Costume de liliac

Liliecii sunt unele dintre cele mai populare costume de animale de Halloween. Dacă ești în căutarea costumului tău de liliac, ești în locul potrivit pentru că la Funidelia avem cele mai originale.

În selecția noastră poți găsi costume de liliac unisex tip pijama, amuzante, confortabile și călduroase. Atât copiii cât și adulții pot deveni regii nopții întunecate. Nu vrei un costume liliac de familie? Și când spunem "de familie" ne referim literalmente la întreaga familie pentru că avem costume liliac pentru toate mărimile, de la costume liliac pentru bebeluși, cu care micuțul tău va fi adorabil de înspăimântător la costume liliac pentru animăluțul tău de companie.
Dacă micuțul tău vrea să aibă costumul de Halloween pentru copii cel mai terifiant, nu ezita să-i completezi costumul de liliac pentru copii cu o bună doză de sânge fals curgându-i pe colțul gurii.
Vei găsi de asemenea costumul de liliac femeie cel mai sexy pentru a fi terifiant de atrăgătoare în noaptea de Halloween. Trebuie doar să-l completezi cu niște aripi de liliac și ești gata pentru petrecere.

Ai nevoie de accesorii pentru a-ți completa costumul de liliac? Nu-ți face griji, la Funidelia avem toate cele necesare. Aripi de liliac, mantie de liliac pentru cei mici, dresuri...
Printre accesoriile de liliac disponibile pe site-ul nostru vei putea de asemenea găsi o selecție de măști și antifazuri pentru a adăuga touch-ul final la look-ul tău de Halloween.

Și dacă vrei să fii și mai înfricoșător... ce zici să te transformi în cel mai faimos vampir? Dracula este capabil să se transforme în liliac și cu un costume liliac de vampir poți deveni cel mai cunoscut locuitor al Transilvaniei.

https://www.funidelia.ro/carrito
Sortează după:
: 19 produse găsite
Filtru
Căutarea ta:
    Top