Skip to content

Costume sexy de Halloween pentru a reînvia morții

Tuturor femeilor le place să se simtă frumoase, dar și să se îmbrace și să se distreze în cea mai înspăimântătoare noapte a anului. Am muncit din greu pentru ca cele mai sexy, feminine și mai seducătoare costume de Halloween să fie pregătite, exclusiv și exclusiv pentru tine. Vrei să le vezi? Ei bine, nu închide ecranul și dă notă pentru următoarei petreceri de Halloween. Când vine vorba de costumele femeilor, nu există nimic asemănător!

Costume de schelet sexy

Dacă vrei ca toată lumea să înnebunească după oasele tale mici în noaptea de Halloween, ce modalitate mai bună să ai decât îmbrăcându-te ca un schelet sexy?! Cu o rochie neagră scurtă și vopsea textilă albă (sau strălucire în întuneric) puteți crea un costum uimitor.

Costume de diavoliță sexy

Mărturisirea păcatelor tale a trecut deja în istorie. Iadul este acolo pentru a te bucura și mai mult, dacă este posibil, cu un costum de diavol sexy. Roșul este culoarea stelei, o rochie scurtă, fie strâmtă, fie cu o fustă zburătoare, coarne și un trident, va fi suficientă pentru a deveni un demon foarte atractiv.

Costume sexy de vampiri

Chiar dacă credeți că vampirii sunt foarte cunoscuți, tot timpul vor fi la modă dinții lor. Vă asigurăm că veți fi foarte apreciați să fiți într-un costum sexy de vampiriță, dar trebuie să aveți puțină artă, mai ales atunci când vă creați machiajul.

Pentru costumul de vampiriță veți avea nevoie doar de o fustă și un corset roșu sau negru. Și dacă doriți ceva mai sofisticat și autentic, puteți adăuga un gât Dracula gotic. Dar nu uitați că elementele cheie sunt colții și sângele.

Costume de vrăjitoare sexy

Nu veți avea nevoie de vrăji pentru a-i vrăji toată lumea de Halloween, dacă decideți unul dintre aceste costume de vrăjitoare sexy. Acesta este probabil cel mai util costum și, până la urmă, cel mai bun pentru noaptea morților.

O rochie neagră, violet sau culoarea care vă place, de preferință cu fusta pufăită, o pălărie de vrăjitoare și o mătură, vor fi suficiente pentru a mătura pe toată lumea la petrecere.

Costume sexy de zombie

În lumea morților umblători există posibilități interminabile de a te deghiza: asistent, polițist, școlar, pradă, călugăriță, bucătar, marinar și tot ce vă puteți gândi. Scoate o rochie scurtă, o culoare sau alta, din dulapul tău, în funcție de costumul pe care îl alegi, pune-ți câteva accesorii, șterge-ți corpul în sânge și voilà! Un zombie sexy gata să mănânce lumea celor vii.

Horror is sexy!