuie să alegeți mai întâi un aspect bun de pirat, să vă îmbrăcați corect și să completați costumul cu cele mai bune accesorii.

Inspirație pentru un mare look de pirat

Lumea piraților este foarte deschisă și există o mulțime de opțiuni pentru a vă îmbrăca ca ei. Dar principalul lucru este să purtați cămăși albe cu mâneci mari, vestă, pantaloni largi maro și cizme înalte negre. De asemenea, putem rupe o parte din această îmbrăcăminte, obținând o înfățișare ceva mai „sfâșiată” după ce am trăit mulți ani în mijlocul mării și am depășit mari pericole.

Pirații sunt golani care s-au luptat în lupte și bătălii, așa că au, de obicei, un fel de continuare care le face aspectul și mai dur și „înfricoșător”. De obicei au cicatrici, unele răni într-un singur ochi pentru care trebuie să poarte plasturi, cârlige pe mâini sau chiar picioare de lemn. Pirații de sex masculin obișnuiau să nu își facă barba pentru câteva zile, deoarece bărbieritul și aspectul îngrijit nu se numărau printre principalele lor preocupări. Au fost chiar și pirați care aveau animale de companie exotice aduse din „LumeaNouă”, ca papagalii pe care îi purtau cu ei pe umeri toată ziua.

De asemenea, ne putem inspira din cei mai cunoscuți pirați din cele șapte mări (reale sau din literatură), cum ar fi maleficul Blackbeard, căpitanul Hook al lui Peter Pan, Jack Sparrow din Pirații din Caraibe sau John «Long» Silver din Insula Comorilor.

La Funidelia veți găsi nenumărate costume de pirați. Puteți chiar să vă asamblați propria familie de corsari și bucătari deoarece avem costume de pirat pentru femei, bărbați și copii. Chiar și cei mai mici din casă se vor putea alătura navei piraților, din moment ce avem costume de pirat amuzante chiar și pentru bebeluși.

Cum să obținem machiajul de pirat perfect?

Primul lucru pe care trebuie să-l facem este să găsim produsele necesare pentru a ne machia. Machiaj de diferite culori, latex lichid și sânge fals pentru a recrea rănile și cicatricile …

Pentru a obține acel aspect nemilos de pirat, vă sugerăm să adăugați câteva cicatrici pe față. Pentru aceasta vă lăsăm acest tutorial de machiaj-pirat cu o cicatrice complet realistă.

      • PASUL 1: Cu ajutorul latexului lichid puteți crea un efect cicatricial foarte plăcut.

      • PASUL 2: Aplicați-l cu o perie și lăsați-l să acționeze. În câteva minute veți vedea efectul.

      • PASUL 3: Cu vopsele sau farduri diferite în maro, roșu și violet, pictați zona plăgii. Mai închis la centru și mai luminos la exterior. Și dacă doriți, adăugați puțin sânge fals pentru a face să pară mai purulent.

      • PASUL 4: Așa arată această cicatrice de pirat  atât de mișto. Nu vă faceți griji, este vorba doar de machiaj.

În acest videoclip, puteți vedea întregul proces de creare a acestui machiaj de pirat:

Costumul piraților și accesoriile de care ai nevoie

Am vorbit deja despre cum să obții un aspect bun de pirat și un machiaj extrem de realist, astfel încât să reușești la următoarea petrecere de pirați la care participi. Acum, trebuie să țineți cont de principalele accesorii pentru a completa un costum de 10 pentru pirați.

Părul lung și barba

Niciun pirat care se respectă nu are timp să aibă grijă de aspectul lui, de părul său, de barba lui … de aceea, toți aveau o mânecă lungă și o barbă de câteva zile, cel puțin în cazul bărbaților. Prin urmare, aspectul tău de pirat nu ar trebui să se lipsească de o perucă bună sau de o barbă falsă, în cazul în care nu ai deja părul lung și barba.

Baticele și bandanele

Atât bărbații, cât și femeile pirat, sunt în mod obișnuit reprezentați cu o bandană sau un batic în vârful capului. Bandanele sunt eșarfe mai mari, care acoperă întregul cap, deși materialul este de obicei același.

Dacă nu știți cum să vă legați bandana de pirați, iată un tutorial în care veți învăța cum să îl faceți.

Pălării de pirați

Un costum de pirat fără pălărie nu este nimic. Pălăriile de pirat sunt de obicei destul de mari, de culoare neagră sau maro și cu unele detalii. Vă oferim două opțiuni, o pălărie cu craniu sau o pălărie de lux cu detalii aurii pentru un aspect mai cool.

Cârlige, petice, lunete

Ne lipsesc doar ultimele accesorii. Acele accesorii care vă vor completa costumul de pirat pentru a-i da o notă mai realistă. Plasând un cârlig pe mână, un petic negru de ochi și alte detalii, cum ar fi lunetă pentru a vedea bărcile care se apropie sau colierele și inelele de craniu, vor da aspectul final aspectului tău.

Arme

Pirații erau întotdeauna pregătiți pentru orice pericol care pândea sau pentru a jefui următoarea corabie care îi traversa calea pe mare. Deci, aveau întotdeauna pumnale, săbii sau pistoale cu ei. Dacă vrei să fii un bun pirat, adaugă o armă, de jucărie, desigur, costumului tău.

Costumează-te în Jack Sparrow și în Pirații din Caraibe

Dar nu putem încheia această recenzie pentru costumul perfect de pirat, fără să mai vorbim de marele Jack Sparrow, protagonistul saga filmului Pirații din Caraibe. Jack este un pirat diferit, îndrăzneț, puțin nebun … care trăiește multe aventuri și necazuri, unele provocate de el însuși.

Oricine se poate îmbrăca ca Jack Sparrow, întrucât avem un costum Pirații din Caraibe pentru toate vârstele. Pentru a părea Sparrow nu trebuie să lipsească din costumul tău eșarfa lui roșie, pălăria, părul său cu dreduri sau faimoasa lui barbă cu două împletituri. Amintiți-vă să vă machiați ochii în negru pentru a-i face să iasă în evidență sub bandană. Și, mai presus de toate, învață să te miști ca el, într-un mod lipsit de griji și un pic dezordonat.

Yoo hoo, Yoo hoo… A pirate’s life for me!