Costume pentru cupluri originale pentru Halloween și Carnaval

Ce ar face Batman fără Robin? Sau Sherlock fără Watson? Dar Fred Flintstone fără Wilma? Fără nicio îndoială costumele pentru cupluri sunt cea mai bună idee de a te costuma de Carnaval, Halloween sau orice petrecere tematică.

O costumație de grup, în familie sau un duo este mult mai originală și distractivă deoarece look-ul final este mult mai complet și amuzant.

Vă puteți costuma în faimosul cuplu de cinema precum Alice și Pălărierul Nebun, de desene animate precum cei din Familia Flinstone sau Wally și Wenda, o pereche de supereroi ca Batman și Robin sau de inamici malefici ca Joker și Harley Quinn, o pereche din videojocuri precum Mario și Luigi sau Pac-Man și una din fantomele sale...

De asemenea, puteți forma o costumație de Halloween de cupluri perfect pentru a înspăimânta pe toată lumea la petrecere. Puteți crea un costum pentru cupluri ca Jack și Sally (protagoniștii din Coșmar înainte de Crăciun), Chuky și mireasa lui, Gomez și Morticia Addams, Frankenstein și iubita lui sau Dracula și o vampiriță... Inclusiv vă puteți transforma într-o pereche de Umblători Albi cu măștile și costumele Game of Thrones.

Alege tematica care îți place mai mult, decide cine vrei să formezi o pereche și distrează-te! Carnavalul se sărbătorește mai frumos în pereche!

https://www.funidelia.ro/carrito
Top