Skip to content

Sfaturi de machiaj de Halloween pentru femei

Vrei să fii cea mai înfricoșătoare la următoarea ta petrecere de costume? În acest articol vrem să vă oferim câteva trucuri pentru a obține un machiaj înfricoșător și realist de Halloween pentru femei.

Rănile, cicatricile, sângele și multe altele pentru un aspect care îi va speria și pe cei mai curajoși. Pregătește-te să trăiești o noapte cu adevărat înfricoșătoare!

Machiaj de Halloween pentru femei: elementele de bază

În primul rând cel mai important este alegerea unui costum bun de Halloween. Puteți alege un costum de personaj cunoscut sub numele de Maleficent, Catrina din Ziua Morții sau Mireasa Moartă sau puteți face un zombie mai generic, schelet, costum de vampir … Aveți sute de opțiuni pentru a alege aspectul de Halloween care vă place cel mai mult sau care vă sperie mai mult!

Următorul pas este să te machiezi pentru a arăta mai terifiant și mai înfricoșător pentru ceilalți. Pentru aceasta, la Funidelia avem tot machiajul de Halloween pentru femei de care ai nevoie. Lucrul esențial de care ai nevoie este un pic de sânge fals, atât pentru corp, cât și pentru costumul în sine și câteva răni și proteze care să pară reale. Cu proteze din latex veți obține efecte de răni deschise, sângeroase, cicatrici cu diferite forme, efecte ale arsurilor pe față, mușcături pe gât etc.

Și pentru a obține și mai mult realism și teroare, latexul lichid va fi marele nostru prieten. Cu acest produs, care este folosit de exemplu în producții de film, putem îmbătrâni pielea, putem crea tot felul de răni combinate cu sânge fals, să simulăm arsuri și multe altele.

În plus, cu machiajul alb-negru putem oferi fețelor și trupurilor noastre un aspect cu tema de moarte, ideal pentru costume de schelet, vampir sau vrăjitoare. Veți obține efecte mai bune. În funcție de costum, putem folosi și un machiaj roșu, de exemplu pentru un costum de diavol.

În cele din urmă, dacă doriți un machiaj zombie, avem produse speciale care să pară morți vii. Protezele de ochi curgând, sângele verde, pielea zombie, gâturi sfâșiate și tot ce îți poți imagina să transmiți adevărata teroare în noaptea de Halloween.

Machiaj de Maleficent

Vrăjitoarea malefică Maleficent este unul dintre cei mai diabolici răufăcători Disney, renumit pentru vraja ei din Sleeping Beauty. Rochiile negre și chipul rău caracterizează acest personaj pervers.
Dacă doriți să deveniți această vrăjitoare, primul lucru este să alegeți un costum Maleficent. Puteți păstra costumul pe care l-a folosit în Sleeping Beauty, în versiunea sa de desene animate, cu pelerina neagră și violetă, și chiar adăugând cioara iubită. Sau impresionanta rochie neagră cu coarne pe cap, asemănătoare costumului din filmul Maleficent.

În cele din urmă, un machiaj Maleficent este esențial. Vă lăsăm tutorialul pentru a obține un aspect perfect. Foarte important este de a evidenția ochii, buzele și anumite zone ale feței, cum ar fi pomeții.

Machiajul lui Sally din The Nightmare Before Christmas

Dacă îți plac filmele cu Tim Burton și în fiecare iarnă vizionezi The Nightmare Before Christmas, costumul lui Sally poate fi cea mai bună alegere. Sally arată ca o păpușă din zdrențe într-o rochie făcută din resturi de haine diferite.

Dar cel mai important lucru despre Sally este chipul ei. Cu un machiaj bun trebuie să evidențiem globurile ochilor și genele lor lungi, pe lângă cicatricile lor sub formă de cusături pe buze, gât sau frunte. Vă lăsăm tutorialul pentru a obține cel mai realist look al protagonistului The Nightmare Before Christmas.

Machiajul Miresei Moarte

Continuăm cu Tim Burton și cu un alt film impresionant de animație al său, The Corpse Bride. Emily este protagonista acestui film, un personaj- jumătate femeie, jumătate de schelet, care trăiește în Țara Morților și se căsătorește accidental cu Victor, un bărbat viu.

Aspectul mohorât și trist de pe chipul lui Emily este esențial pentru a completa un costum bun al The Bride Corpse. Cu acest tutorial de machiaj îl puteți obține. Cheia acestui machiaj este de a obține, dacă este posibil, o față de culoare alb, turcoaz sau alb, ochi cu fante vizibile și sprâncene pictate care dau un aspect trist. În cele din urmă, câteva răni mici pe frunte și pe pomețul stâng îi vor oferi ultima acuratețe. Acum trebuie doar să găsești un „iubit- cadavru” bun.

Machiajul Zilei Morților: transformată în La Catrina

Ziua Morților este cea mai importantă sărbătoare mexicană și una dintre cele mai renumite din lume. Celebrele cranii ale Catrinei sunt un simbol pentru Halloween și pentru orice petrecere de costume. Costumul Catrina este alcătuit de obicei dintr-o rochie lungă cu o falduri mari și, de obicei, în negru și roșu sau maroniu, deși există multe versiuni. Dar cel mai remarcabil este machiajul Zilei Morților, fie în alb și negru, fie în culori diferite.

Cu acest tutorial veți învăța cum să aplicați machiajul Catrinei din Ziua Morților. Descoperiți pas cu pas cum puteți obține un aspect spectaculos pentru Catrina, cu care veți surprinde pe toți la următoarea petrecere de costume.

Have fun!