Costume pe umeri. Costume ride on & carry me

Cauți cel mai original costum? Îți prezentăm costumele pe umeri sau ride on.

Sunt niște costume originale foarte caraghioase și amuzante care provoacă o iluzie și pare că ești purtat pe umerii unei persoane, animal sau personaj: un pitic, un tirolez, un toreador... Avem atât de multe modele diferite!

Dacă îți place acest stil de costume, nu poți să pierzi propunerile noastre de costum carry me pentru o costumație de petrecere a burlacilor sau burlăcițelor, petrecere de Carnaval sau Halloween.
Fără îndoială, vei ieși în evidență dintre toți prietenii tăi datorită modelului original și efectului de iluzie optică care se creează în timp ce mergi.

Alte modele similare sunt originalele costume Ride On în care vei putea călări pe un cal, descoperi noi regate de petrecere în spatele unui dragon, unui struț sau să navighezi distracția într-o originală gondolă.

Filtrează lista
Căutarea ta:

Urcă-te pe animalul sau personajul tău preferat cu acest costum pe umeri. Originale costume ride on și carry me pentru cea mai tare petrecere

Costumele Carry Me sunt întotdeauna haioase deoarece te poți urca în spatele unui om de zăpadă sau a unui extraterestru din spațiu. Sigur vei face senzație cu costumul tău pe umeri. Pentru că nimeni nu se va aștepta să apari călare pe un Power Ranger, un dinozaur, o vacă sau un lup feroce. Costumul Ride On poate fi variat dar întotdeauna distractiv, deoarece iluzia optică ce se creează strârnește râsul tuturor. Vei părea călare pe un struț sau că un mic irlandez de St. Patrick te scoate cum poate mai bine de la o petrecere. Vei ieși pe ușa din față de la petrecere, dar în cel mai original stil!

Top