Skip to content

Cum să te machiezi ca o prințesă?

Dacă ești toată o prințesă și vrei să știe toată lumea, profită de următoarea petrecere de costume pentru a te transforma în preferata ta. Cu un machiaj bun de prințesă și un costum frumos, poți fi „prințesă pentru o zi”.

Din acest motiv, în acest articol vă vom prezenta cele mai bune look-uri de prințesă și vă vom oferi sfaturile principale pentru machiaj și să vă simțiți mai frumoase ca niciodată.

Inspirații pentru look-ul tău de prințesă

Dacă există prințese care ne-au marcat pe toți încă din copilărie, ele sunt prințesele Disney. Te poți îmbrăca ca prințesa Disney pe care ți-o dorești: Bella, Ariel din Mica Sirenă, Albă ca Zăpada, Cenușăreasa, Elsa din Frozen, Rapunzel sau Vaiana, printre multe altele.

Dar nu ne referim doar la prințesele Disney, ci la alte prințese celebre, cum ar fi prințesa Leia din Star Wars, Peach, adorabila prințesă care vrea să îl salveze pe Super Mario sau prințese medievale, prințese arabe și alte prințese de basm pentru a obține un look diferit.

Machiajul de prințesă de care ai nevoie

La Funidelia ne place să vă ușurăm nunca și de aceea, pe lângă costume, avem tot machiajul necesar pentru a deveni orice personaj. Pe site-ul nostru puteți găsi seturi de machiaj colorate, pulberi, creioane negre, perii, sclipici și alte articole pentru a crea răni, cicatrici și proteze, în cazul în care căutați un machiaj pentru Halloween.
Pentru a obține un machiaj perfect de prințesă, putem urma o serie de pași:

  • Pasul 1: aplicăm o fundație de culoare deschisă pe față, de exemplu alb sau bej. Și însoțim cu niște pudră.
  • Pasul 2: cu un creion negru marcăm linia ochilor și aplicăm pe pleoapă o umbră de culoare pastel. În mod ideal, culoarea ar trebui să fie în funcție de rochia pe care ați ales-o. Putem combina cu altă culoare mai neutră, cum ar fi albul, sub ochi și sub sprânceană.
  • Pasul 3: aplicăm un eyeliner pe deasupra genelor și pe sub ochi, până la jumătatea acestuia. Folosim și un rimel.
  • Pasul 4: aplicăm fard portocaliu sau roz pe obraji și pe vârful nasului. Cu ajutorul acestora vom obține un look mai dulce și mai angelic.
  • Pasul 5: aplicăm o umbră maro pe sprâncene pentru a le accentua.
  • Pasul 6: conturam buzele cu o culoare închisă precum un maroniu și pictăm buzele în culoarea aleasă.

 

În acest tutorial putem învăța cum să ne machiem ca Elsa din  Frozen sau să obținem cele mai bune idei pentru un machiaj de prințesă ideal pentru următoarea noastră petrecere de costume:

Cum ar trebui să fie un costum de prințesă? Accesorii principale

Primul lucru pentru a fi o prințesă frumoasă este să ai o rochie pe măsură, de obicei lungă și cu o falduri mari, deși există unele modele mai sexy, mai scurte. Culoarea poate fi oricare, deși culorile alb, albastru, roz sau galben sunt purtate de obicei, precum cea a celebrei Bella din Frumoasa și Bestia. Important este să fii uimitoare și impresionantă, astfel încât toată lumea să te identifice.

În cazul rochiilor de prințesă medievală, acestea sunt de obicei din catifea și mai strânse în partea de sus, chiar purtând un corset. În ceea ce privește prințesele arabe, look-ul lor este diferit, cu o jachetă și pantaloni în loc de o rochie și cu un turban pentru cap, chiar și cu un voal pe față.

Tiara sau coroana

Probabil accesoriul esențial care identifică o prințesă este coroana sau tiara care se poartă pe cap. Aceasta este de obicei din aur sau argint. În plus, putem adăuga un colier sau niște cercei potriviți, pentru a contura un look fermecător de prințesă.

Pantofii

Pantofii frumoși cu toc înalt adaugă întotdeauna o notă de glamour oricărei rochii. Îi poți combina în funcție de culoarea rochiei tale sau chiar poți purta alte tipuri de pantofi, cum ar fi cizmele prințesei Leia.

Perucca

Părul lung și frumos este, de asemenea, important pentru o prințesă. De obicei, sunt reprezentate de părul cret sau ondulat și întotdeauna cu o coafură complicată, dar care arată impecabil. Pentru a evita complicațiile, cel mai bine este să purtați o perucă de prințesă.

Have fun!