Căciuli de Moș Crăciun

Costumează-te cu accesoriul de Crăciun prin excelență! Fără căciula lui Moș Crăciun nu există sărbători de iarnă ;) Din fericire pe Funidelia vei găsi multe modele originale de căciuli Moș Crăciun și căciuli de elf de diferite culori, forme și materiale.

Atât dacă vrei să-ți completezi costumația de Moș Crăciun sau de Crăciuniță, cât și dacă dorești să aduci o notă amuzantă cinei de Crăciun cu prietenii sau colegii... căciulile noastre de Crăciun sunt accesoriul perfect pentru un look mai original.

De catifea roșie, cu pompon alb, în dungi, în carouri, cu clopoței... multe modele diferite pentru a-ți alege căciula de Moș Crăciun care îți place cel mai mult și cu care vei atrage privirile de sărbători.

Dacă îți place să trăiești Crăciunul la maxim și să reverși spiritul Crăciunului când respiri, cu siguranță vei fi încântat de costumele noastre de Crăciuniță pentru fată, dar și de costumele și căciulițele de elf, micii spiriduși care îl ajută pe Moș Crăciun să pregătească cadourile de sărbători.

Alege-ți căciula de Santa Claus preferată și repetă "Ho Ho Ho" pentru a-i surprinde pe toți anul acesta de sărbători!

https://www.funidelia.ro/carrito
Sortează după:
: 10 produse găsite
Filtru
Căutarea ta:
    Top