Costume pe umeri, ride on & carry me

Cauți cel mai original costum? Îți prezentăm costumele ride on. Sunt niște costume foarte haiose cu care se creează o iluzie (illusion costumes) și pare că mergi pe umerii unei persoane, animal sau personaj. Dacă îți place acest stil de costume originale nu poți pierde propunerile de costume carry me pentru orice petrecere a burlacilor sau burlăcițelor, petrecere de carnaval sau Halloween. Fără îndoială, vei fi în centrul atenției printre toți prietenii tăi datorită originalității modelului și al efectului de iluzie optică ce se creează în timp ce mergi. Alte modele similare sunt originalele costume Ride On în care vei putea călări pe un cal, să descoperi noi regate de petreceri pe un dragon, să călărești un struț sau să navighezi canalele distracție pe o gondolă.

Filtrează lista
Căutarea ta:

Urcă-te pe animalul sau personajul tău preferat cu acest costum pe umeri. Originale costume ride on și carry me pentru cea mai tare petrecere

Costumele Carry Me sunt întotdeauna haioase deoarece te poți urca în spatele unui om de zăpadă sau a unui extraterestru din spațiu. Sigur vei face senzație cu costumul tău pe umeri. Pentru că nimeni nu se va aștepta să apari călare pe un Power Ranger, un dinozaur, o vacă sau un lup feroce. Costumul Ride On poate fi variat dar întotdeauna distractiv, deoarece iluzia optică ce se creează strârnește râsul tuturor. Vei părea călare pe un struț sau că un mic irlandez de St. Patrick te scoate cum poate mai bine de la o petrecere. Vei ieși pe ușa din față de la petrecere, dar în cel mai original stil!

Top